sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 5th, 2024|10:08 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Godiigi sakot, peedeejaas dienaas veerojot memo maaniju, man veederaa ir patiikams satraukums. Un ir veel 5 memo, kas driizumaa tiks izlaisti, radot lielas probleemas Krievijas - Trampa legjendas autoriem - Hilarijai, kas maksaaja par dosijee, Dzheimsam Komijam, Rouzenstiinam u.c. Mees esam ljoti tuvu eenu valdiibas ieshanai lejaa. Mums vairs nevajadzees dziivot melu pasaulee. Daudziem cilveekiem buus liels shoks - ne tik daudz par sazveerestiibas apmeeriem, bet par to, ka kaa vinji, buudami labi un gudri cilveeki, vareeja to neredzeet agraak un kaa vinji vareeja sevi ta ljaut apmaaniit.
linkpost comment

Comments:
From:[info]mansgan
Date:February 5th, 2018 - 10:19 pm
(Link)
es jau esmu šokā. eju lejā.
From:[info]mansgan
Date:February 5th, 2018 - 10:23 pm
(Link)
kāds jums tur floridā laiks tagad?
From:[info]axsys
Date:February 5th, 2018 - 10:25 pm
(Link)
Sapņo vien tālāk. Vienīgais reālais efekts no tiem memo ir pastiprināta dročīšana tavā un līdzīgos blogos.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 5th, 2018 - 10:31 pm
(Link)
Kaa arii tas, ka jebkaadas apsuudziibas sakaraa ar Krievijas legjendu advokaati apstriidees, taa kaa to pasuutiija opoziicijas partija; 2)republikaanji pashlaik censhas panaakt izmekleeshanas saakshanu pret sazveerestiibas autoriem (un tas galu galaa aizvediis pie Obamas un Hilarijas).
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 5th, 2018 - 10:34 pm
(Link)
Maikla Flinna advokaati jau tagad apstriid vinjam raidiitaas apsuudziibas, balstoties uz memo. Tu vari paguleet savaa iluuziju miegaa veel 1 - 2 meeneshus ilgaak, kameer masu mediji tevi veel tur miegaa, bet, kad vajadzees pamosties,tas notiks minuushu laikaa.
From:[info]mansgan
Date:February 5th, 2018 - 11:16 pm
(Link)
kāds Maikls Flinns? jautāju vēlreiz - ko tu tur no savas floridas sludini?
From:[info]krishjaanis2
Date:February 5th, 2018 - 10:57 pm
(Link)
Nu, ja tev r e ā l s obstruction of justice feika vietā šķiet tikai kā kaut kas dročes vērts, tad žēl. Bet ko var gribēt no reptīļiem, kuri visas cerības un visu cilvēcisko skata tikai pagaidu kategorijā ceļā uz plēvē vai mēģenē izauklētām dzīvības formām.
From:[info]mansgan
Date:February 5th, 2018 - 11:49 pm
(Link)
bļed, tu sabudināji manī ķirzaku
From:[info]axsys
Date:February 7th, 2018 - 09:47 pm
(Link)
Tu taču saproti, ka pēdējo teikumu es uztveršu kā reālu komplimentu?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 12:50 am
(Link)
Oktobrii es teicu: Hilariju arestees, tu teici: sapnjo vien taalaak. Janvaarii cnn trica, ka saakta izmekleeshana par clinton foundation, tu teici: sapnjo vien taalaak. Februaarii saakas memo mania, tu saki: sapnjo vien taalaak. Martaa saaksies masu aresti, tu teiksi: sapnjo vien ttaalaak.Tu kaut kaa vispaar neredzi, kur lietas virzaas.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 07:02 am
(Link)
Klintone joprojām nav arestēta un runas par to (tāpat kā par "maseu arestiem") ir tavi slapjie sapņ bez reāla seguma.

Ja patiešām esi par pārliecināts par pretējo, esmu gatavs uz to pat saderēt. Ja nerausties - izdomā līdz kuram datumam tavuprāt Klintone tiks arestēta un uz ko esi gatavs derēt par to, ka viņa līdz tam laikam tiek arestēta.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 11:40 am
(Link)
Klintoni neviens pat neizmekleeja liidz kaadu meenesi atpakalj. Saakotneejaa izmekleeshana e pastu lietaa neilgi pirms veeleeshanaam bija farss. Izmwkleeshana prasa laiku.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 11:48 am
(Link)
Tu esi kaa Rubiks, kas dazhus meeneshus pirms Latvijas neatkariibas 89tajaa vai 90tajaa vai kuraa tur gadaa teiktu: Latvija ir Padomju savieniibaa, nav nekaadu iespeeju, ka kaut kas vareetu kaadreiz mainiities. Bet tachu mainiijaas un mainiijaas pamatiigi. Kursh to vareeja paredzeet? Kaads, kas redzeeja, uz kurieni virzaas kolektiivaa cilveeku energjeetika, kas redzeeja likumsakariibas. Ne taads kaa tu. Tu vienmeer domaa, ka nekas nekur pamatiigi nevar mainiities. Liidz briidim, kad tas notiek.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 11:57 am
(Link)
Tas, ka "izmeklēšana prasa laiku", neliedza tev jau oktobrī pravietot. :)
Kādas tagadējās prognozes par Klintones aresta laiku?

Ja tu nebūtu tāds vēstures analfabēts, tad zinātu, ka Atmodas laikā nebija viegli atrast tādu, kas iedrošinātos prognozēt, kā tas viss beigsies. Reāli viss kļuva skaidrs tikai pēc 1991.gada augusta puča (pēc kura ar atpakaļejošu datumu varēja gudsri dirst, ka "mēs jau zinājām, ka viss labi beigsies").
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 01:16 pm
(Link)
Liidz juunijam.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 01:36 pm
(Link)
OK. Esmu gatavs saderēt, ka līdz jūnijam Klintone nebūs arestēta ne par vienu no viņai piedēvētajiem noziegumiem (administratīvs arests par ātruma pārsniegšanu, u.tml. sīkumiem neskaitās). Zaudētājs mēnesi neraksta/nekomentē Cibā.

Esi gatavs derības pieņemt? :)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 01:20 pm
(Link)
Nedriikst pravietot? Scott Adams paredzeeja Trampa ieveeleeshanu, kad visi citi teica, ka tas ir neiespeejami. Tu teiksi: Scott Adams ir nelogjiskaaks par visiem. Bet kas tas ir logjiskak - "logjiski" paredzeet to, kas nepiepildaas vai "nelogjiski" to, kas piepildaas? Tu teiksi - pirmais. Es teikshu - otrais.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 01:40 pm
(Link)
Pravietot drīkst. Tāpat kā pasmieties par praviešiem, kuru prognozes nepiepildās. Scott Adams atbalsts kandidātiem un prognozes vēlēšanu laikā mainījās. Es ar varu minēt n-tos prognozū variantus, no kuriem viens noteikti piepildīsies.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 01:26 pm
(Link)
Ja kaads paredz to, kas galu galaa piepildaas, ad tur ir logjika. Tev liekas, ka tu esi racionaals un logjisks, bet no malas var redzeet, ka tavus spriedumus veido nevis fakti, bet SAJUUTA, ka nekas tik traks kaa Hilarijas aresteeshana nevar notikt, jo taadas lietas vnk nenotiek. Tev liekas, ka tas ir uz logjiku bastiits spriedums, bet patiesiibaa tas ir sajuutaa balstiits spriedums. Cilveekiem tikai liekas, ka vinji ir racionaalas buutnes, patiesiibaa cilveeki ir buutnes, kas vadas no sajuutaam.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 01:46 pm
(Link)
Ja kāds paredz to, kas piepildās, tur var būt:
1) loģika
2) minējums
3) uz esošajiem faktiem nebalstīts, neloģisks vērtējums, kas beigās izrādās trāpīts tikai būtiski mainoties situācijai.

Pret Hilariju nav nekā nopietna, kas dotu iespēju pret viņu juridiski vērsties. Teorētiski tāda vēršanās būtu iespējama vien tad kad FIB sāktu dancot pēc Trampa stabules (kas tuvākajā laikā nespīd).
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 04:37 pm
(Link)
Iisteniibaa vinja ir viena no lielaakajaam noziedznieceem pasaules veesturee. Clinton Foundation, kursh pashlaik tiek izmekleets, nozaga Haiti cilveekiem 5 miljardus dolaaru, kas tika saziedoti peec Haiti zemestriiceem. Vinja ar Bilu regulaari devaas uz pedofilu salu, kas pieder tiesaatam pedofilam un kur notika elites orgjijas. Vinja iebiedeeja sievietes, kas naaca klajaa ar apsuudziibaam par Bila iveiktajaam izvaroshanaam. Vinja paardeva Krievijai kodolierochu materiaalus miljonu veertiiba. Saraksts ir ljoti garsh. Vieniigais iemesls kaapeec vinja nav cietumaa, jo FIB vadiija Dzheimss Komijs, kas vinju palaida valjaa, jo arii ir noziedznieks.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 04:42 pm
(Link)
Ak jaa, vinja nogalinaaja Beernija Sandersa atbalstiitaaju Setu Richu, kursh, un nevis Krievija, nodeva Wikileaks Hilarijas e pastus pirms veeleeshanaam, jo vinjsh bija dusmiigs, ka shajos e pastos paraadaas, ka vinja nelikumiigi nozaga Sandersam demokraatu nominaaciju par prezidenta kandidaatu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 06:25 pm
(Link)
UN KOMIJS PALAIDA VALJAA HILARIJU E PASTU LIETAA TIKAI TAAPEEC KA VINJA IR HILARIJA NEVIS TAAPEEC KA NEBIJA NOZIEDZIIGAA NODARIIJUMA.CITI CILVEEKI PAR TUUKSTOSHO DALJU NO TAA SEEZH 5 GADUS UTT. BET HILARIJA NEE JO VINJA IR LIELA TANTE AR DAUDZ SAKARIEM. TAGAD AMERIKA IR IZVEELES PRIEKSHAA - VAI NOLAISTIES LIIDZ TRESHAAS PASAULES VALSTU KORUPCIJAS LIIMENIM VAI TOMEER IET DEMOKRAATIJAS CELJU UN SHAADAA GADIIJUMAA HILARIJAI, KOMIJAM, OBAMAM IR JAAIET UZ CIETUMU. TU DOMAA KA TAS NENOTIKS, TAATAD ESI IZLEEMIS, KA AMERIKAS LIKTENS IR AAFRIKAS APMEERA KORUPCIJAS SHITHOLE VALSTS. AMERIKAANJI IZVEELAS KO CITU.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 07:42 pm
(Link)
Tu acīmredzami neesi izvēlējies pareizo mērķauditoriju saviem acīmredzamajiem murgiem.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 07:49 pm
(Link)
Jaa vari braukt uz Ugandu vai kaadu citu shithole korupcijas valsti, ja tik ljoti ieniisti demokraatiju un vienu taisniibu prieksh visiem tiesas priekshaa.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 08:00 pm
(Link)
Kopš kura laika tavu murgu ņemšana par pilnu rubli skaitās demokrātijas pazīme? :D
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:February 6th, 2018 - 05:50 pm
(Link)
"Klintone joprojām nav arestēta un runas par to (tāpat kā par "maseu arestiem") ir tavi slapjie sapņ bez reāla seguma."

Nu jā, tā pat kā mūsu šķēles, lembergi, šloseri un krūmiņi arī nekad ne par ko nav arestēti vai pat dabūjuši nopietnu štrāfu. Šajā ziņā sickboy tiešām ir bērnišķīgi optimistisks, taču man vēl vairāk izbrīnē cinisms ar kādu tu attiecies pret korupcijas normalizāciju visaugstākajā līmenī vienīgi aiz DRUMPF LEL sentimenta.
Ā nu jā, tu tač jurists.:)
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 07:42 pm
(Link)
Tieši jūsu mīlulis Tramps pēc saviem gājieniem (un arī īstenotās politikas) visvairāk velkt uz tevis minētajiem personāžiem, ja kas. Bet ir lietas, ka viņa (un viņam līdzīgo politiķu) mērķauditorijai nemēdz pielekt.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 07:47 pm
(Link)
Jaa jo vinjsh aptureeja lobeeshanu un pats sponsoreeja savu kampanju lai nebuutu neviena marionete. Bet Soross teica, ka Tramps grib radiit mafijas valsti, tev nekas neatliek kaa pienjemt vinja vaardus uz ticiibu. Plus klaat vinjsh pateica, ka Rouzija Odonela ir resna, negliita cuuka.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 07:58 pm
(Link)
"vinjsh aptureeja lobeeshanu" - meli. Piemēram viņa nodokļu reforma ir acīmredzams lielo korporāciju lobijs.
"pats sponsoreeja savu kampanju" - knapi piekto daļu (un gandrīz divreiz mazāk, nekā pats publiski apgalvoja) no kopējiem tās izdevumiem.

Tu acīmredzami seko Sorosa teiktajam vairāk par mani - neatceros, ka kaut reizi vispār viņu būtu Trampa sakarā piesaucis un īpaši ar nesekoju līdzi. :D

Par Roziju Odonelu pohuj, bet šādi publiski izteicieni no politiķa puses tikai apliecina to uz kādu atsaldētu lohu mērķauditoriju viņš orientējas.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 08:08 pm
(Link)
Tas nav lielo korporaaciju lobijs, tas ir visu amerikaanju lobijs. Ja uznjeemuma iipashniekam ir jaamaksa mazaki nodoklji, vinjsh maksaa lielaakas algas darbiniekiem un piedaavaa citus bonusus, tas jau tagad notiek, taapeec atbalsts Trampam pieaudzis liidz 49%. Tikai cilveeks kas nekad nav straadajis uznjeemumaa ne kaa vadiitaajs, ne kaa padotaajs, var pavilkties uz Sandersa shkjiru ciinjas ekonomiku - atnjemim tiem bagaatniekiem naudu, uzliksim lielaakus nodokljus. No taa pirmkaart ciesh parastie darbinieki. Kaa socialistu Kanaadaa, kur panaaca minimaalaas algas palielinaashanu un straadnieki zaudeeja daudzus citus uznjeemuma bonusus. Jo mazaaki nodoklji, jo labaak visiem un jovairaak var plaukt ekonomika,atveerties jauni uznjeemumi un buut konkureetspeejiigi ar citu valstu uznjeemumiem.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 08:20 pm
(Link)
Tavi prātuļojumi ir no 18.-19.gs. valdošajām ekonomikas teorijām.

Sevišķi absurdi tie ir Latvijā (un arī ne vienā vien citā postpadomju valstī) ar vietējā biznesā valdošo (ne)kultūru.

Arī ASV uz citu attīstīto valstu fona ir valsts ar salīdzinoši zemiem nodokļiem (Trampa apgalvojums par augstākajiem nodokļiem bija kārtējie meli) un vienu no augstākajiem nevienlīdzības rādītājiem.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 08:31 pm
(Link)
Tie nav praatuljojumi, bet basic fakti. Lai kaa arii demokraati necenstos uzkurinaat imaginaaru shkjiru ciinju no nodoklju reformas, tas nemaina faktu, ka Amerikaa atgrieshas uznjeemumi, kas Obamas laikaa bija patveerushies Mexikaa vai Kjiinaa - dodot amerikaanjiem darbavietas, samazinot bezdarbu palielinoties algaam. 18. vai 25. gs pasaules likumi paliek tie pashi. Jo vairaak valsts cilveekus liek mieraa un vnk ljauj attiistiities kapitaalismam, jo vairaak arii attiistaas ekonomika. Taapeec radaas ASVkaa bagaataakaa pasaules valsts. Jo bija vilieaakaa briiviibano valsts kontroles
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 08:42 pm
(Link)
Manis pēc vari turpināt savas fantāzijas uzdot par basic faktiem, t.sk. uz vārda ticēt pasaciņai par uzņēmumiem, kuri aizmuka no Obamas un tagad atgriežas. Arī tīra "brīvā tirgus" ekonomika jau sen ir pierādījusi savu dzīvotnespēju un sen vairs nepastāv nevienā pasaules valstī (t.sk. ASV).

[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 08:47 pm
(Link)
Un tu vari uz vaarda ticeet ka, ja ekonomika ir labaa stavoklii, tas ir Obamas nopelns. Ja ekonomikai ir probleemas, tad Tramps ir vainiigs. Ja Obama likvidee Kadafi, tas ir labi. Ja Tramps izglaabj sliikstoshu kakjeenu slikti.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 09:04 pm
(Link)
Un tu vari turpināt murgot par to, ka visi kuri tavu elku uzskata par prezidenta amatam nepiemērotu to vien dara kā fano par Obamu vai Hilariju. :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 09:12 pm
(Link)
Un tu vari turpinat uzskatiit, ka ameikaanji ir pelniijushi prezidentu, kas smuki runaa, bet ir atbildiigs par ekonomisko stagnaaciju un ISIS rashanos un uztureeshanu. Ir cilveeki, kurus interese rezultaati nevis virtue signalling politikni, kaa Veejonis un tamliidziigas nulles.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 09:26 pm
(Link)
"Ekonomikas stagnācija", kad tieši Obamas laikā (kopš 2010.gada) sākās ekonomikas augšupeja? Par tādām muļķībām, kā ISIS (kas radās Obamas priekšgājēja ievārītās putras rezultātā) "uzturēšanu" nemaz nerunājot.

Tu bez Breibart propagandas klišeju un ezotērisku hujņu atgremošanas maz esi ko citu spējīgs pateikt?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 09:48 pm
(Link)
Iistaa ekonomikas augshupeja saakaas kopsh Trampa ieveeleeshanas (pat ne inauguraacijas) dienas, jo investoriem bija optimisms par sho prezidentu. ISIS varbuut radiija Bush (kursh ieniist Trampu un miil Obamu), bet uztureeja ISIS Obamas administraacija, atbalstot "meerenos rebelus" Siirijaa - metot vinjiem naudu un ierochus, lai gan nebija meerauklas ar ko izsveert meerenumu un shie resursi vienmeer beigaas nonaaca pie ISIS kas rekrutee savus cilveekus, kas Nicaa un Londonaa un Stokholmaa brauc paari cilveekiem ar smagajaam mashiinaam. Ja Hilarija buutu prezidente, asv karaspeeks fokuseetos nevis uz ISIS likvideeshanu bet uz Asada gaashanu, radot veel lielaaku haosu un islaama ekstreemismu nekaa tur jau bija. Turot sievietes pagrabos Rakaa sexa verdziibaa kameer liberaalji gudri runaa cik Obama ir gudrs un Tramps stulbs. Nedomaaju ka vinjiem piekriit no sexa verdziibas izglaabtaas sievietes pateicoties Trampa Siirijas politikai.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 09:57 pm
(Link)
Apsveicu ar kārtējo 100% slimu bullšitu saturošo komentāru. :)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 10:07 pm
(Link)
Kur bija kljuuda? Un Obama ar Hilariju likvideeja Kadafi, radot beeglju pluusmu un cilveeku kontrabandu un cilveeku verdziibu Liibijaa. Tikai taapeec, ka Kadafi esot bijis taads ljauns diktators un cilveeku apspiedeejs. Liberaalji kaa tu tic visiem shiem fantastiskajiem iemesliem kaut kur iebrukt un kaadu gaazt.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 10:15 pm
(Link)
"Obama un Hilarija" kā trampampiņu mitoloģijas Absolūtais Ļaunums. :D
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:February 6th, 2018 - 10:48 pm
(Link)
izdzer savas pilulas un ej gulēt onkol
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 10:56 pm
(Link)
Tev vispār sen laiks uz čučumuižu maziņais. :D
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:February 6th, 2018 - 11:43 pm
(Link)
es nevaru gulēt, kad dumš onkols visu laiku kaut ko ļurkšč un pūš sliktu dvašu manā virzienā
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 7th, 2018 - 07:17 am
(Link)
Nelieto tik daudz un neskaties spogulī. :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 07:48 pm
(Link)
I mean, Tramps
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:February 6th, 2018 - 10:45 pm
(Link)
"Tieši jūsu mīlulis Tramps pēc saviem gājieniem (un arī īstenotās politikas) visvairāk velkt uz tevis minētajiem personāžiem, ja kas."

No u arguments. k
Un es tomēr teiktu, ka kaut kāda sīka šmaukšanās kā biznesmenim vai iekš kā nu tur viņu apvaino, nav gluži tas pats, kas situācija, kur ķipa demokrātiskas megavalsts specdienesti un tiesības sargājošās iestādes aktīvi sadarbotos ar vienu politisko partiju, lai nodrošinātu powergrabu, antikonstitucionālu konkurences izskaušanu. Tas būtībā ir slow burning valsts apvērsums. Fucking priorities, man.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 11:09 pm
(Link)
Ja neskaita "kas nav ar Trampu, tas ir ar demokrātiem" mantru, kādi pierādījumi tevis minētajai "aktīvajai sadarbībai"?

Tu runā par to pašu kantori, kuru pirms vēlēšanām arī demokrāti matom kriļi (pats savlaik to atgādināji pēc Komija atlaišanas), kuru vada Trampa iecelts cilvēks un kura vadītāja vietnieks ar atkāpās pēc ilgstošas Trampa & republikāņu kritikas.









[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:February 6th, 2018 - 11:41 pm
(Link)
Kādi pierādījumi? Erm.. tu neskaties pēdējās ziņas? Kas tieši nav skaidrs sakarā ar to memo?

Komijs droši vien nebija pietiekami pakļāvīgs un radās fallouts. Tu te tīksminājies par Trampa un Banona šķiršanos, bet nesaproti kāpēc demu komandā notiek līdzīgi?
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 7th, 2018 - 07:24 am
(Link)
Attiecībā uz memo man kā reizi ir skaidrs, ka republikāņi tagad aktīvi cenšas piesegt Trampa pakaļu.

Bet vismaz Trampa-Komija attiecības tu labi ilustrēji. :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 7th, 2018 - 12:30 pm
(Link)
Necenshas. Demokraati, kas visu laiku uztureeja miitu par Trampa - Putina sazveerestiibu, pilniigi alkst, lai Tramps atlaistu Milleru, jo taa vareetu turpinaat sho mitologjiju. Millers netiks atlaists, jo nekaadas Trampa - Putina sazveerestiibas vnk nav un tuvaakajaas nedeeljaas Milleram naaksies to atziit publikai. Tramps buutu absoluuts lohs, ja vinjsh atlaistu Milleru neilgi pirms shii mitologjija beidzot beigtos.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 7th, 2018 - 12:36 pm
(Link)
Nu redzēsim, kā Millers "tuvāko nedēļu laikā atzīs publikai" ko tādu, kas atbilstu taviem murgiem. :D
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 7th, 2018 - 12:42 pm
(Link)
Tavā paralēlajā realitātē noteikti demokrāti bija tie, kas radīja Trampa biznesa un komandas locekļu sakarus ar krieviem, tāpat kā piespieda Flinnu melot par tikšanos ar Krievijas amatpersonām.

Un atceries, ka tas bija "demokrāts" Banons, kurš Trampa komandas (ilgstoši slēpto) tikšanos ar krieviem Trampa tornī nodēvēja par "nodevīgu". ;)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 7th, 2018 - 01:03 pm
(Link)
Tas, kas te nav pateikts tavaa komentaaraa ir tas, ka Manafortu, kursh neilgu laiku pirms veeleeshanaam straadaaja Trampa komandaa, Tramps atlaida, bet Hilarijas kampanjas adiitaajs Dzhons Podesta, kuram bija tieshi tie pashi sakari ar Krieviju, netika atlaists. Trampa deels uz 20 min tikaas ar " krievu juristi", kas bija redzeeta Hilarijas rallijos, lai uzzinaatu, ka vinjai nav nekaadas informaacijas ne par ko. Jebkursh pirms veeleeshanaam tiktos ar cilveeku, kas vinjam e pastaa teiktu, ka vinjam ir kas kompromiteejosh par otru kandidaatu. Demokraati jau bija tik ljoti aptrakushi, ka pat paarmeta Trampa komandai vai Trampam tikshanos ar krievu veestiekiem vai Krievijas prezidentu. Tas ir sviests un maindfaks paaraakajaa pakaapee un absurdaakais, ka shiis mediju propagandas rezultaataa videejais demokraats patieshaam domaa, ka tuuliit tuuliit Trampu sagaida impiichments vai ka Tramps bailees atlaidiis Milleru (ko Tramps jau pirms memo nosauca par viltus zinjaam). Zini, tas viss reaali atgaadija Krievijas propagandas apmeerus, kas liek videejam krievam noticeet, ka Putins ir labais, iebrukdams Ukrainaa, jo "Ukrainaa ir pilns ar fashistiem".
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 7th, 2018 - 01:45 pm
(Link)
Manaforts nevis tikai "strādāja Trampa komandā", bet gan bija tās vadītājs un pameta komandu tikai tad, ka ūdens pavisam sāka smelties mutē. Minētajam personāžam jau sen bija visai apšaubāma lobista reputācija sadarbībā ar nedemokrātisku valstu vadītājiem.

Podestas "tie paši sakari ar Krieviju" (esamība uzņēmuma padomē, kam bija darījumu attiecības ar Krieviju) ir kārtējais trampampiņu pārspīlējums, kaut vai tādēļ vien, ka Podesta (atšķirībā no Manaforta) nav apsūdzēts miljonu atmazgāšanā caur Krieviju.

Ja nesaproti (to ko saprot pat Banons), ka jebkura sevi cienoša valsts un tās lojāli pilsoņi šādas tikšanās ar ārvalstu pārstāvjiem uzskata par citas valsts iejaukšanos vēlēšanās, tad tas liecina tikai par to cik ļoti esi samīlējies Trampā.

To pietiek prāta saprast arī Trampam junioram, kurš to ilgstoši noklusēja (acīmredzami atklājot tikai tad, kad to vairs nevarēja noslēpt). Un arī Flinns par šīm "nevainīgajām" tikšanās reizēm nez kāpēc samelojās.

Tas ko Tramps (un viņa sūkātāji) dēvē par "viltus ziņām" (piemēram par regulārajām iekšējām cīņām Trampa komandas iekšienē) nez kādēļ vēlāk mēdz apstiprināties. Par Krievijas ziņām runājot - tieši tavi teksti par sazvērestību pret Trampu atbilst Krievijas propagandas raidījumu jaunākajam diskursam. Nemaz nerunājot par to, ka arī pirms vēlēšanām Krievijas mediji bija acīmredzami pro-trampiski.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 7th, 2018 - 03:18 pm
(Link)
Kaapeec tad tu, demokraatijas fans, nenjem veeraa FBI memo, kas skaidri paraada, kaa demokraati panaaca nelikumiigu Trampa izspiegoshanu politisku meerkju vaardaa? Vinji vinju izspiegoja pirms veeleeshanaam (ko peec tam noliedza) un sagatavoja Trampa Krievijas miitu gadiijumaa ja nu briinumainaa kaartaa Tramps tomeer kljuutu prezidents, tad vareetu cereet uz impiichmentu. Memo to visu atkaaj, bet peekshnji tie nav veera njemami, jo sagrauj visu liidz shim buuveeto pasaules skatiijumu ar konstanto " possible trump russian collusion" atkal un atkal. Peekshnjo kognitiivaa disonance? Nekas, buus veel , buus veel citi memo, kas atklaas visu FBI korupciju un sadarbiibu ar demokraatu mafiju. Vareesi skatiities gadu vecas zinjas un izteeloties ka trampam ir sakari ar krieviju un tuuliit buus impiichments, jo realitaate ko tu redzeesi tev buus paaraak neaptverama.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 7th, 2018 - 03:31 pm
(Link)
Tava paralēlā realitāte kā parasti neiztur elementāru fact checking.

Nevis "FBI memo", bet gan republikāņu (tb vienas ieinteresētās puses) politiķa memo, kura saturu pretējā puse dēvē par "apzināti maldinošu".

"Izspiegoja" nevis Trampu, bet gan viņa bijušo padomnieku (un kārtējo padomnieku ar ciešiem sakariem ar Krieviju), operatīvās darbības sākot jau pēc tam, kad viņš bija Trampa padomnieka amatu pametis.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 7th, 2018 - 07:28 pm
(Link)
Labi,ej dirst. Lai tev atklaasmeem bagaats 2018tais!
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:February 7th, 2018 - 05:30 pm
(Link)
"Attiecībā uz memo man kā reizi ir skaidrs, ka republikāņi tagad aktīvi cenšas piesegt Trampa pakaļu."

Tātad memo aprakstītās lietas tev šķiet politiski neitrālas un viss ir čiki-puki? :)
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 7th, 2018 - 05:51 pm
(Link)
Mhm. Politiski neitrāla Trampa pakaļas piesegšana. :D
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:February 7th, 2018 - 07:38 pm
(Link)
Pagaidi, tu implicē, ka Nunes melo un nekas no tā nav noticis. Jo es pagaidām neredzu no tevis konkrētu atbildi par memo saturu, tikai to, ka tas tiek izmantots, lai kaut ko piesegtu. Nu es varu piesegt bulciņas zādzību ar trīskāršu slepkavību, piemēram.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 7th, 2018 - 10:13 pm
(Link)
Es implicēju? Ārpus republikāņu un Trampa fanu vides tādi vērtējumi, kā "very selective, cherry-picked memo" ir vēl tie maigākie.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:February 7th, 2018 - 10:40 pm
(Link)
Okej, kā tu uztver šo selektēto? Tu spēj iedomāties kādu mums nezināmu kontekstu, kura gaismā tas viss pēkšņi ir okej? FIB un DOJ spēlē vienā komandā ar demiem, lai apkarotu politisko opozīciju, bet tas ir pieņemami, jo..? Ir kāds variants bez DRUMPF LEL?
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 7th, 2018 - 11:03 pm
(Link)
Tu pats vispār to memo esi lasījis?

"FIB un DOJ spēlē vienā komandā ar demiem, lai apkarotu politisko opozīciju" jau atkal ir apgalvojums, kas jāpierāda. Viss kas patreiz ir - varas partijas pārstāvja (tb acīmredzami ieinteresētas personas) memo, balstīts uz klasificētu infu (nav zināms cik korekti atreferētu).


[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:February 7th, 2018 - 11:51 pm
(Link)
Neviens līdz šim neko nenoliedz, tikai gaudo par to kā drumpfs apdraud ASV ar savu bezatbildīgo soli, atslepenojot.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 8th, 2018 - 12:22 am
(Link)
Iemācies beidzot lasīt. Pat pavirši pagūglējot ir skaidrs, ka pretējā puse memo autoram pārmet apzināti nekorektu faktu atspoguļojumu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 8th, 2018 - 01:05 am
(Link)
Pirms tas tika atslepenots vinji teica, ka atslepenoshana apdraud nacionaalo droshiibu. Peec atslepenoshanas vinji teica, ka iisteniibaa tur nekaa nav. Ja tur nekaa nav, tad kaapeec vinji ciiniijaas, lai tas netiktu atslepenots?
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 8th, 2018 - 06:54 am
(Link)
Kārtējais sickboja loģikas feils.

Ir tikai loģiski uzskatīt, ka politiķu negodīgi centieni diskreditēt drošības iestādes apdraud nacionālo drošību.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 8th, 2018 - 10:28 am
(Link)
centieni diskrediteet vai centieni attiiriit no kriminaaliem elementiem? driiz naaks klajaa 10 lpp memo ar saraksteem, kur sazveernieki, uzdirshot demokraatijai, plaano aizvaakt prezidentu - ja vajadzees, kaut ko izdomaajot. un "Obama veelas zinaat visu". tu fano par varas instituucijaam, mees fanojam par varas instituucijaam, kas seko demokraatijai. pisies uz ziemeljkoreju, varas fanaat.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 8th, 2018 - 10:44 am
(Link)
Kārtējās sickboja fantāzijas.

Kāds no taviem pareģojumiem kādreiz piepildās? :)

[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 7th, 2018 - 10:00 pm
(Link)
Tev ar lai atklāsmēm bagāts! :D