-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2012-11-20 22:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es pavisam noteikti drīz sapratīšu, kas tas bija. šīs divas stundas niķu, gandrīz pusi no kurām bija nemitīga bļaušana gan nebarotai, gan barotai (ar, lol, visu pēc kārtas, bet viņai nederēja nekas un viņa nebija ēdusi nezcik stundas). vai tas bija "māt tagad es ēdīšu tikai un vienīgi banānus, savus pienus, maisījumus un ķirbjus ar kabačiem vari sūtīt uz elli", jeb arī šādi iedarbojas pote (tādā gadījumā man bail no turpmākās diennakts, īpaši nakts daļas, bet, Dieviņ, ja tu dzirdi, lūdzu lūdzu, kaut nu tas būtu otrais variants)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2012-11-20 22:13 (saite)
Dažas lietas tā arī paliek neizskaidrotas...
Kādos laikos tev rīt var zvanīt par ciemošanos?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2012-11-20 22:15 (saite)
es tieši visu laiku gribu Tev uzrakstīt un nezvanu jo negribu traucēt. man var zvanīt kaut tagad vai es varu piezvanīt :)
rīt principā jebkurā laikā, tikai starp pusčetriem un pieciem ne :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2012-11-21 08:06 (saite)
A kas tā bija par poti? 6 mēnešu kompleksā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]santech
2012-11-20 22:22 (saite)
Un cibas jūzeris (vai drīzāk root'eris/admins) atbild uz tavām lūgšanām:
- da dzirdu, dzirdu. viss būs čikiniekā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2012-11-20 22:34 (saite)
viss arī līdz šim bija čikiniekā, tikai caur tādām mokām kuras es vairs nevēlos. nevar teikt, ka nespēju, jo ja nāksies, tad kur tad likšos, nāksies spēt, bet, ja Tu zinātu, cik ļoti es negribu turpināt viņu izvarot gandrīz katru ēdienreizi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2012-11-20 23:11 (saite)
Nesēž jau vēl, vai ne? Tad es droši vien iebāztu viņu barojamkrēslā, noliktu priekšā paiku un kādu pusstundu censtos nemanīt, ko viņa ar to paiku dara :)
Meibī līdzīgu gājienu var izveikt, noliekot uz vēdera uz tīras virsmas, uz kuras ir arī piedāvātā paika? (Atkal - neatceros, ko viņi tieši darīja šajā vecumā, bet varbūt tava ir tāda pati kā Lia bija - principiāli PRET barošanu, bet ļoti griboša un spējīga paēst no tā, ko pati uzlasa no pārējo ļaužu maltītēm, un obligatoriski jāēd ar rokām, jāpārtiek no vārītu dārzeņu gabaliņiem un veseliem banāniem, nevis biezeņiem.)

Stingri ņemot, ja bērns ir spējīgs pretoties barošanai, acīmredzot spēka viņai pietiek un badā vēl nemirī, attiecīgi lai ēd pati, ja tik gudra.

//lūdzu, obligāti saki man, lai es aizveru muti un tinu nafig ar savām gudrībām, ja tas ir kaitinoši. okei?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2012-11-21 12:47 (saite)
nesēž gan, viņa šajā ziņā nekur nesteidzas :)
hmm, tas ir variants. pašlaik gan vairāk izskatās, ka viņa vienkārši ir iecirtīga vieglākā ceļa gājēja. ja ir kaut kas saldāks, kādēļ neēst mazāk saldu? ja var no pudeles, kādēļ lai ēd no krūts? jo banānu viņa ēda lieliski un maisījumu arī ēd kā jaunais dievs, kurpretī pienu spļauj ārā pat ja dod no pudelītes.

un nē, nav kaitinoši. cits skatījums vienmēr ir forši, īpaši, ja nenāk ar (oo kā mani ar šito izbesīja mana māte savā laikā) ar apgalvojumiem ka ja nedarīsi šitā tad būs nezinkas :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2012-11-21 16:05 (saite)
Nuuuu, mana pirmā reakcija uz "atslaukts piens no pudelītes sešus mēnešus vecam bērnam" viennozīmīgi ir "āāā, noteikti garšo pēc Varonīgās Mātes Kas Upurē Sevi Uz Bērna Veselības Altāra", nav brīnums, ka spļauj ārā ;) Maisījums visnotaļ varētu būt barojošāks (jo tavs piens ir 50% dzēriens, nevis ēdiens, īpaši pirmajā slaukumā), tā ka bērns vnk ēd to, no kā paēd.

Savukārt vienas dienas ēdienkarte "paēdu maisījumu, pierijos banānu, pagaršoju kabaci, ķirbi, ābolu, sausiņu, kaut kādu tur putru un olas dzeltenumu, konstatēju, ka negribu" ir pilnīgi normāla dienas ēdienkarte šajā vecumā un pa lielām šaibām nemainās atkarībā no tā, cik daudz uztraukumu tur tiek pievienots. Mainās tikai "āāā mans bērns šodien ēda tikai xxx un atteicās pat no banāna!!!" elements.
Abet tie gudrīši, kas raksta ēdienkartes plānus "Pirmdiena. Brokastis: xx grami rīsu putra, launags: xx grami ābols, pusdienas: xx grami ķirbju biezeņa ar atslauktu mātes pienu" ir tie paši, kas pēc tam svētā nopietnībā raksta diētas plānus ar "Pirmdiena. Brokastis: 1 šķēle grauzdētas rudzu maize ar vājpiena biezpienu un lociņiem, nesaldināta melna kafija vai tēja." Un mēs labi zinām, kur tādus gribas pasūtīt - acīmredzot jau no 6 mēnešu vecuma zinām :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2012-11-21 00:55 (saite)
varbū zobiņš vai bikses slapas? ja viņai būtu valodiņa, noteikti pateiktu iemeslu. piem, Eižens būtu gribējis mums jau tad pateikt, ka viņam dakteres noteiktā porcija ir daudz par lielu un gribas vemt jau pēc 5. karotes, turklāt viņam garšo pliks kartupelis, tāpēc nevajag censties šmorēt to visu citu.
+ viņai pilnībā pietiek joprojām ar tavu pieniņu, un tās ēdienreizes ir vienkārši pakāpeniskai tradīcijas ieviešanai. tikai nesatraucies. un ja tas izrādīsies sāpošs vēderiņš / slikta dūša, tik un tā tavs piens un siltums ir vislabākās zāles.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2012-11-21 12:51 (saite)
Alise, šķiet, ir vieglā ceļa gājēja. ja ir pudele, nafig pūlēties ar krūti. ja maisījums ir saldāks par pienu, tad dillēs to pienu. ja banāns garšīgāks, lai iet kakāt viss pārējais.
jo nu ēd viņa krietni, ja dod to kas garšo. un atpakaļ neko nesūta. ēst jau viņai patīk, ne velti pusgada vecumā ir 8,6kg un 70cm :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?