scope ([info]scope) rakstīja,
@ 2019-01-23 22:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dienvidu tilta 4. kārta
Kā jums patīk satiksmes departamenta plāni?

Mani, ja godīgi, sasmīdināja trīs lietas:
- Mālu ielas turpinājums ar pārvadu un ceļu uz nekurieni;
- Ozolciema ielas asfalta segums līdz jaunajam Mālu ielas aplim;
- tas, ka uz visu rajonu no Valdeķu ielas līdz Līvciema ielai paredzēts viens gājēju tunelis Līvciema ielas rajonā, zinot, ka Ziepniekkalna mežu cilvēki apmeklē biezā slānī.

Vēl jau jautājums - ja jau sapņot, tad kāpēc vizualizācijā neiekļaut arī savienojumu ar lidostu "Rīga", kā saka "go big or go home".

https://www.youtube.com/watch?v=iC9wMBMsxpA


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]eermaniitis
2019-01-24 08:10 (saite)
tā tas ir ideālajā pasaulē, praktiski tas savukārt nozīmētu, ka zelta tilts būtu tāda sīknauda pret jebkuru šādu projektu, bet sapņot nevienam neaizliegsi, īpaši pret katru kāpņu telpu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scope
2019-01-24 08:48 (saite)
Paskatījos, tajā posma ir vismaz 5 iemītas takas, kas nozīmē, ka pa tām notiek kustība.
Lielākais attālums, kas jāmēro, sanāk + nepilni 400 m vienā virzienā un tas ir, lai nokļūtu, kā tagad moderni pieņemts teikt, rekreācijas zonā jeb mežā.
Manuprāt pietrūkst vēl viena kaut primitīva gājēju tuneļa, tad sūdzību nebūtu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2019-01-24 19:42 (saite)
400m vienā virzienā ir daudz. 200 vēl būtu puslīdz ok (nepatiktu vienīgi tiem, kuri dzīvo tieši 200m attālumā no jebkura no tuneļiem).

un atbildot uz komentāru augstāk - zelta tilts jau mums tāpat ir, normāli tāda izbūve nemaz nav tik dārgi, tik vnk lv kkā pierasts, ka bez ļimona vispār nekas nenotiek un cik tur procenti jārēķina saviem biznesiem, utt..
Karoč, aj apspriešana būs, nevajag paslinkot visiem.. :) Un vajag sacelt visu ziepīti kājās (nav jums tur kkāda ziepniekkalna grupa FB, lai saraksta, ka vajag vairāk šķērsojamos ceļus un puslīdz ērtus. Jo trepes tas ir tā - iedomājies ap gada vecumu dvīņu māmiņu, kas tur gribētu aiziet līdz tam mežam ar ratiem ;)Man vienreiz dzīvē pietika ar ratiem mēģināt izkulties pie Stacijas tuneļa augšā un lejā... Nekas tāds, ko vēlētos atkārtot. Panest es tos normali nevarēju, a sliedes vai nu paar platu vai par šauru. Sēžamratus var vismaz mēģināt uzvilkt augšā pa pakāpieniem, pat ja sliežu platums neatbilst nekam, bet tak ne jau, piemēram, kulbu ar bebi...
Lifti kā zināms arī mēdz nemitīgi salūzt, utt., turklāt tur jau ieslēdzas lielākas gan izveides, gan uzturēšanas izmaksas..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]noisiite
2019-01-24 23:13 (saite)
Dēļ pāris gājējiem nebūvēs neko papildus, gan jau ir kaut kādi kritēriji, cik gājējiem jābūt noteiktā laika posmā, lai ko tādu vispār uzsāktu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]eermaniitis
2019-01-25 00:28 (saite)
beidzam dzīvot sapņu pasaulē - brīvā brīdī paķeram dvīņus un pārstaigājam pa modernu infrastruktūru turpat ulmaņa gatvē, ratus ar var paķert = veči tur ar mocikiem itin bieži figurē un jandalē ;)

apspriesties var, te pat virtuve ir - spriežamies cik tik uziet ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]eermaniitis
2019-01-27 19:03 (saite)
kas mani īpaši iepriecināja, nē ne vēlme, pie katra paģa pa mežam, pat ne vēlme, pie katra paģa taisnākā taka uz mežu - tās ir vēlmes un tās parasti atmet pirmās, tāpat kā NIMBY (not in my mackyard)

kas uzjautrināja, tu izej pastaigāties .... teorētiski tev nav nekur uz vilcienu jāskrien, vai putra piedeg, nē tev ir tavi dvīņu rati, labs laiks un ceļš zem kājām - kā arī mērķis .... tagad tev 400 metri lieki, tu viņus protams pārvari kā ledlauzis ziemeļu kuģu ceļu, vai ne ;) vai arī svilpodams pastaigājies un sveicini kaimiņus ;)

vārdu sakot uzjautrinājāt gan, ja ir jautājumi, vēršaties ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?