-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2012-11-20 22:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es pavisam noteikti drīz sapratīšu, kas tas bija. šīs divas stundas niķu, gandrīz pusi no kurām bija nemitīga bļaušana gan nebarotai, gan barotai (ar, lol, visu pēc kārtas, bet viņai nederēja nekas un viņa nebija ēdusi nezcik stundas). vai tas bija "māt tagad es ēdīšu tikai un vienīgi banānus, savus pienus, maisījumus un ķirbjus ar kabačiem vari sūtīt uz elli", jeb arī šādi iedarbojas pote (tādā gadījumā man bail no turpmākās diennakts, īpaši nakts daļas, bet, Dieviņ, ja tu dzirdi, lūdzu lūdzu, kaut nu tas būtu otrais variants)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2012-11-21 12:47 (saite)
nesēž gan, viņa šajā ziņā nekur nesteidzas :)
hmm, tas ir variants. pašlaik gan vairāk izskatās, ka viņa vienkārši ir iecirtīga vieglākā ceļa gājēja. ja ir kaut kas saldāks, kādēļ neēst mazāk saldu? ja var no pudeles, kādēļ lai ēd no krūts? jo banānu viņa ēda lieliski un maisījumu arī ēd kā jaunais dievs, kurpretī pienu spļauj ārā pat ja dod no pudelītes.

un nē, nav kaitinoši. cits skatījums vienmēr ir forši, īpaši, ja nenāk ar (oo kā mani ar šito izbesīja mana māte savā laikā) ar apgalvojumiem ka ja nedarīsi šitā tad būs nezinkas :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2012-11-21 16:05 (saite)
Nuuuu, mana pirmā reakcija uz "atslaukts piens no pudelītes sešus mēnešus vecam bērnam" viennozīmīgi ir "āāā, noteikti garšo pēc Varonīgās Mātes Kas Upurē Sevi Uz Bērna Veselības Altāra", nav brīnums, ka spļauj ārā ;) Maisījums visnotaļ varētu būt barojošāks (jo tavs piens ir 50% dzēriens, nevis ēdiens, īpaši pirmajā slaukumā), tā ka bērns vnk ēd to, no kā paēd.

Savukārt vienas dienas ēdienkarte "paēdu maisījumu, pierijos banānu, pagaršoju kabaci, ķirbi, ābolu, sausiņu, kaut kādu tur putru un olas dzeltenumu, konstatēju, ka negribu" ir pilnīgi normāla dienas ēdienkarte šajā vecumā un pa lielām šaibām nemainās atkarībā no tā, cik daudz uztraukumu tur tiek pievienots. Mainās tikai "āāā mans bērns šodien ēda tikai xxx un atteicās pat no banāna!!!" elements.
Abet tie gudrīši, kas raksta ēdienkartes plānus "Pirmdiena. Brokastis: xx grami rīsu putra, launags: xx grami ābols, pusdienas: xx grami ķirbju biezeņa ar atslauktu mātes pienu" ir tie paši, kas pēc tam svētā nopietnībā raksta diētas plānus ar "Pirmdiena. Brokastis: 1 šķēle grauzdētas rudzu maize ar vājpiena biezpienu un lociņiem, nesaldināta melna kafija vai tēja." Un mēs labi zinām, kur tādus gribas pasūtīt - acīmredzot jau no 6 mēnešu vecuma zinām :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?