13 Marts 2006 @ 18:25
jaunās paaudzes rakstnieki  
palasījos Satori dienasgrāmatas. sūds, ne bonbonga:
1) pārāk daudz pozēšanas no autoru puses
2) pārāk maz bazāra filtrēšanas, nav iespējams rakstīt blogu (emuāru), nefiltrējot sakāmo
3) nav iespējams rakstīt dienasgrāmatu sev, ja tā būs publiska
4) izpaliek attiecības ar lasītāju- izvēlētais formāts ir DELFI apdirsēju līmenī, tas neļauj lasītājam kļūt par sarunas biedru, neļauj iesaistīties
nezinu kurš izdomāja, ka tāds kiš-miš starp dienasgrāmatu (pašam sev) un blogu/emuāru kaut ko pasaka par konkrētiem cilvēkiem, paaudzi, konkrēto sociālo grupu (a la jaunie niknie rakstnieki) vai latviešu literatūru kā tādu. garlaicīgi. nemaz nav kairinoši.

upd: ja nu vienīgi visa šī projekta mērķis bija vēstule portālam un saistītie komentāri par jauno "radošo" problemātiku kā tādu.
 
 
( Post a new comment )
Antuanete: blondie[info]antuanete on 13. Marts 2006 - 18:32
Edmunda Frīvalda dienasgrāmata ir tīri neko. Tāda samērā laba cibiņa līmenī, ar pāris tiešām talantīgiem uzplaiksnījumiem :)
(Atbildēt) (Link)
honeybee: kas notiek?[info]honeybee on 27. Marts 2006 - 08:24
Akjēzustumarija, jocīgie cilvēki. It īpaši jau projekta ierosinātājs: uztaisa, manuprāt, izcili kaitinošu projektu, nopublicēt jamo netā, pieļaut situāciju, kad katrs komentētājs ir faktiski anonīms/neidentificējams un pēc tam pašrocīgi uzrakstīt par to, kādi interneta komentētāji ir ļauni un kā (spriežot pēc ļauno komentētāju tekstiem) PR ir svarīgāks par produktu.
(Atbildēt) (Link)