zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Sep. 6th, 2017|11:04 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

mana dzīve plūst kā rāma un mierīga upe, bet tai upei ir tāds neliels trūkums, ka praktiski viss laiks viņā paiet ar galvu zem ūdens, domīgi košļājot sliedi, un tikai brīžam gadās izcelties un ievilkt plaušās gaisu
nu un kad velk, tad stipri un no sirds
piemēram bija viena tāda diena aizviņnedēļ, kad izcēlos no upes
tā bija sestdiena pēc adwardiem, kurus mēs atzīmējām visnotaļ dūšīgi, bet vislabākā atzīmēšana vienmēr ir dienā pēc, es gan apzinīgi lecu augšā agrā rītā, lai ietu vingrot jogu vegānfestā, kurš bija stipri jauks pasākums, lai gan cilvēki tur arī sačukstējās "lūk, skatieties, mēs redzam vegānus viņu dabiskajā vidē", bet cilvēki, uz jums citi tādi paši arī skatās un sačukstas tieši to pašu, un galu galā neliels izskrējiens līdz festivālam izvērtās par vombatēšanu visas dienas garumā, parādīt žūrijai sadzīvi, parādīt žūrijai mākslu, parādīt žūrijai boļševičku, parādīt žūrijai, kur mēs iedzersim naktsmici, un nejauši atlokot ačīvmentu "tas duraks, kurš visu dienu vazājas apkārt ar jogas paklāju plecā"
tad jau vienā citā nedēļa bija vesels garais kvīkends, kuru izraut upei no zobiem, šitik daudz es neatceros, kad pēdējo reizi būtu izrāvusi
aizmukām no pirmā septembra, hohoho kā mēs grezni uzmetām to jūsu pirmo septembri, augustā izbraucām no rīgas un septembrī iebraucām pļaviņā
starp citu, pļaviņai šogad desmit, un tik vēlu mēs laikam vēl nekad nebijām viņā bijuši, un tik aukstā laikā arī točno nekad, un tik plašā sastāvā arī riktīgi sen
bet pļaviņa ir pļaviņa, tur ir vienalga, ka ir desmit grādi un diennakti no vietas līst – kamēr gāž, tikmēr guļ, kamēr vienkārši līst, tikmēr pofig, vombatē apkārt, es pat visas siltās drēbes neiztērēju (starp citu, telts ir malacis, palūgsim aplausus teltij)
pļaviņa ir ideāls retrīts, viņa veldzē dvēseli, bet varbūt ne pārāk veldzē miesu, taču tas arī nav svarīgi
un vēl es tieši vienu reizi pa šajā daidžestā apskatītajām divarpus nedēļām biju mājās pirms tumsas, kas ir pamatīga veiksme, tas bija šodien, un es varēju nokopt visu, kas izziedējis puķdobē, kungamāt, cik man šogad ir kolosāla puķdobe, kosmejas jau līdz padusei, un tās tumšās pildītās margrietas, kurām īstā vārda nezinu, ir no visa spēka, un spēka viņām ir daudz, izpletušās kā sūds uz šķipeles (ko es saku ar mīlestību, ja kas)
šis ir tas laiks, kad jums jāaicina mani uz savām dzimšanas dienām un visādiem citādiem žūrfiksiem, lai varu nākt ciemos ar puķu pušķiem no savas dobes
ā, pareizi, man taču nav laika iet pie jums ciemos
fabriku sezona ir iestājusies kārtu kārtām, no vienas fabrikas uz nākamo un tad atkal atpakaļ (londona, kā jums iet? ciemos gaidāt? puķes nevedīšu)
apstieties uz manām kosmejām, un paldies par uzmanību




linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:September 6th, 2017 - 11:15 pm
(Link)
Aplausi teltij un kosmejām, un vispār, šitentie izlīdieni no upes tiešām ir jāpieraksta, taisni kā tu dari, citādi jau upe vien arī galvā.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 7th, 2017 - 10:17 am
(Link)
tiktāl tad nu mēs esam nonākuši, par to, kā man iet, es cibās ierakstu varbūt 2x mēnesī :)
bet pierakstīt vajag, nevar blociņu tukšu turēt
[User Picture]
From:[info]kakjux
Date:September 6th, 2017 - 11:20 pm
(Link)
starp citu, šitas te partikulārais Londoneris priecātos iziet uz dzērienu Londonā! jo šomēnes pārsvarā kāreiz pa Londonu arī vandīsies. izņemot, kad brauks pie Neō, protams.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 7th, 2017 - 10:19 am
(Link)
zinkā, nav jau laika ne tikai uz tiem jūsu žūrfiksiem iet ar puķēm, bet arī londonā bez puķēm, mums tās londonas tagad ir tik īsas, ka pat brīvdienu nav. vienīgā iespēja laikam ir rīkot pieņemšanu austošās saules namā uz livepūles seviļas spēli. kaut nu austošās saules nams viņu rādītu :)
[User Picture]
From:[info]kakjux
Date:September 7th, 2017 - 12:24 pm
(Link)
agrāk jau tās brīvdienu nebūšanas arī netraucēja diez ko, piezīmēšu. man tai nedēļā, protams, jau nez kāpēc visādi plāni. tieši trešdienā (un piektdienā) totāli nevaru. varu pirmdien / otrdien iziet uz kādu dziriņu, tā pieklājīgi un pa mierīgo. vai arī nu, ceturtdien / sestdien, bet tad man ir +1, hehe.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 7th, 2017 - 01:52 pm
(Link)
bet es esmu tikai 5 dienas, tas tak nav nekas :) pirmais vakars iekšējais, tad ir futbols, tad es gribu aiziet uz jogu (nesmejieties, es joprojām ceru, ka sanāks), un tad sanāk pilnīgi visu saviesību ar dažādām iesaistītajām pusēm, tostarp klientiem, ierūmēt piektdienā un sestdienā... būtu ka nu nākusi to futbolu ar mani lūrēt :)
[User Picture]
From:[info]kakjux
Date:September 7th, 2017 - 02:03 pm
(Link)
5 dienas tiešām ir nekas. pag, tu ierodies tikai otrdienā? bet saproti, es _gribu_ iet skatīties to futbolu, bet man esot jābrauc uz lidostu tai laikā, sagaidīt tas +1. 9 pm jābūt Lutonā nelaimīgajā.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 7th, 2017 - 02:38 pm
(Link)
nujaka, mēs jau vienmēr ierodamies tieši launča dienā, kura nu jau ir publiski zināma un nekad nav pirmdiena, ja vien tas nav wwdc. nu neko, skatīsimies tad, kā izkritīs kārtis :)
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:September 6th, 2017 - 11:27 pm
(Link)
es kā reize pļaviņās laikā laikam slimoju pa mājām, dzēru rūgtas zāles, sekoju aktualitātēm publiskajā telpā un pilnīgi sajutu atsvaidzinoša dzēriena garšu mutē, bet, sasodīts, dzēriena pa tvērienam nebija un mute pilna jau minēto rūgto zāļu. un tad es devos pēc pārtikas un atklāju, ka rajonā ir Spirits un wine un ķepas berzējot sakrāmēju somā atsvaidzonošu dzērienu. tagad tikai jāgaida, kad beigsies zāļu dzeršana. apsveicu ar puķēm, forši, ka beidzot varēji tās pie gaismas apskatīt!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 7th, 2017 - 10:23 am
(Link)
atsvaidzinošo dinamīta garšu? :) gan jau rūgtām zālēm kādu rūgtu dzērienu var piemeklēt!
un puķes ir tiešām forši, es viņas arī apskatu pa gabalu ik rītu pa virtuves logu, bet apkopt jau nu gan rociņas neaizsniedzas, tas ir, neaizsniedzās līdz vakardienai. un apkoptas viņas ir šiiiitik vēl smukākas :)
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:September 6th, 2017 - 11:37 pm
(Link)
Krāšņi tev diļļu dobe saziedējusi gan :)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 7th, 2017 - 10:16 am
(Link)
palūgsim tomēr mazliet respekta dillēm!
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:September 7th, 2017 - 11:55 am
(Link)
man ļoti patīk tavas kosmejies, jocīgi, ka manu puķapsēsto radinieču dārzos tādas neesmu manījusi.
bet par tām tumši pildītajām margrietiņām, tev ir kāda bilde? pēc apraksta ļoti līdzinās pirms pāris dienām apspriestajām kolēģes restorāna terasē puķupodos augošajām. viņas rūpe kā tās pārnest uz nākamo gadu. varbūt zini? varbūt var kā ieziemot, pārziemot?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 7th, 2017 - 01:50 pm
(Link)
zini, es kosmejas nebiju redzējusi gadus 25. kādreiz pie vecāsmātes siltumnīcas durvīm auga, bet točno nebija šitik augstas, jo tad viņas būtu manā toreizējā augumā. un tad pēc 25 gadiem viņām laikam ir revivals, pagājšvasar bija smukajās spices puķdobēs tādas lieliem lieliem ziediem (šitās jau ir lielas, lai gan bildē tā neizskatās, bet tās bija riktīgi plaukstas lieluma ziediem) un vienkrāsainas, tikai baltas un tumšsarkanas un nekā pa vidu. bet bodē bija tikai mix sēklas un es noriskēju. esmu priecīks, lai gan parasti man tas mid-rozā tā ne visai.
pildītās tumšās margrietiņas ir tās, par kurām tu pavasara pusē jautāji, viņas bija trāpījušās vienā foto ar melnajām tulpēm. es šajās dienās uztaisīšu before and after foto, tad tu varēsi pateikt, vai restorāna terasē ir tās pašas. anyway, man viņas ir pirmoreiz, bet izskatās, ka viengadīgas.

hackers counter system