echoes ([info]echoes) rakstīja,
nē, tas nav tik svarīgi, tomāti jau mīksti, var saspiest :) ar stampiņu vai izberzt caur sietu, kā iesaka pirmsblenderu ēras pavārgrāmatas

vienā ēstuvē ēdu (ļoti garšīgu) pavisam vienkāršu zupveidīgo - kubiciņos sagriezta paprika (zaļa un kāda tur vēl), sagriezti svaigie gurķi, drusku svaigi sīpoli un tas viss (labā)tomātu sulā (laikam slinki bija :) ) - tā zupa bija ļoti garšīga un ļoti, nu, tāda "svaiga", viegla un auksta :) ēdu karstā vasaras dienā un likās ideāli, tādos karstumos bieži vairums ēdamlietu šķiet par smagu


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?