sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 5th, 2024|10:08 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 01:46 pm
(Link)
Ja kāds paredz to, kas piepildās, tur var būt:
1) loģika
2) minējums
3) uz esošajiem faktiem nebalstīts, neloģisks vērtējums, kas beigās izrādās trāpīts tikai būtiski mainoties situācijai.

Pret Hilariju nav nekā nopietna, kas dotu iespēju pret viņu juridiski vērsties. Teorētiski tāda vēršanās būtu iespējama vien tad kad FIB sāktu dancot pēc Trampa stabules (kas tuvākajā laikā nespīd).
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 04:37 pm
(Link)
Iisteniibaa vinja ir viena no lielaakajaam noziedznieceem pasaules veesturee. Clinton Foundation, kursh pashlaik tiek izmekleets, nozaga Haiti cilveekiem 5 miljardus dolaaru, kas tika saziedoti peec Haiti zemestriiceem. Vinja ar Bilu regulaari devaas uz pedofilu salu, kas pieder tiesaatam pedofilam un kur notika elites orgjijas. Vinja iebiedeeja sievietes, kas naaca klajaa ar apsuudziibaam par Bila iveiktajaam izvaroshanaam. Vinja paardeva Krievijai kodolierochu materiaalus miljonu veertiiba. Saraksts ir ljoti garsh. Vieniigais iemesls kaapeec vinja nav cietumaa, jo FIB vadiija Dzheimss Komijs, kas vinju palaida valjaa, jo arii ir noziedznieks.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 04:42 pm
(Link)
Ak jaa, vinja nogalinaaja Beernija Sandersa atbalstiitaaju Setu Richu, kursh, un nevis Krievija, nodeva Wikileaks Hilarijas e pastus pirms veeleeshanaam, jo vinjsh bija dusmiigs, ka shajos e pastos paraadaas, ka vinja nelikumiigi nozaga Sandersam demokraatu nominaaciju par prezidenta kandidaatu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 06:25 pm
(Link)
UN KOMIJS PALAIDA VALJAA HILARIJU E PASTU LIETAA TIKAI TAAPEEC KA VINJA IR HILARIJA NEVIS TAAPEEC KA NEBIJA NOZIEDZIIGAA NODARIIJUMA.CITI CILVEEKI PAR TUUKSTOSHO DALJU NO TAA SEEZH 5 GADUS UTT. BET HILARIJA NEE JO VINJA IR LIELA TANTE AR DAUDZ SAKARIEM. TAGAD AMERIKA IR IZVEELES PRIEKSHAA - VAI NOLAISTIES LIIDZ TRESHAAS PASAULES VALSTU KORUPCIJAS LIIMENIM VAI TOMEER IET DEMOKRAATIJAS CELJU UN SHAADAA GADIIJUMAA HILARIJAI, KOMIJAM, OBAMAM IR JAAIET UZ CIETUMU. TU DOMAA KA TAS NENOTIKS, TAATAD ESI IZLEEMIS, KA AMERIKAS LIKTENS IR AAFRIKAS APMEERA KORUPCIJAS SHITHOLE VALSTS. AMERIKAANJI IZVEELAS KO CITU.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 07:42 pm
(Link)
Tu acīmredzami neesi izvēlējies pareizo mērķauditoriju saviem acīmredzamajiem murgiem.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 6th, 2018 - 07:49 pm
(Link)
Jaa vari braukt uz Ugandu vai kaadu citu shithole korupcijas valsti, ja tik ljoti ieniisti demokraatiju un vienu taisniibu prieksh visiem tiesas priekshaa.
[User Picture]
From:[info]pinjons
Date:February 6th, 2018 - 08:00 pm
(Link)
Kopš kura laika tavu murgu ņemšana par pilnu rubli skaitās demokrātijas pazīme? :D