Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2017-04-28 08:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
11 maisi, lidz pustrijiem naktii !

Sliktaas zinajs: dazaa kastee bija iemeties peleejums, saelpojos (neticigi ostot draanas), saaka teceet deguns un liit asaras, veel tagad visa aizdegune saap kaa peec napalma elposanas, nu loooti stulbi

+ sliktaas zinjas: veedinot atstaaju valjaa jumta logu, viss pielija pilns

Labaas zinjas; visaam saak redzeet GALU, uzdriikstos optimistiski prognozeet 3 maisus un 3 stundas darba (kaut gan man jau taa likaas pasaa saakumaa), ok, 4 vareetu buut reaals skaitlis
sodien gribu nemt pusi dienas briivu un visu pabeigt - so vienu istabu pabeigt, citur ir veel, bet daudz mazaakos apmeeros (veci kreemi un pag.gs. kabelji)

nu, te nevienam, nevienam pasam nav Hoardera Gars ieksaa ??


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kihelkonna
2014-04-28 09:49 (saite)
nu, es neko nemetu ārā. bet es arī maz iegādājos, tā kā tas līdzsvarojas. bet pirms pāris gadiem izlasīju grāmatu "kā atbrīvoties no krāmiem", ļoti iedvesmojoši. pārbāzto skapi iztīrīju tā, ka bērni tur varēja spēlēt paslēpes.

no turienes man tādi paradumi. ja kaut ko nopērku - kaut ko arī izmetu. un drēbju skapī pakaramos lieku no viena gala. tad otrā galā sakrājas bezcerīgie aitemi, uz kuriem pablenzt ar kritisku aci. un visādus preču garantijas papīrus vajag likt pa gadiem - tad skaidri redzams, ko kad var izmest.
un tad vēl - atvilknes un plaukti ir nevis tāpēc, lai tos piebāztu pilnus, bet tāpēc, lai tur būtu tukša vieta, kur kaut ko vēlāk varēs ielikt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kihelkonna
2014-04-28 09:52 (saite)
http://klab.lv/users/kihelkonna/279882.html
http://klab.lv/users/kihelkonna/280242.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jojo
2014-04-28 11:16 (saite)
vai, cik interesanti! izskatas, man daudzas istabas ir aizkramets draudzigu civleku un celojumu kakts! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kihelkonna
2014-04-28 11:21 (saite)
aha. man draudzīgo un izpalīdzīgo cilvēku un ceļojumu vieta ir tā sauktā drūmkakte. nav brīnums, ka es gadiem ilgi vispār izvairos no cilvēkiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nxn
2014-04-28 10:01 (saite)
nav iekšā, bet man patiktu tāds darbs- šķirot savu apģērbu un ieviest kārtību :) tikai drēbju man nav daudz, man slinkums iepirkties :D

(Atbildēt uz šo)


[info]puuce
2014-04-28 10:54 (saite)
Man! Laiku pa laikam saņemos un izmetu visu, kas nepatīk, nolietots, sabojāts. Pilnīgi nespēju izmest ļoti dārgas lietas un tādas meitas lietas, ar ko saistītas lielas skaistas atmiņas. Bērnu mantas patapinu (ja man ļoti vajadzēs, nenoplēsto man atdos atpakaļ).
Šobrīd dzīvoju Briselē ar trim čemodāniem, un man ir daudz vietas skapjos... Bet jau piektdien būšu atpakaļ Rīgā, kur ir viss (toties neko nevajag pirkt un visu var atrast). Pat pārvākšanās no vienas valsts uz otru nav īpaši līdzējusi. Vēl drusciņ mierinu sevi ar to, ka manai meitai, ja viņa gribēs, būs daudz lielisku vecmodīgu drpēbju kādreiz!
Mantu vākšana un izmest nespēšana varot būt saistīta ar lielu trūkumu kādā dzīves posmā (tāpat kā liekais svars mēdz būt nabadzības slimība) - man tas tā varētu būt - , un ļoti grūti pārvarēt.

(Atbildēt uz šo)


[info]formica
2014-04-28 11:02 (saite)
Tev jaapaarvaacas ar visaam parpalaam uz Ameriku. Tur uzriikosi Garage sale un tauta to drazu aizvaaks.

(Atbildēt uz šo)


[info]lavendera
2014-04-28 12:24 (saite)
Nē, ir skrūdža gars :D
ja ir dažādas mantas, pat visnotaļ nelietotas, negribas tās atdot pilnīgi par velti. (es te tagad varētu ņemt un ielikt pārdodamo lietu listi :))
citādi man nav tik liels dzīvoklis, lai tajā vāktu krāmus.
bet ir tādas lietas, kas nav vilktas, bet glabājas nenoskārstai vajadzībai - piemēram, šauri svārki, kurus, pārvietojoties ar velo, vilkt nevar, taču tie ir gana daiļi, lai ārā nemestu un ar vieniem pašiem džinsiem skapī nedzīvotu!

(Atbildēt uz šo)


[info]magnolia
2014-04-28 12:36 (saite)
man arī uz to nosliece, no vecākiem mantots. cīnos pamazām. nepietiek spēka visu strauji sadarīt. bet tik un tā pamanos dzīvot nekārtībā un visu laiku kaut kas jākārto, jo telpa maza un uzreiz viss izskatās savandīts.

(Atbildēt uz šo)


[info]pikaczu
2014-04-28 19:03 (saite)
Ir tieksme apaugt ar kraamiem, ko ik pa laikam kampanjveidiigi paarvaru.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?