tikko_pamodos ([info]tikko_pamodos) rakstīja,
@ 2016-03-09 12:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:klaviatūras klaboņa birojā

tālumā aizbrauc vilciens nokavētais
Vēl viena lieta, ko atminējos saistībā ar savām attiecībām, vakar rijot šokolādi. Ļoti bieži (kādas reizes 4-5 vismaz, varbūt esmu kādu vēl piemirsusi) vīrieši, kas kādā brīdī tieši vai pastarpināti izvēlējušies pārtraukt attiecības ar mani, atgriežas. Paiet divi gadi, paiet mēnesis, paiet seši gadi un es negaidīti saņemu garu un izvērstu vēstuli vai aicinājumu satikties un mēģinājumus klātienē ielēkt pagātnē. Tanī punktā, kurā notikusi šķiršanās.Kopsavelkot teikto, tur vienmēr parādās apgalvojumi no sērijas "toreiz es vēl nebiju gatavs", "tikai tagad spēju novērtēt to, cik daudz tu man esi devusi", kā arī neaizmirsīsim zvaigžņu teikumu "man nekad ne ar vienu citu nav bijis tik labi seksā kā ar tevi". Un es visos viņos klausos, jūtos dīvaini un vēlos aizbēgt, bet vienlaikus palikt. No vienas puses tas ir vājprātā glaimojoši, bet no otras puses nezinu, ko ar to visu iesākt, jo esmu izraudājusies, tikusi pāri vai joprojām naksnīgās stundās lēnītēm laizu savas trauslās rētas. Tādēļ neiesāku neko. Vilciens ir aizgājis un viss. Pa visu šo laiku ir bijusi tikai viena reize, kad esmu piekritusi attiecības atjaunot un no tā nekas labs nav sanācis, jo nespēja uzticēties cilvēkam, kas tevi jau reiz ir pievīlis, manā gadījumā ir neiespējami. Es vairs neticu un ja nespēju ticēt, tad nespēju arī dot neko no minētā. Neatbildēts paliek tikai jautājums par to, kāda velna pēc šāda iezīme parādās un kas manā attiecību veidošanas kodā par kļūdu, kas liedz šo superīgumu novērtēt tagadnē, jo tā vienkārši atnākt un sagaidīt, ka es būšu kā muzeja eksponāts, tā pati un nemainīga, tas ir augstākās kvalitātes stulbums. Vai izmisums, bet neviena no šīm abām lietām nav pievilcīgas, vismaz ne manās acīs.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mesija
2016-03-09 13:01 (saite)
izklausās, ka tu esi great at relationshiping.
un kad cilvēki pirmo reizi saskaras ar great relationshiping, tas nāk ar tādu nekad iepriekš nepiedzīvotu vieglumu, kurš bieži vien neļauj to greatness ieraudzīt.
tā kā ar valdību - vislabākais valdnieks ir tāds, ko nemana.
un, nereti, vislabākie partneri savā ziņā ir neredzami tieši tāpēc, ka ir tik brīnišķīgi un viegli.

(Atbildēt uz šo)


[info]shrdlu
2016-03-09 13:08 (saite)
Drīzāk jau tas, ka sliktās lietas aizmirstas, bet labās idealizējas

(Atbildēt uz šo)


[info]liljabrik
2016-03-09 13:22 (saite)
jā nu šis nav par vīriešiem tik daudz kā par to, ko mēs vispār sagaidām no kosmosa šajā zemes dzīvē

(Atbildēt uz šo)


[info]french_mime
2016-03-09 13:44 (saite)
Pirmkārt, piekrītu mesijai.

Otrkārt, tas ir vecum vecais stāsts par grass is greener, don't it always seem to go, that you don't know what you got till it's gone. Cilvēki neprot novērtēt dimantus, ja tie nobērti kaudzēm viņu sliekšņa priekšā, viņi kāpj tiem pāri ejot uz darbu. Arī, reizēm to, cik attiecības bijušas lieliskas var novērtēt tikai iegūstot pieredzi.

Es pati par šo cilvēka tendenci tagad kožu sev pirkstos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2016-03-10 21:54 (saite)
Neko sev tendence. It kā viņus nepamestu doma: "A ja nu būs kāda vēl smukāka, tievāka, gudrāka, labāka"? Un vēlāk izrādās, ka nav vis, jo ne jau šajā lietās vērtība, lielākā vērtība ir tajā, ka otrs pieņem tavus pilnmēness izgājienus un tad izrādās, ka tās, kuras ir tievākas, smukākas utt., netaisās to pieņemt, sūdu. Kas tas ir? Cilvēki nemāk mīlēt? Ir pārāk negausīgi savās vēlmēs? Nepamatoti perfekcionisti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petro
2016-05-21 20:26 (saite)
+ Ļoti pareizi minējumi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]saccharomyces
2016-03-09 14:16 (saite)
vēl viena lieta, varbūt ne tik svarīga, bet kas arī, manuprāt, spēlē lomu šādās situācijās, ko, šķiet, neviens nav minējis komentāros pagaidām, ir tāds kā mītiskais stāsts, kas klejo sabiedrības apziņā, par to "the one", pie kura(s) atgriesties, kas "sagaidīs", neraugoties ne uz ko - un tas parādās ne tikai tādos dramatiskos pēra ginta formāta stāstos, bet paskaties kaut vai uz kulta seriālu sex and the city, visas viņas atgriežās pie vīrieša, ar kuru ir kādā brīdī uz ilgāku vai mazāk ilgu laiku izšķīrušās. un reizēm šķiet, ka daļā cilvēku attīstījies kaut kāds tāds absurds priekšstats, ka to var/vajag pārbaudīt, tb, ja jau ir tik labi, jāpaskatās, vai citur nav vēl labāk, jo, ja būs īstā/īstais, tad tāpat gaidīs/paņems atpakaļ.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]miligrami
2016-03-09 14:46 (saite)
+1000

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]src
2016-03-09 15:34 (saite)
+ vēl attieksme no sērijas - es taču tevi tik ļoti mīlu, mums ir lemts būt kopā, apstākļos, kad adekvātu prāta spēju gadījumā ir absurdi gaidīt labu attieksmi, kur nu vēl mīlestību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jim
2016-03-09 21:20 (saite)
Man arī tik bieži saka to kroņa lainu par "best sex in my life", ka es viņu totāli nepērku - acīmredzot to vairums vīriešu vienkārši saka, pieņemu, jebkurai tābrīža sievišķajai aktualitātei.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2016-03-10 09:21 (saite)
Vai vērts mainīt vīrišķās aktualitātes, lai to bieži dzirdētu?

N.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dark_wood
2016-03-20 14:17 (saite)
Varbūt Tu tieši par daudz pieņem tos cilvēkus, tādēļ viņi aiziet. Jo Tu pieņem tādēļ, ka kaut kur iekšēji, slēpti domā, ka neesi pietiekami skaista un tieva, tādēļ to kompensē ar otra trūkumu pieņemšanu. Tāds psiholoģiskais atsitiens sanāk — it kā dari labu citiem, bet tas dara sliktu Tev pašai. Aizgājuši prom, viņi, protams, pa laikam ieslīgst ilgās pēc Tava ērtuma un pieņemšanas, tādēļ mēģina nākt atpakaļ, bet Tu jau zini, ka tur nekas nesanāks... Tu zini, ka neesi bijusi novērtēta, esot attiecībās, un to nespēj piedot. Pirmkārt pati sev. Vēl arī to, ka šī loma atkārtojas un it kā vajā Tevi. Bet šī tikai versija, ceru, ka ne īpaši patiesa... Varbūt par šādām lietām nemaz nav vērts aizdomāties... Jo tās nevajadzīgi skumdina.

(Atbildēt uz šo)


[info]petro
2016-05-21 20:29 (saite)
Uzsildīta zupa vienmēr būs tikai uzsildīta zupa.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?