ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2011-03-16 22:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par valstisku domāšanu
Es varbūt kaut kur kļūdos.
Bet manuprāt mūsu un iespējams visas planētas Zeme valstu pārvaldes veidojas no cilvēkiem, kuri īsti neizprot, vai drīzāk pārāk pārprot, mērķi un misiju kāpēc viņi tur atrodas.
"Deputāti iebilst pret KNAB pārmetumiem par dzīvokļu īri", tad tur iepriekš kādam transporta kompensācijas, vēl kādam tādas vai šitādas kompensācijas un vēl darba attiecību izbeigšanās kompensācijas.

Es pilnīgi piekrītu tam, ka valsts galvgalī jābūt ambicioziem un mērķtiecīgiem cilvēkiem. Jautājums tikai kādam mērķim mūsējie ir mērķtiecīgi? Izkļaņčīt smirdošus 200 latus par dzīvokli, noķiharīt vel latu piecdesmit par zīmuļiem? Ilikt pelnošā vietā brāļadēlu?

Man riebjas redzēt, ka mūsu valdībā ir alkatīgi plukats, badmiras, kuri ar savu rīcību un paziņojumiem publiskajā telpā apliecina - mēs pārdodamies. Par divām desmaizēm un vienu vārītu olu mēs Tev iezīmēsim īpaši atbalstāmo teritoriju vai pārskatīsim nodokļu likmes reģionā.

Deputātam ir jābūt Vecim, Bābai ar riekstiem, tādam lemtspējīgam, nevis nožēlojamai plukatai, kura skrīvē saņķiku uz dzīvokļu kompensācijām.

Nožēlojamie plukatas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sissy
2011-03-16 23:11 (saite)
Un ne tikai deputātam, man gribētos piebilst. :)

(Atbildēt uz šo)


[info]unpy
2011-03-16 23:22 (saite)
Zini, kas ir interesanti? Iedomājies sevi pašu, tikai mazāk gudru un daudz mazāk uzņēmīgu. Kas sanāk? Sanāk alkatīgs, bet savu alkatību abzolūti pastāvīgi nespējīgs realizēt kundziņš. Bet ar lielu vēlmi realizēties un ahreņenāko savu pārākuma sajūtu. Finālā, prasts duraks, kapeiku pisējs. Tāds kā Kalniete, piemēram.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2011-03-16 23:33 (saite)
Tas skanēs lepni - grūti sevi iedomāties. Bet kāpēc Tu kā vienmēr ar tādu nolemtību - nu jā, tā ir... Izteiksmes formas atšķiras, skatu rakursi mainās no "iedomājies sevi", "skaties tā", "padomā".

Noteikti atkal kļūdos, bet apbrīnojami ir tas, ka ja Tu priekš tiem muļķiem esi šķiedis savu laiku un printera tinti, pretim saņemot asignācijas zīmes, neskatoties uz visu savu deklarēto cinismu un vēso skatījumu esi kļuvis pret šiem ļaudīm empātisks. Un mal tikai šito :"nu padomā, ja pats būtu tāds vai šāds".

Dārgais draugs, laiks iznākt no skapja un svam deputātam runas tekstā ierakstīt vērdus " es sūkāju ", un tad tas auns to nobliezīs no tribīnes.

Visi stāsta varoņi ir izdomāti, līdzības ar reāliem personāžiem ir sagadīšanās un Mārtiņš ir idiots.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vikings
2011-03-16 23:48 (saite)
ROFL

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2011-03-16 23:59 (saite)
Redzi jel, pats esmu mazspējīgs, alkatīgs idiots. Un ar baltu skaudību apskaužu Tavu uzņēmību un daudzas citas ņemtnes. Tādu, kā Tu, nav nemazam ar tik daudz.

Par visu citu - runas nerakstu un no "katla" esmu prom jau pamatīgu laiku. Arī dēļ brīvdomības:)) Tajā pašā laikā, neslēpšu - domāju par to, vai nepieslēgties atpakaļ, jo īpaši tālab, ka ir doti nepārprotami mājieni par to, ka būšu "lietās", ja drusku pabučošu pakaļas. Domāju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

:)
[info]vikings
2011-03-17 02:18 (saite)
Džeki aplaupa SEB banku, dabon decilu, bet pakaļas nebučo!

Ejam ņemt Citu dēli?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]black_data
2011-03-17 09:17 (saite)
Ir jau arī ar olām. Vismaz cik no tiem, kas bāžas visās kamerās, ir klātienē redzēti. Cits jautājums, vai tai cirkā vajag 100 klaunus, vēl jo vairāk ņemot vērā, ka vēl katram ir sekretāre, padomnieks, šoferis.

(Atbildēt uz šo)


[info]sirdna
2011-03-17 10:23 (saite)
saņķiku netaupīsi, pie ļimona netiksi! Taupīgam un prātīgam jābūt!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]toadbeauty
2011-03-17 16:02 (saite)
It kā jau tiesa. Vot tikai žēl, ka tas taupīgums neizpaužas valstiskā mērogā...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]badlaks
2011-03-17 19:33 (saite)
labi pateikts!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?