sickboy - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Feb. 7th, 2018|01:45 pm

pinjons
Manaforts nevis tikai "strādāja Trampa komandā", bet gan bija tās vadītājs un pameta komandu tikai tad, ka ūdens pavisam sāka smelties mutē. Minētajam personāžam jau sen bija visai apšaubāma lobista reputācija sadarbībā ar nedemokrātisku valstu vadītājiem.

Podestas "tie paši sakari ar Krieviju" (esamība uzņēmuma padomē, kam bija darījumu attiecības ar Krieviju) ir kārtējais trampampiņu pārspīlējums, kaut vai tādēļ vien, ka Podesta (atšķirībā no Manaforta) nav apsūdzēts miljonu atmazgāšanā caur Krieviju.

Ja nesaproti (to ko saprot pat Banons), ka jebkura sevi cienoša valsts un tās lojāli pilsoņi šādas tikšanās ar ārvalstu pārstāvjiem uzskata par citas valsts iejaukšanos vēlēšanās, tad tas liecina tikai par to cik ļoti esi samīlējies Trampā.

To pietiek prāta saprast arī Trampam junioram, kurš to ilgstoši noklusēja (acīmredzami atklājot tikai tad, kad to vairs nevarēja noslēpt). Un arī Flinns par šīm "nevainīgajām" tikšanās reizēm nez kāpēc samelojās.

Tas ko Tramps (un viņa sūkātāji) dēvē par "viltus ziņām" (piemēram par regulārajām iekšējām cīņām Trampa komandas iekšienē) nez kādēļ vēlāk mēdz apstiprināties. Par Krievijas ziņām runājot - tieši tavi teksti par sazvērestību pret Trampu atbilst Krievijas propagandas raidījumu jaunākajam diskursam. Nemaz nerunājot par to, ka arī pirms vēlēšanām Krievijas mediji bija acīmredzami pro-trampiski.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: