-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2010-09-11 11:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nē, es absolūti nesaprotu, kā var garšot auzu pārslu putra. nupat apēdu bļodiņu. veselīgi, aha. bet nu bueeee. ko tādu lai ēd brokastīs. nu, lai nav neveselīgs/trekns un lai nav arī negaršīgs. rupjmaize sāk apnikt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2010-09-12 00:32 (saite)
nē, ātri vārāmās pārslas (plikas), pārlietas ar verdošu ūdeni (ar to pietiek) + mazliet medus + žāvētas dzērvenes + vēlāk pievienots nektarīns.

vārītas auzu pārslu putras man šķiet glumas :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2010-09-12 00:45 (saite)
Vajag pienu, tas ūdens nekam neder.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2010-09-12 00:46 (saite)
bet ar pienu taču arī ir glumas, ne? 100 gadus neesmu ēdusi ar pienu. bet man liekas, ka man vienkārši negaršo termiski apstrādātas auzu pārslas (cepumi neskaitās ;D)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?