-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2010-07-05 12:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien es priecājos par to, ka mūsu logi iziet uz ziemeļiem un saule šeit iespīd tikai kādu stundiņu ap deviņiem rītā. kā arī plānoju vārīt karkādes dzērienu un taisīt ledu. dāāudz ledus.
bet. ko lai tādā karstumā ēd. aukstā zupa A. negaršo.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]klusais_okeans
2010-07-05 13:15 (saite)
es kamēr gaidīju so akrstumu, aizmirsu, kā to zupu gatavo. Lai gan savulaik sanāca ļoti labi (kas man neraksturīgi)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2010-07-05 13:17 (saite)
ieber katlā burku ar marinētām bietēm (var bez šķidruma), sarīvē iekšā veselu gurķi, sagriež/sakapā visādus saļumus, pieliek sāli piparus, ja grib uzvāra kādu olu, sagriež uz kādām ceturtdaļām, ieliek to. pārlej ar kefīra paku un samaisa. voila :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]faded
2010-07-05 14:18 (saite)
es gan daru maazliet savādāk, bet to jau droši vien var pateikt katrs. :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2010-07-05 14:19 (saite)
nu, paņēmieni katram savi, protams :)
kā taisi Tu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]faded
2010-07-05 15:23 (saite)
pie visa nosauktā +vēl tomāti un žāvēta vista.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]klusais_okeans
2010-07-05 15:44 (saite)
man tieši ļoti negaršo, ja klāt ir tomāti vai gaļa :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2010-07-05 16:05 (saite)
grūti iedomāties kefīru, bietes un kūpinātu vistu. kūpināta vista man garšo pati par sevi :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]faded
2010-07-05 18:34 (saite)
es tieši auksto zupu nevaru iedomāties bez vistas un tomātiem. katram savs. :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]santech
2010-07-05 16:06 (saite)
plus sinepes vai etiķis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2010-07-05 21:02 (saite)
Kefirs, zalumi, bietes, gurkis, riveta ola, sinepites, sals, ja gribas satigu - var varitu kartupeli sagrieztu mazos gabalinos un piena desinu. Njam njam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]haijama
2010-07-06 23:58 (saite)
mārrutki, noteikti mārrutki. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2010-07-06 23:59 (saite)
ehm. jā. lūk. tos var :) labāk, nekā sinepes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]echoes
2010-07-07 21:41 (saite)
auksto tomātu zupu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2010-07-07 21:47 (saite)
tur nevajag blenderi? :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]echoes
2010-07-09 15:35 (saite)
nē, tas nav tik svarīgi, tomāti jau mīksti, var saspiest :) ar stampiņu vai izberzt caur sietu, kā iesaka pirmsblenderu ēras pavārgrāmatas

vienā ēstuvē ēdu (ļoti garšīgu) pavisam vienkāršu zupveidīgo - kubiciņos sagriezta paprika (zaļa un kāda tur vēl), sagriezti svaigie gurķi, drusku svaigi sīpoli un tas viss (labā)tomātu sulā (laikam slinki bija :) ) - tā zupa bija ļoti garšīga un ļoti, nu, tāda "svaiga", viegla un auksta :) ēdu karstā vasaras dienā un likās ideāli, tādos karstumos bieži vairums ēdamlietu šķiet par smagu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?