|
[Dec. 12th, 2012|12:41 am] |
manas mīļākās smaržas virtuvē a) sviestā apcepts sīpols un ķiploks b) citronzāles un laima lapu buljons
|
|
|
Comments: |
akdies, pie kjiplokiem un sipoliem ari musmajas visi jusmo!
| From: | f |
Date: | December 12th, 2012 - 09:27 am |
---|
| | | (Link) |
|
ķiploki - da pie jebkā!
| From: | kants |
Date: | December 12th, 2012 - 12:59 am |
---|
| | | (Link) |
|
otru iemācīsi? (piem., reizē ar ķirbju čatniju 21ajā)
otru prasi kicekam kas par ballīti 21ajā?
| From: | kants |
Date: | December 12th, 2012 - 09:07 am |
---|
| | | (Link) |
|
Pie manis. Sarunaajam jima pirmizraadas vakaraa.
nuuu es tai vakarā strādāju līdz pusnaktij
| From: | kants |
Date: | December 12th, 2012 - 11:56 am |
---|
| | | (Link) |
|
aha, ar aknām. pastrādāsim arī 21ajā:)
"tai vakarā" = "21. vakarā"
pirmo var papildināt ar salvijas lapām, ļoti rekomendēju
es tikai nesen atklāju salviju - nu ļoti labi!
un ja piemet vel kadu saule kalteto tomatu, tad makaroniem klat vairs neko nevajag. nu, varbut nedaudz parmezanu, bet tikai varbut.
| From: | barbala |
Date: | December 12th, 2012 - 02:20 am |
---|
| | | (Link) |
|
kur jūs lūdzu pilsētā RIX dabonat citronzāles un laimu lapas, sābri?
citronzāli mēs audzējam dārziņā un tad saldējam, bet svaigu no siltajām zemēm var dabūt stokmaņos ar laima lapām ir švakāk, tās mums ved dūriņa, bet ciemā runā, ka gemosā esot saldētas (es neesmu redzējusi, bet es to saldētavu arī nekad neesmu izcilājusi līdz apakšai)
| From: | _re_ |
Date: | December 12th, 2012 - 07:27 am |
---|
| | | (Link) |
|
otrā diemžēl nav justa, bet pirmajam pievienojos un pieklabinu citu otro - tikko trusim vai risotto uzlietu baltvīnu.
| From: | zin |
Date: | December 12th, 2012 - 07:30 pm |
---|
| | | (Link) |
|
eļļā apcepj ķiplokus un čili. nav skaistākas smaržas šinī kulinārajā pasaulē. sevišķi, ja blakus stāv kaudzīte svaigu tīģergarneļu
yes yes rīt tieši tā arī darīšu (nu labi, parīt) | |