ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-02-12 23:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par darbiem
Ko Tu gribētu darīt, ja pēkšņi vajadzētu pārtraukt savu līdzšinējo nodarbi? Pat nevis vajadzību spiestam, bet tā vienkārši ņemt un nomainīt dekorācijas. Tā kā par reklāmu un nekustamājiem īpašumiem jautrāks varētu būt tikai bandītisms, savā vietā nemainīgi esmu nosēdējis teju vai piecus gadus. Protams, ka reizumis uzpeld zanička ka visi ir pidari un esmu radīts kam cēlākam, bet tas uznāk un pāriet tik pat regulāri un paredzami kā mēnešreizes meitukiem.

Ņemot vērā, ka šajā galā ir problēmas ar autoritāšu atzīšanu, disciplīnu un neadekvāti augstām atalgojuma prasībām, neviens cits man darbu nepiedāvā, tad nu vienīgā iespēja izklaidēties ir reizi pa reizei pafunktierēt kādu netīrību, cerībā ka varbūt šoreiz pietiks drosmes uzsākt ko jaunu un aizraujošu. Gluži kā atšķirt jaunu lapu savas nožēlojamās un pelēkās dzīves hronikās.

Pain merchant. Skan labi, ne?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]biezpientaure
2007-02-12 00:45 (saite)
apceļot pasauli.
nevis tādā nozīmē ka no Rīgas 2x gadā kautkur brauc, bet izbrauc no Rīgas ar nolūku pamazām apceļot apkārt pasaulei, uzkavējoties tur kur liekas interesanti un neuzkavējoties tur kur iesaka uzkavēties, bet neliekas interesanti.
Jautājums ir par darbu - mans nodevums būtu sabildētais un safilmētais, kas tad arī izskaidrotu kādēļ man par to vēl arī maksātu.

(Atbildēt uz šo)


[info]zimbabve
2007-02-12 01:26 (saite)
Audzēt zirgus / veterinārija. Otrs variants - restorāna izveide.

(Atbildēt uz šo)


[info]unpy
2007-02-12 10:52 (saite)
Neko nedarītu, protams. Kādu laiku. A tad, kad nauda beigtos, izdomātu citu nodarbi. Gan jau kas prātā ienāktu.

(Atbildēt uz šo)


[info]oblica
2007-02-12 13:20 (saite)
ieviestu sev famīliju - apņemtu vīru un piedzemdētu trīs puikas.

(Atbildēt uz šo)


[info]lavendera
2007-02-12 15:27 (saite)
Es gribētu kādu laiku būt mājsaimniece, kam iztikas pelnīšana nav spiesta lieta, t.i., padzīvot zaļi. Vai drusku parosīties/pamācīties vienā specifiskā restorānā.

(Atbildēt uz šo)


[info]krii
2007-02-12 15:45 (saite)
Vienu dienu nedēļā - būtu lektore, vienu dienu nedēļā - kaut ko intervētu, recenzētu vai apcerētu (ko līdzīgu Rukšānes slejai, piemēram), pārējā laikā ar pseidonīmu rakstītu puņķainus dāmu romānus par lielo mīlu un pozitīvās domāšanas spēku. Jā, un reizi gadā aizbrauktu 3-4 mēnešu misijā pie Āfrikas badacietējiem, izvarotām afgāņu grūtniecēm vai kur citur.

(Atbildēt uz šo)


[info]aiks
2007-02-12 15:53 (saite)
Kautkādā startupā mēģināt tirgum sagatavot bio-computing, dns computing produktus. Protams ar atbilstošu zināšanu ieguvi pirms. Feini būtu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?