-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2010-07-05 12:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien es priecājos par to, ka mūsu logi iziet uz ziemeļiem un saule šeit iespīd tikai kādu stundiņu ap deviņiem rītā. kā arī plānoju vārīt karkādes dzērienu un taisīt ledu. dāāudz ledus.
bet. ko lai tādā karstumā ēd. aukstā zupa A. negaršo.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]echoes
2010-07-07 21:41 (saite)
auksto tomātu zupu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2010-07-07 21:47 (saite)
tur nevajag blenderi? :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]echoes
2010-07-09 15:35 (saite)
nē, tas nav tik svarīgi, tomāti jau mīksti, var saspiest :) ar stampiņu vai izberzt caur sietu, kā iesaka pirmsblenderu ēras pavārgrāmatas

vienā ēstuvē ēdu (ļoti garšīgu) pavisam vienkāršu zupveidīgo - kubiciņos sagriezta paprika (zaļa un kāda tur vēl), sagriezti svaigie gurķi, drusku svaigi sīpoli un tas viss (labā)tomātu sulā (laikam slinki bija :) ) - tā zupa bija ļoti garšīga un ļoti, nu, tāda "svaiga", viegla un auksta :) ēdu karstā vasaras dienā un likās ideāli, tādos karstumos bieži vairums ēdamlietu šķiet par smagu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?