-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2010-09-11 11:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nē, es absolūti nesaprotu, kā var garšot auzu pārslu putra. nupat apēdu bļodiņu. veselīgi, aha. bet nu bueeee. ko tādu lai ēd brokastīs. nu, lai nav neveselīgs/trekns un lai nav arī negaršīgs. rupjmaize sāk apnikt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2010-09-11 11:52 (saite)
A iekš kā tu to putru vāri? Ja vāra ūdenī, tad tiešām diez kas nav. Es vāru pienā (var liet arī trīs ceturtdaļas piena, vienu ceturtdaļu ūdens, lai samazinātu kk), un piemetu sāli: man tiešām garšo.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]shelly
2010-09-11 11:55 (saite)
Es gan vispār esmu putru frīks. Man mājās ir vairāk dažādu putru veidu, nekā vidējā veikalā.
Un ja cilvēku galīgi nesajūsmina auzas uc graudi, var izprovēt rīsu pārslas vai griķu pārslas. Tās pēdējās pat nav jāvāra, pietiek apliet ar karstu ūdeni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2010-09-11 20:17 (saite)
nevāru. pārleju pāri ūdeni :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2010-09-12 00:30 (saite)
Tās ir tās mazās, pārlejamās paciņas? Tu nopērc lielo paku, 500 g, un uzvāri (proporcijas: šķidrums: pārslas=2:1). Cita lieta! Man kādreiz bija briesmīgi slikts priekšstats par putrām, jo Dārgais mēģināja tās pārslas mocīt mikrovilnenē. Tur viņas patiesībā palika cietas un neizvarītas, un skumji peldēja pienā, ne pēc kā negaršojot.
Normāli vārot putru, nekas tāds nenotiek. Viss uzvārās, sasūcās, sabriest, un ir ļoti garšīgi. Un tas tiešam prasa ne vairāk par 15 minūtēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2010-09-12 00:32 (saite)
nē, ātri vārāmās pārslas (plikas), pārlietas ar verdošu ūdeni (ar to pietiek) + mazliet medus + žāvētas dzērvenes + vēlāk pievienots nektarīns.

vārītas auzu pārslu putras man šķiet glumas :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2010-09-12 00:45 (saite)
Vajag pienu, tas ūdens nekam neder.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2010-09-12 00:46 (saite)
bet ar pienu taču arī ir glumas, ne? 100 gadus neesmu ēdusi ar pienu. bet man liekas, ka man vienkārši negaršo termiski apstrādātas auzu pārslas (cepumi neskaitās ;D)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?