tikko_pamodos ([info]tikko_pamodos) rakstīja,
@ 2014-11-08 02:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"lai dara savās guļamistabās, ko grib"
Tiem, kas nav spējīgi respektēt un saprast Rinkēviča paziņojuma nozīmīgumu, tiem, kas izsaka apgalvojumus no sērijas "kāpēc jāpavēsta visai pasaulei, ar ko tu guli", "lai taču tie geji dara savās guļamistabās, ko grib, bet nebāžas man ar to virsū" un arī visiem pārējiem vēlos ko paziņot.

Esmu pieņēmusi lēmumu turpmāk uz manis organizētiem publiskajiem vai privātajiem pasākumiem lūgt cilvēkus ierasties bez saviem vīriem vai sievām, otrajām pusītēm, iecerētajiem sirds āķīšiem, jo kāda man daļa, ar ko viņi guļ. Sociālajos tīklos aicināšu savus paziņas un jo sevišķi heteroseksuālos draugus nelikt bildes no romantiskām brīvdienām, bučiņu selfijus, foto no kāzām vai paziņojumus par saderināšanos, jo kāda man daļa, ar ko viņi guļ, gulējuši vai taisās gulēt. Savus attiecību statusus varat iebāzt sev, paši zināt kur. Nemaz nerunājot par kāzu apmeklēšanu, kas konservatīvāko un kristīgo apziņā ir svētki, pēc kuriem beidzot legāli varēs pisties un, lūdzu, dieva dēļ, kāda man daļa, ar ko viņi guļ. Bez žēlastības atdraugošu cibā ikvienu, kas rakstīs par seksu, sevi ieskaitot. Uz ielas sitīšu pa rokām visiem pārīšiem, bet īpaši labā noskaņojumā, liešu tiem virsū ūdeni, jo, patiešām, kāda man daļa, ar ko viņi guļ, lai nebāžas te virsū ar savu seksa dzīvi un "lai dara savās guļamistabās, ko grib". Bērni? Nu, mēs visi zinām KĀ TIEŠI tie rodas, tāpēc šajā sakarā šoreiz bez komentāriem. Latvija, nu cik ilgi vēl.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2014-11-08 09:56 (saite)
starp citu, esmu gejs, un mani aizvaino tavi ieraksti par seksu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

bez ironijas
(Anonīms)
2014-11-08 11:23 (saite)
ja aizvaino, tātad kaut kas nav kā vajag. sakārto jautājumu un nekas nespēs tevi aizvainot

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: bez ironijas
(Anonīms)
2014-11-09 13:18 (saite)
vienvārdsakot, problēma nav geju aizstāvjos, problēma ir gejos

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]karmena
2014-11-08 11:12 (saite)
Vai ne.

(Atbildēt uz šo)


[info]kaukau
2014-11-08 13:53 (saite)
es, piemēram, esmu fb rakstījusi komentāru 'man nav jāzina, ar ko viņš guļ', taču tas ir bijis vispārīgi. man nav nekas pret pārīšu bildēm, man nav nekas pret attiecībām, man nav nekas pret bučošanos uz ielas, lai kas to darītu, man patiešām netraucē nekas no 'kas un ar ko', bet pavēstīt 'es guļu ar meitenēm', 'es guļu ar puišiem' - zini, tas man neko neizsaka. iestājas tāds 'nu un?'. piedod, bet tam gan es neredzu jēgu. tomēr tas ir tīri personīgi, un man tas nekādā ziņā netraucē. fb man metās virsū (netieši, un tādēļ vēl jo vairāk nejutu pienākumu paskaidrot) tieši tādā tekstā kā Tu tikko uzrakstīji. es noteikti neņemu vērā daudzus faktorus, tādēļ centīgāks diskutētgribētājs mani iebāztu maisā vienā setā, vienkārši - es nekad geju-lezbiešu jautājumu neesmu uztvērusi sāpīgi un aizspriedumaini, tādēļ pēc Lielā Paziņojuma man bija 'pff, big deal'. kopumā sabiedrībā gan nostāja ir citādāka, bet es parasti izvairos no bezjēdzīgām diskusijām, kur man ar putām uz lūpām centīsies iestāstīt, ka tas ir grēks, izvirtība, turklāt vēl 'latvieši izmirs!'.

(Atbildēt uz šo)


[info]zirka
2014-11-08 14:52 (saite)
lūk!

(Atbildēt uz šo)


[info]zimbabve
2014-11-08 15:05 (saite)
Hehe, tieši tā.

(Atbildēt uz šo)


[info]viux
2014-11-08 23:19 (saite)
oh, cik trāpīgi!

(Atbildēt uz šo)


[info]pljecka
2014-11-10 16:02 (saite)
cik sapratu, viņš tur klusi mierīgi savā kaktiņā to ierakstīja, bet visādi citādi puikas un meitenes, kuriem tas 'ļoti' interesē, to izcēla saulītē.. nevarētu teikt, ka viņš pats bāzās visiem virsū. nebūtu to mazo garlaikoto cilvēciņu, kas tik nenormāli par to runā un šausminās, es šo faktu būtu palaidusi garām, tā kā varētu teikt, ka man drīzāk traucē viņi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?