Shelly -

Sep. 29th, 2010

10:34 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Esmu sākusi justies kā idiote savā cibā.
Sāku ierakstu desmit reižu, un katru reižu dzēšu nost, jo:
- kāds noteikti pateiks "ek, muuuuļķeeee..." tādā Gorkija vectēva balsī, "ek, muuuuļķe, nekā tu nesaproooooti...." (nu, un tad izrādīsies, ka es, teiksim, uztraucos par daudz, vai uztraucos par maz, bet visādā ziņā būs skaidrs, ka tematā, par kuru grasos izteikties, esmu galēji nekompetenta, draugam un komentētājam kā viedam un dižam bukam tas ir skaidri redzams, tāpēc man vajadzētu steigšus atjēgties, apkaunēties un aizvērties)
- kāds, vēl trakāk, pateiks, ka vispār netic nekam, ko es rakstu, tas viss ir izpūsts no pirksta, un nekas tāds patiesībā nekad nav noticis (komentētājam kā viedam un dižam... tāpēc, protams, un man vajadzētu steigšus....)
Nu, kaut kā tā. Kaut kā tā, un vēl trakāk.
PS - Es jūtos kā idiote arī vēlēšanās. Pirmo reizi manā vēlētāja mūžā pāris dienas pirms Ze Dei man nav ne jausmas, par ko vēlēt. Es neredzu nevienu, pilnīgi nevienu pievilcīgu variantu. Es neredzu pat variantus, kas nebūtu galēji pretīgi. Gadiem ilgi esmu balsojusi par Jauno laiku, bet es nevaru balsot par partiju, kas visai atklāti, bez mazākās gaumes, toties ar milzu paštaisnumu vilto socioloģiskās aptaujas un visu kritiku šai jautājumā noraksta kā "pretinieku aģitāciju" (es pat nevaru saprast, kurā vietā lai šai teikumā liek !!!, man gribas likt to vismaz divās vietās). Lai gan man ļoti zimpātiski liekas tas, ka Vienotība bija vienīgie, kas krīzes laikā neaizmuka no varas, bet kaut ko ņēmās un centās, labāk vai sliktāk, bet centās, apmēram kā briļļainais Vasja, kas vienīgais palicis pie izsista loga, kad visi pārējie aizmukuši, šajā brīdī Vasja manās izbrīnītās acīs paliek par pēdējo melīgo kretīnu, "aptaujas" krupis piepeši iestrēgst manā daudzcietušajā rīklē, un sastingst, ne uz priekšu, ne uz atpakaļ, un tā trīs dienas pirms gājiena pie urnas es stīvi grozu kaklu, un nesaprotu, kur doties, kur glābties.
Nu, kaut kā tā. Kaut kā tā, un vēl trakāk.

(16 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:September 29th, 2010 - 11:15 pm
(Link)
un neiet opcija nepastāv?
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:September 29th, 2010 - 11:21 pm
(Link)
Ņemot vērā, ka tā ir gandrīz vai vienīgā mana iesaistīšanās politikā (ja neskaita kaut kādus epizodiskus lietussargu pasākumus), neiešana nozīmē vispār atteikties no jelkādas līdzdalības politikā. To man gluži arī negribētos.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:September 30th, 2010 - 07:23 am
(Link)
eu, eu, kas tā par aptauju, par kuru es neko nezinu? (es arī taisījos balsot par vienotību tieši to pašu iemeslu dēļ).

par tēmu, tā tas mēdz būt tikai amerikāņu mājsaimnieču forumos, un tad ne visos. laiku pa laikam tas ir dikti mierinoši un jauki, bet pēc ilgāka atkal piegriežās, un tā. ne jau vienmēr tas ir slikti, ka domas dalās.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:September 30th, 2010 - 07:31 am
(Link)
p.s. dabiski, ka vienmēr jau tā neliekās un tā un tā un tā. kam tad liekās, ja vien šis nav hermīts augstu kalnos.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]ziemelji
Date:September 29th, 2010 - 11:18 pm
(Link)
es arī joprojām neesmu izlēmusi, visus iepriekšējos gadus vienmēr skaidri zināju:/ ko lai dara, droši vien, ka paša 2.oktōbra pēdējā brīdī tas pēkšņais padomiņš atnāks
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:September 29th, 2010 - 11:19 pm
(Link)
atzīšos, ka es arī senāk rakstīju piedomājot par visiem, bet te ir tik daudzi, par kuriem speciāli piedomājot, tieši to arī padomās, ka ejiet ka jūs ziniet kur.. sataisu grupas un rādu tiem ko gribu to ko gribu, vai aŗī uzkakāju - eh lai domā ko grib, neesmu piečuks tak... nu reizēm esmu sakaitināta, neesmu tik garīga cik citi, nu atfrendo, nu i sūds, kas man uz sirds, tas cibā, nepatīk nelasi... citādi tiešām - tu cilvēks atklājeis un tev kautko uzkāš. tāpat kā es nekad neesmu sapratusi skolā cilvēku DOMrakstu (nevis sacerējumu) var novērtēt ar atzīmi, nu kā var cilvēka domas kautkā novērtēt- labi/slikti? stulbi kautkā...
(Reply to this)
From:[info]fedrs
Date:September 30th, 2010 - 12:01 am
(Link)
Kas vilka baidās, lai mežā neiet!
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]komentators
Date:September 30th, 2010 - 01:31 am
(Link)
shellij, come on, tu esi publicējusi grāmatu, tu esi faking slavena (tas nekas, ja tev tā nešķiet). Cibā tu vari rakstīt visu, ko sirds kāro un ja kaut kas būs nepareizi, tad tev iespējams uz to norādīs un tu izglītosies. Šādi uztraukumi ir lieki, neviena normāla cilvēka acīs tu nebūsi maza, dumja meitene, tāpēc nevajag par to uztraukties.

Vienmēr atradīsies kāds, kam būs kaut kas slikts sakāms, lai arī cik labi tu nebūtu kaut ko uzrakstījusi vai pateikusi. Ar to ir jārēķinās.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]f
Date:September 30th, 2010 - 10:02 am
(Link)
un te mēs norādam, ka viņa uztraucas par daudz :))
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]nova
Date:September 30th, 2010 - 09:27 am
(Link)
vai ne? un turklāt šogad visi tā kā sarosījušies, ka jāiet gan vēlēt, bet nav jau ko.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]f
Date:September 30th, 2010 - 09:51 am
(Link)
vispirms jau man prieks redzēt, ka Tu tomēr saki, kas uz sirds, lai arī cik nepopulārs šis viedoklis kādam viedam un gudram cibiņam varētu šķist.

un otrām kārtām - beigās zīlēšu uz oliņ boliņ čimpiņ rimpiņ, par ko balsot.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]phoenix
Date:September 30th, 2010 - 10:55 am
(Link)
ej un met tukšu aploksni! un pārējie, kas nezin, arī lai tā dara!
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]coma
Date:September 30th, 2010 - 11:30 am
(Link)
Kamōn. Tas jau visiem ir simtreiz izstāstīts, kāpēc nav labi tā darīt. Ja gribi atbalstīt lielās partijas, izvēlies vienu un arī nobalso par to.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:September 30th, 2010 - 11:27 am
(Link)
Ai, nez, mani tās vēlēšanas mulsina. Jābalso ir, bet ja varētu balsot par konkrētiem cilvēkiem no dažādām partijām!!!
Bet tā, doma ir balsot par visu Latvijai, lai puikas izmēģina spēkus.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]missalise
Date:September 30th, 2010 - 11:30 am
(Link)
Shelly, Tu man patīc tieši tāda, kāda Tu esi!!! Un man patīk Tavi ieraksti - un ja Tu par kaut ko šaubies, tas ir intersanti - neviens jau no mums nav perfekts un visu zinošs.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:September 30th, 2010 - 01:33 pm
(Link)
es vēl joprojām iedvesmojos no Tava, šķiet, pēc pašvaldības vēlēšanām tapušā ieraksta par kaunu pēc nobalsošanas :)) un atceros to tieši dēļ savām ļoti līdzīgajām sajūtām, iznākot no iecirkņa...
(Reply to this)