-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2012-11-20 22:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es pavisam noteikti drīz sapratīšu, kas tas bija. šīs divas stundas niķu, gandrīz pusi no kurām bija nemitīga bļaušana gan nebarotai, gan barotai (ar, lol, visu pēc kārtas, bet viņai nederēja nekas un viņa nebija ēdusi nezcik stundas). vai tas bija "māt tagad es ēdīšu tikai un vienīgi banānus, savus pienus, maisījumus un ķirbjus ar kabačiem vari sūtīt uz elli", jeb arī šādi iedarbojas pote (tādā gadījumā man bail no turpmākās diennakts, īpaši nakts daļas, bet, Dieviņ, ja tu dzirdi, lūdzu lūdzu, kaut nu tas būtu otrais variants)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2012-11-21 00:55 (saite)
varbū zobiņš vai bikses slapas? ja viņai būtu valodiņa, noteikti pateiktu iemeslu. piem, Eižens būtu gribējis mums jau tad pateikt, ka viņam dakteres noteiktā porcija ir daudz par lielu un gribas vemt jau pēc 5. karotes, turklāt viņam garšo pliks kartupelis, tāpēc nevajag censties šmorēt to visu citu.
+ viņai pilnībā pietiek joprojām ar tavu pieniņu, un tās ēdienreizes ir vienkārši pakāpeniskai tradīcijas ieviešanai. tikai nesatraucies. un ja tas izrādīsies sāpošs vēderiņš / slikta dūša, tik un tā tavs piens un siltums ir vislabākās zāles.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2012-11-21 12:51 (saite)
Alise, šķiet, ir vieglā ceļa gājēja. ja ir pudele, nafig pūlēties ar krūti. ja maisījums ir saldāks par pienu, tad dillēs to pienu. ja banāns garšīgāks, lai iet kakāt viss pārējais.
jo nu ēd viņa krietni, ja dod to kas garšo. un atpakaļ neko nesūta. ēst jau viņai patīk, ne velti pusgada vecumā ir 8,6kg un 70cm :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?