sviesta cibas neoficiālais viedoklis ([info]scibologs) wrote 4. Februāris 2004, 16:04
alter ego [23.01.2004-3.02.2004]
šajā laikaposmā sviesta cibā tika veikts eksperiments ar šizoidāli sociopātiskiem elementiem- cibiņš [info]scibologs un cibiņš [info]teeja apmainījās ar savām virtuālajām personībām. teorētiski katram no mums tika dota pilna rīcības brīvība otra virtuālās personības ekspluatācijā (puksti, nopūtas, draugu saraksts, žurnāla izkropļošana :)).

nezinu kā teejai, taču mana motivācija bija pārliecināties vai un cik viegli ir simulēt citu cibiņu ar nostabilizētu pukstēšanas formātu, savstarpējām attiecībām ar citiem cibiņiem, pārliecināties cik ilgs laiks paies, kamēr kāds sapratīs, ka kaut kas nav kārtībā.

pirmais secinājums- izlikties par citu ir vieglāk pukstos nekā nopūtās (komentos). tas acīmredzot tādēļ, ka ar katru no saviem drauģeļiem mēs tomēr komunicējam mazliet savādāk, ņemot vērā iepriekšējās komunikācijas un pukstu-nopūtu kontekstu. tā kā ciba nepiedāvā ērti pārskatāmu savstarpējo komentāru vēsturi, šo kontekstu nevar arī iemācīties vai nokopēt. rezultāts bija tāds, ka mana [info]teeja pie saviem drauģeļiem komentējās maz (un neparasti sievišķi iejūtīgi) vai nemaz. baidījos iekrist :))

otrais secinājums- simulējot uzvedību nevilšus nākas pārspīlēt un izcelt atsevišķus otra cibiņa uzvedības aspektus. nezinu vai kāds pamanīja, ka šajā laikaposmā [info]scibologs ar saviem frendiem bija krietni raupjāks (lamuvārdu vairāk, smalku uzbraucienu mazāk) nekā parasti. vismaz es pamanīju :)) [info]teeja savukārt gribot negribot safokusējās uz prozaiski tēlainiem (un ne pārāk pārliecinošiem, kā teica ronis) izlēcieniem, jo atkārtot viņas stilu bija nu ļoti jau sarežģīti. ar kādu pokemonu noteikti būtu vieglāk :)) mans priekštats par teeju izrādījās varen spēcīgs un krietni vien savādāks nekā pati [info]teeja.

trešais secinājums- ir ļoti grūti noturēties otra rāmjos. [info]teeja norāvās vairāk reižu nekā es, taču arī es nevarēju noturēties nenokomentējot (savā ierastajā kapacitātē) vienu [info]gardumi un vienu savas slepenās kaislības [info]krii pukstu par vīreļu tipiem. :)) reizēm ir tā, ka nu vienkārši nav iespējams palaist garām pukstu nenokomentētu- acīmredzama nepārvarama atkarība (pieradums pie) no sava virtuālā kažociņa un cibas kopumā :))

polls: kāds bija scibologs, kamēr viņa tēlu ekspluatēja teeja?
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.