mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2014-11-19 19:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man ir dusmas uz visiem hipijiem, kas nepotē bērnus un nestājas grūtniecības uzskaitē. un tad viņiem uznāk nieru iekaisums un drebuļi, un tad viņi ir jāved uz slimnīcu, un tas ir jādara tiem, kas viņiem ir atvēlējuši dzīvesvietu. un dakteriem ir jādara kaut kāds emergency izņēmums, strādājot par velti, lai gan šāda pakalpojuma R-valstīs nav, un jāuzņemas atbildība par nepilnvērtīgu aprūpi, jo tie cilvēki nav pagadājuši sev pat bezmaksas EVAK karti, kas noņemtu vismaz 1 nulli izdevumu summai. ok, šoreiz tika cauri bez hospitalizācijas par 1000 / dienā, bet citu reizi? un vai viņi patiešām būs veseli pēc šīs vienas antibiotiku kūres? un vai ar bērnu viss būs labi?
beigās viņi teiks, ka viņu dieviņš viņus izglāba, bet reāli vienmēr viņus glābj citas fiziskas personas, kam tas rada raizes un apgrūtinājumu, un kas varbūt cer, es nezinu, ka tas pats dievs viņiem par to atlīdzinās, bet realitātē tā bezatbildība ir vienkārši noziedzīga.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2014-11-19 20:51 (saite)
bet muldēt to, ka vakcīnas ir inde var muldēt vispār bez nekādas izglītības. tas, kā vakcīnas darbojas, tiek mācīts pamatskolā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]usne
2014-11-19 20:57 (saite)
Nē, bez konsultācijas ar ārstu, kurš izprot un var izskaidrot kas ir kas, pamatskolas programma ved pie pārliecības, ka vakcīnas ir liekas, īpaši, ja palasa netu un skolotājs ir vājš, tobiš notic tam kam labāk gribas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2014-11-19 20:59 (saite)
nuja, tas ir kritiskas domāšanas trūkums, un tam vajadzētu pievērst vairāk uzmanības skolās. tā ir liela problēma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sickboy
2014-11-20 13:20 (saite)
Es apbriinoju cilveekus kas akli tic visam, ko vinjiem staasta korporaacijas un korporaaciju uzpirktaas valdiibas. Shaadi civleeki man atagadina aitas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]usne
2014-11-21 00:59 (saite)
Ja tev nav izglītība kādā eksaktā( īstā ) zinātnē nevis filizofijā, kulturas vai ekenomikas menedžmentā, utt., tad tu gribot negribot esi aita un ir vienalga pakļaujies vai nepakļaujies sistēmai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2014-11-21 01:20 (saite)
lol, usne. grāds neglābj no stulbuma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]junona
2014-11-21 21:16 (saite)
Tas nu gan ir pagalam naivs priekšstats, ka, piemēram, medicīniska izglītība paglābj no stulbuma. Piemēram, visi ārsti homeopāti it kā ir ieguvuši izglītību, kurai vajadzētu radīt pamatīgu kognitīvu disonansi ar viņu lietotajām ārstniecības metodēm, bet nekas. Nav arī mazums eksakti izglītotu cilvēku, kuri mierīgi norij ezotēriskas blēņas vai konspirācijas teorijas. Neesmu drošs (tas, protams, ir empīrisks jautājums) vai, piemēram, filozofijas, socioloģijas utt., programmas beigušajiem ir lielāka tendence iebraukt šajās auzās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]blond
2014-11-19 21:19 (saite)
lūk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?