sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 5th, 2024|10:08 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 7th, 2018 - 03:18 pm
(Link)
Kaapeec tad tu, demokraatijas fans, nenjem veeraa FBI memo, kas skaidri paraada, kaa demokraati panaaca nelikumiigu Trampa izspiegoshanu politisku meerkju vaardaa? Vinji vinju izspiegoja pirms veeleeshanaam (ko peec tam noliedza) un sagatavoja Trampa Krievijas miitu gadiijumaa ja nu briinumainaa kaartaa Tramps tomeer kljuutu prezidents, tad vareetu cereet uz impiichmentu. Memo to visu atkaaj, bet peekshnji tie nav veera njemami, jo sagrauj visu liidz shim buuveeto pasaules skatiijumu ar konstanto " possible trump russian collusion" atkal un atkal. Peekshnjo kognitiivaa disonance? Nekas, buus veel , buus veel citi memo, kas atklaas visu FBI korupciju un sadarbiibu ar demokraatu mafiju. Vareesi skatiities gadu vecas zinjas un izteeloties ka trampam ir sakari ar krieviju un tuuliit buus impiichments, jo realitaate ko tu redzeesi tev buus paaraak neaptverama.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 7th, 2018 - 03:31 pm
(Link)
Tava paralēlā realitāte kā parasti neiztur elementāru fact checking.

Nevis "FBI memo", bet gan republikāņu (tb vienas ieinteresētās puses) politiķa memo, kura saturu pretējā puse dēvē par "apzināti maldinošu".

"Izspiegoja" nevis Trampu, bet gan viņa bijušo padomnieku (un kārtējo padomnieku ar ciešiem sakariem ar Krieviju), operatīvās darbības sākot jau pēc tam, kad viņš bija Trampa padomnieka amatu pametis.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 7th, 2018 - 07:28 pm
(Link)
Labi,ej dirst. Lai tev atklaasmeem bagaats 2018tais!