sviesta cibas neoficiālais viedoklis ([info]scibologs) wrote 23. Novembris 2006, 10:28
ar cibu pa dzīvi
10 jautājumi un atbildes

[info]up


1. Ko Tev nozīmē ciba?

Ciba ir vieta, kur noliet visu lieko. taada kompensaacijas/izpleshanaas tvertne. kas iet paari, ko nevaru pati vairs sagremot, tas nonaak cibaa.

2. Kā radies Tavs jūzerneims? Tam ir kāds atšifrējums?

Tas ir saiisinaajums no mana uzvaarda. nekaa origjinaala, nekaada iipasha staasta - taa mani iesaaka saukt draudzenes universitaatee pirms gadiem 5 un taa tas ir aizgaajis cibaa un citur virtuaalitaatee.

3. Tu savā cibā raksti (vismaz frendiem) gan par savām attiecībām ar (bijušo) vīru, gan savu bērnu, gan par to, cik ļoti gribas seksu un vīrieti. Tev nav bail būt tik atklātai?

Nee, nav.
a) tapeec, ka es zinu, cik ljoti maz tas kaadu interesee un, ja arii ar interesi izlasa, tad aatri aizmirst;
b) tapeec, ka pashi cilveeki, par ko es rakstu (viirs, vecaaki etc) - sho nelasa un
c) nav jau taa, ka es rakstu par pilniigi visu. daudz kas paliek nepateikts, aprakstaamos objektus saudzeejot. un veel
d) tapeec, ka ir draugi ar ko man gribas tajaa padaliities, bet ko sanaak paaraak reti satikt un rakstiit un staastiit katram atsevishkji ir slinkums :)

godiigi sakot man briizhiem pat gribas buut veel atklaataakai. iemeslu nosaukt nevaru. nezinu. varbuut taas ir alkas peec kautkaada asuma/spriedzes. varbuut vienkaarshi pohujs. vaardu sakot - nav bail. un sadusmo, ja kaads baidaas no mana tieshuma un/vai nespeej to sagremot. tas mani kautkaadaa meeraa ierobezho.


4. Kā Tu raksturotu cilvēkus, kas atrodas Tavā frendlistē? Pēc kādiem kritērijiem Tu izvēlies frendus? Vai viņiem ir kaut kas kopīgs?

Tie ir cilveeki, par kuriem man ir interese kaa vinjiem iet. Lielaako dalju zinu dziivee, pat pirms cibas, taatad ir kopiigas lietas arii aarpus virtualitaates. pagaatne. Esmu friendlisti ljoti apcirpusi peedeejaa laikaa un arii aarpus friendlistes cibu nelasu. kopiigs - nezinu, laiks, ko mees pavadaam lasot cits cita ierakstus. nu jau gana ilgs laiks.
kaa izveelos? nevis peec ikdienas pukstiem, bet peec taa kaadi vinji ir iesaistoties diskusijaa.


5. Tavuprāt, pieci visu laiku spilgtākie cibas tēli?

[info]cuka. vairaak pat nezinu. kaa jau mineeju - aarpus friendlistes un atsauceem friendlistees cibu nelasu, tapeec kulta juuzerus neesmu
piefikseejusi :)

papildinaajums: spilgtie cibas teeli manaa uztveree veel ir [info]racoon un [info]mazheks. un [info]shelly ar lai buutu.


6. Cik no saviem cibas frendiem Tu esi iepazinusi dzīvajā? Vai un kā šī pazīšanās ir mainījusi Tavu attieksmi pret viņu tekstiem?

driizaak jaajautaa, cik no saviem reaalaas dziives friendiem es esmu ievilkusi (vai atradusi jau esam)cibaa :D ir kaadi padsmit cibinji, ko zinu gan te, gan tur.

ir bijusi vilshanaas, ieraugot, ka "skaistai dveeselei" nav tik skaists ietvars. un ir bijis, ka zuud interese par sho personu vispaar. ir bijis, ka attieciibas turpinaas un paarveershas sava veida
draudziibaa arii reaalajaa dziivee. es neatdalu virtuaalo personu no reaalaas. ja nepatiik viena dalja, tad arii otra zaudee noziimi.


7. Vai Tu esi atkarīga no cibas? Kam jānotiek, lai Tu pārtrauktu ciboties?

Jaa esmu atkariiga. Ja man peekshnji uzrastos Dziive, tad visticamaak,ka paartrauktu :) vai vismaz dariitru to aizvien retaak.

8. Interesants fakts- ja tic statistikai, uz vienu Tavu ierakstu ir 37 Tavi komentāri savā un citu jūzeru cibās. Tev ir izskaidrojums?

Nee, nav. Bet varbuut gribeetu dzirdeet tavas versijas.
iespeejams, taa pati jau piemineetaa atklaatiiba. un tas, ka cilveekiem ljoti patiik, ja kaadam iet, vai vinjsh izliekas, ka vinjam iet suudiigi un var sniegt padomus un maaciit dziivot.


9. Vai piekrīti apgalvojumam "laimīgie cibā neraksta"?

Attieciibaa uz sevi - viennoziimiigi. bet nedomaaju, ka visa mana friendliste ir vienas vieniigas nelaimes chupas :)

10. Kuru cibiņu vajadzētu intervēt nākamo?

Nezinu. tie, ko es vareetu ieteikt, par to nepriecaatos :)
naakamo noteikti vajag interveet [info]svalka. vinju es arii pie spilgtajiem teeliem piemirsu.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.