polija ([info]polija) rakstīja,
400m vienā virzienā ir daudz. 200 vēl būtu puslīdz ok (nepatiktu vienīgi tiem, kuri dzīvo tieši 200m attālumā no jebkura no tuneļiem).

un atbildot uz komentāru augstāk - zelta tilts jau mums tāpat ir, normāli tāda izbūve nemaz nav tik dārgi, tik vnk lv kkā pierasts, ka bez ļimona vispār nekas nenotiek un cik tur procenti jārēķina saviem biznesiem, utt..
Karoč, aj apspriešana būs, nevajag paslinkot visiem.. :) Un vajag sacelt visu ziepīti kājās (nav jums tur kkāda ziepniekkalna grupa FB, lai saraksta, ka vajag vairāk šķērsojamos ceļus un puslīdz ērtus. Jo trepes tas ir tā - iedomājies ap gada vecumu dvīņu māmiņu, kas tur gribētu aiziet līdz tam mežam ar ratiem ;)Man vienreiz dzīvē pietika ar ratiem mēģināt izkulties pie Stacijas tuneļa augšā un lejā... Nekas tāds, ko vēlētos atkārtot. Panest es tos normali nevarēju, a sliedes vai nu paar platu vai par šauru. Sēžamratus var vismaz mēģināt uzvilkt augšā pa pakāpieniem, pat ja sliežu platums neatbilst nekam, bet tak ne jau, piemēram, kulbu ar bebi...
Lifti kā zināms arī mēdz nemitīgi salūzt, utt., turklāt tur jau ieslēdzas lielākas gan izveides, gan uzturēšanas izmaksas..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?