sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 5th, 2024|10:08 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 7th, 2018 - 12:42 pm
(Link)
Tavā paralēlajā realitātē noteikti demokrāti bija tie, kas radīja Trampa biznesa un komandas locekļu sakarus ar krieviem, tāpat kā piespieda Flinnu melot par tikšanos ar Krievijas amatpersonām.

Un atceries, ka tas bija "demokrāts" Banons, kurš Trampa komandas (ilgstoši slēpto) tikšanos ar krieviem Trampa tornī nodēvēja par "nodevīgu". ;)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 7th, 2018 - 01:03 pm
(Link)
Tas, kas te nav pateikts tavaa komentaaraa ir tas, ka Manafortu, kursh neilgu laiku pirms veeleeshanaam straadaaja Trampa komandaa, Tramps atlaida, bet Hilarijas kampanjas adiitaajs Dzhons Podesta, kuram bija tieshi tie pashi sakari ar Krieviju, netika atlaists. Trampa deels uz 20 min tikaas ar " krievu juristi", kas bija redzeeta Hilarijas rallijos, lai uzzinaatu, ka vinjai nav nekaadas informaacijas ne par ko. Jebkursh pirms veeleeshanaam tiktos ar cilveeku, kas vinjam e pastaa teiktu, ka vinjam ir kas kompromiteejosh par otru kandidaatu. Demokraati jau bija tik ljoti aptrakushi, ka pat paarmeta Trampa komandai vai Trampam tikshanos ar krievu veestiekiem vai Krievijas prezidentu. Tas ir sviests un maindfaks paaraakajaa pakaapee un absurdaakais, ka shiis mediju propagandas rezultaataa videejais demokraats patieshaam domaa, ka tuuliit tuuliit Trampu sagaida impiichments vai ka Tramps bailees atlaidiis Milleru (ko Tramps jau pirms memo nosauca par viltus zinjaam). Zini, tas viss reaali atgaadija Krievijas propagandas apmeerus, kas liek videejam krievam noticeet, ka Putins ir labais, iebrukdams Ukrainaa, jo "Ukrainaa ir pilns ar fashistiem".
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 7th, 2018 - 01:45 pm
(Link)
Manaforts nevis tikai "strādāja Trampa komandā", bet gan bija tās vadītājs un pameta komandu tikai tad, ka ūdens pavisam sāka smelties mutē. Minētajam personāžam jau sen bija visai apšaubāma lobista reputācija sadarbībā ar nedemokrātisku valstu vadītājiem.

Podestas "tie paši sakari ar Krieviju" (esamība uzņēmuma padomē, kam bija darījumu attiecības ar Krieviju) ir kārtējais trampampiņu pārspīlējums, kaut vai tādēļ vien, ka Podesta (atšķirībā no Manaforta) nav apsūdzēts miljonu atmazgāšanā caur Krieviju.

Ja nesaproti (to ko saprot pat Banons), ka jebkura sevi cienoša valsts un tās lojāli pilsoņi šādas tikšanās ar ārvalstu pārstāvjiem uzskata par citas valsts iejaukšanos vēlēšanās, tad tas liecina tikai par to cik ļoti esi samīlējies Trampā.

To pietiek prāta saprast arī Trampam junioram, kurš to ilgstoši noklusēja (acīmredzami atklājot tikai tad, kad to vairs nevarēja noslēpt). Un arī Flinns par šīm "nevainīgajām" tikšanās reizēm nez kāpēc samelojās.

Tas ko Tramps (un viņa sūkātāji) dēvē par "viltus ziņām" (piemēram par regulārajām iekšējām cīņām Trampa komandas iekšienē) nez kādēļ vēlāk mēdz apstiprināties. Par Krievijas ziņām runājot - tieši tavi teksti par sazvērestību pret Trampu atbilst Krievijas propagandas raidījumu jaunākajam diskursam. Nemaz nerunājot par to, ka arī pirms vēlēšanām Krievijas mediji bija acīmredzami pro-trampiski.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 7th, 2018 - 03:18 pm
(Link)
Kaapeec tad tu, demokraatijas fans, nenjem veeraa FBI memo, kas skaidri paraada, kaa demokraati panaaca nelikumiigu Trampa izspiegoshanu politisku meerkju vaardaa? Vinji vinju izspiegoja pirms veeleeshanaam (ko peec tam noliedza) un sagatavoja Trampa Krievijas miitu gadiijumaa ja nu briinumainaa kaartaa Tramps tomeer kljuutu prezidents, tad vareetu cereet uz impiichmentu. Memo to visu atkaaj, bet peekshnji tie nav veera njemami, jo sagrauj visu liidz shim buuveeto pasaules skatiijumu ar konstanto " possible trump russian collusion" atkal un atkal. Peekshnjo kognitiivaa disonance? Nekas, buus veel , buus veel citi memo, kas atklaas visu FBI korupciju un sadarbiibu ar demokraatu mafiju. Vareesi skatiities gadu vecas zinjas un izteeloties ka trampam ir sakari ar krieviju un tuuliit buus impiichments, jo realitaate ko tu redzeesi tev buus paaraak neaptverama.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 7th, 2018 - 03:31 pm
(Link)
Tava paralēlā realitāte kā parasti neiztur elementāru fact checking.

Nevis "FBI memo", bet gan republikāņu (tb vienas ieinteresētās puses) politiķa memo, kura saturu pretējā puse dēvē par "apzināti maldinošu".

"Izspiegoja" nevis Trampu, bet gan viņa bijušo padomnieku (un kārtējo padomnieku ar ciešiem sakariem ar Krieviju), operatīvās darbības sākot jau pēc tam, kad viņš bija Trampa padomnieka amatu pametis.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 7th, 2018 - 07:28 pm
(Link)
Labi,ej dirst. Lai tev atklaasmeem bagaats 2018tais!