mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2017-12-14 13:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:aukstumiņš, bernudārzs, cimdi, e, mēģinājumi, simoniņš, ziemassvētki

sadusmoju audzīti, jo negribeju gaidīt, kad E beigsies ziemassvētku ludziņas mēģinājums. es nevis negribēju, bet nevarēju. es knapi ar Simonu vispār līdz viņiem tiku, viņs pa ceļam izmeta cimdus un jau posmā no dārziņa vārtiem lidz grupai vairakas reizes krita gar zemi un kašķējās. un gaidīt 10 min nozimetu vinam vilkt nost silto apgērbu un pļērcināt, tāpēc diezgan cieti pateicu, ka nevaram gaidīt beigas. viņa to noteikti redzēja kā nepateicīgo vecāku untumu. viņa nezina, kads ir Simoniņš.
viss tāpat beidzās grāvī. atpakaļceļā apstājos paņemt nomestos cimdus pie Ļeņina muzeja, viņs prasījās laukā no sēdekļa - izcēlu, un drīz vien jau nokrita uz muguras un sāka kā epileptiķis sevi mest uz priekšu pa trotuāru, atmuguriski gulēdams. satiku Žoludi, kas teica - "šodien gan aukstumiņš"



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zum
2017-12-14 13:35 (saite)
Jo es vairāk Tevi lasu, jo šausmīgāka man šķier doma par babyboy.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-12-14 13:47 (saite)
vari neraizēties - tad nav dzimums, tie ir gēni. es biju vēl sliktāka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zum
2017-12-14 16:58 (saite)
Es vienreiz izmežģīju roku savai meita, jo viņa pēkšņi divu gadu vecumā nolēma apsēsties ceļa vidū. Un nāca virsū mašīna. Tiešā, ne pārnestā nozīmē, braucām uz Stradiņiem ievilkt. Es arī nejauks bērns, un arī spītīgs. Es reiz viemsi kaimiņu meitenei, kas solījās atnākt svinēt kopā ziemassvētkus, bet nokavējās, sabrēcu, savāc savus kauliņus un vācies prom! Man bija seši gadi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2017-12-14 13:53 (saite)
Tādas var būt arī meitenes. Un mēdz būt ļoooooti mierīgi puikas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2017-12-14 13:37 (saite)
Man prieks, ka tu pateici, kā ir ( ka jums jāiet, un viss). Un bērnuďarza personāls parasti zina, kādi briesmoņi ir bērni :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]saccharomyces
2017-12-14 13:50 (saite)
jā, man arī šķiet, ka audzinātāja, protams, var dusmoties, jo nav ar šo situāciju rēķinājusies, bet būtībā jau viņiem arī ir jābūt saprotošiem, jo sevišķi, zinot, ka E nav ģimenē vienīgais bērns.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?