-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2010-09-11 11:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nē, es absolūti nesaprotu, kā var garšot auzu pārslu putra. nupat apēdu bļodiņu. veselīgi, aha. bet nu bueeee. ko tādu lai ēd brokastīs. nu, lai nav neveselīgs/trekns un lai nav arī negaršīgs. rupjmaize sāk apnikt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jim
2010-09-11 11:36 (saite)
var kellogus ar banālu banānu :) var biezpienu visādās variācijās un jogurtu. un, protams, omletes.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2010-09-11 20:17 (saite)
hmmm. jā, jāapdomā kkas par šo tēmu. omletes gan man tā ne pārāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2010-09-11 11:52 (saite)
A iekš kā tu to putru vāri? Ja vāra ūdenī, tad tiešām diez kas nav. Es vāru pienā (var liet arī trīs ceturtdaļas piena, vienu ceturtdaļu ūdens, lai samazinātu kk), un piemetu sāli: man tiešām garšo.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]shelly
2010-09-11 11:55 (saite)
Es gan vispār esmu putru frīks. Man mājās ir vairāk dažādu putru veidu, nekā vidējā veikalā.
Un ja cilvēku galīgi nesajūsmina auzas uc graudi, var izprovēt rīsu pārslas vai griķu pārslas. Tās pēdējās pat nav jāvāra, pietiek apliet ar karstu ūdeni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2010-09-11 20:17 (saite)
nevāru. pārleju pāri ūdeni :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2010-09-12 00:30 (saite)
Tās ir tās mazās, pārlejamās paciņas? Tu nopērc lielo paku, 500 g, un uzvāri (proporcijas: šķidrums: pārslas=2:1). Cita lieta! Man kādreiz bija briesmīgi slikts priekšstats par putrām, jo Dārgais mēģināja tās pārslas mocīt mikrovilnenē. Tur viņas patiesībā palika cietas un neizvarītas, un skumji peldēja pienā, ne pēc kā negaršojot.
Normāli vārot putru, nekas tāds nenotiek. Viss uzvārās, sasūcās, sabriest, un ir ļoti garšīgi. Un tas tiešam prasa ne vairāk par 15 minūtēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2010-09-12 00:32 (saite)
nē, ātri vārāmās pārslas (plikas), pārlietas ar verdošu ūdeni (ar to pietiek) + mazliet medus + žāvētas dzērvenes + vēlāk pievienots nektarīns.

vārītas auzu pārslu putras man šķiet glumas :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2010-09-12 00:45 (saite)
Vajag pienu, tas ūdens nekam neder.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2010-09-12 00:46 (saite)
bet ar pienu taču arī ir glumas, ne? 100 gadus neesmu ēdusi ar pienu. bet man liekas, ka man vienkārši negaršo termiski apstrādātas auzu pārslas (cepumi neskaitās ;D)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]santech
2010-09-11 12:17 (saite)
Auzene ir labākās brokastis ever.Ja man kāds vārītu katru rītu ēstu.
Šis rīts neskaitās..

(Atbildēt uz šo)


[info]komeeta_naak
2010-09-11 18:41 (saite)
cukurainās aplejamās auzu putras ar ogām ir pat tīri cērtamas :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2010-09-11 20:18 (saite)
biš par saldu. un šodien es kko līdzīgu tieši taisīju. bueeee.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pet
2010-09-12 00:11 (saite)
Parastajai putrai kādu no saldi+skābo zapšu veidiem klāt - piem avenes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2010-09-12 00:46 (saite)
eh, tas man nepalīdz :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]casiopea
2010-09-13 12:05 (saite)
man gan garsho tá glumá putra.
Vel versija vinju ir savárít tik biezu cik vien var piená ar karoti cukura un skjipsnu sáls uzliet par virsu ievárijumu kas sazelee un kad viss sastindzis griezt skjelees kaa kuuku.
(nu tas vismaz gaja iekshaa manam vira kungam kas putras ed tikai pasleptaa vaidaa)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?