zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Sep. 6th, 2017|11:04 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]kakjux
Date:September 6th, 2017 - 11:20 pm
(Link)
starp citu, šitas te partikulārais Londoneris priecātos iziet uz dzērienu Londonā! jo šomēnes pārsvarā kāreiz pa Londonu arī vandīsies. izņemot, kad brauks pie Neō, protams.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 7th, 2017 - 10:19 am
(Link)
zinkā, nav jau laika ne tikai uz tiem jūsu žūrfiksiem iet ar puķēm, bet arī londonā bez puķēm, mums tās londonas tagad ir tik īsas, ka pat brīvdienu nav. vienīgā iespēja laikam ir rīkot pieņemšanu austošās saules namā uz livepūles seviļas spēli. kaut nu austošās saules nams viņu rādītu :)
[User Picture]
From:[info]kakjux
Date:September 7th, 2017 - 12:24 pm
(Link)
agrāk jau tās brīvdienu nebūšanas arī netraucēja diez ko, piezīmēšu. man tai nedēļā, protams, jau nez kāpēc visādi plāni. tieši trešdienā (un piektdienā) totāli nevaru. varu pirmdien / otrdien iziet uz kādu dziriņu, tā pieklājīgi un pa mierīgo. vai arī nu, ceturtdien / sestdien, bet tad man ir +1, hehe.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 7th, 2017 - 01:52 pm
(Link)
bet es esmu tikai 5 dienas, tas tak nav nekas :) pirmais vakars iekšējais, tad ir futbols, tad es gribu aiziet uz jogu (nesmejieties, es joprojām ceru, ka sanāks), un tad sanāk pilnīgi visu saviesību ar dažādām iesaistītajām pusēm, tostarp klientiem, ierūmēt piektdienā un sestdienā... būtu ka nu nākusi to futbolu ar mani lūrēt :)
[User Picture]
From:[info]kakjux
Date:September 7th, 2017 - 02:03 pm
(Link)
5 dienas tiešām ir nekas. pag, tu ierodies tikai otrdienā? bet saproti, es _gribu_ iet skatīties to futbolu, bet man esot jābrauc uz lidostu tai laikā, sagaidīt tas +1. 9 pm jābūt Lutonā nelaimīgajā.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 7th, 2017 - 02:38 pm
(Link)
nujaka, mēs jau vienmēr ierodamies tieši launča dienā, kura nu jau ir publiski zināma un nekad nav pirmdiena, ja vien tas nav wwdc. nu neko, skatīsimies tad, kā izkritīs kārtis :)

hackers counter system