ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2005-11-21 16:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sveiki kāmji un kāmenes. Nu, kā ta Tēvzemes jubileju nosvinējāt? Gan jau ka lielākajai daļai tas bija pohuj un garās brīvdienas tika izmantotas, lai pamatīgi nodotu pa buņdžām.
Ekhh, man jau ar kaut kā līdzīgi bij, it kā viss mierīgi, bet tajā pašā laikā diezgan ugunīgi tika patērētas narkotiskās vielas.

-začem ti vsjo vremje gavariš odno i tože
-a ja avtoatvečik...

Narkotiskas ķīmijas apdolbītās smadzenes atzina , ka maz, gaužām maz mums apkārt cilvēki, kuri būtu labu ļaužu. Netīreļi, žuļiki, slikti cilvēki un tam visam pa vidu arī mēs, tādi paši netīreļi, žuļiki un slikti cilvēki.
Žurku skrējiens jau ir nonācis tiktāl, ka nu vairs nav ne tikai laika kādām nebūt garīgām lietām, bet novārtā tiek atstāti pat vistuvākie cilvēki. Cilvēki kuriem mēs esam mīļi, dārgi, bet kurus ikdienā mēs nereti vienkārši ignorējam, vai aplaimojam ar tekstu:”Labi, man iet labi. Davai, viss, man jāskrien!” pī pī pī.
Kad Tu pēdējoreiz parunājies ar savu vecmāmiņu. Parunājies, nevis divu minūšu sarunā pa telefonu apprasījies vai viņai viss okej, vai nevajag ko aizvest un ka viss, davai, čau! Pareizi, ne sūda neesi. Un vai Tu zini kā viņai patiesībā iet? Nezini, omītes nekad nesaka ka viņām iet slikti, jo nevēlas justies kā nasta saviem bērniem, mazbērniem.
Vot es vislaik urdzu par omi kuri svētdienās iet baznīcā un tur notusējās līdz pat pusdienslaikam. Vismaz tur kāds ar viņu parunājas... Vot, tieši parunājas, ja mazbērni un bērni ir tādi bastardi kuriem babulis mājās ir viens lieks slogs kuru zb nest, tad nabaga cilvēkam ir jāiet parunāties ārpus mājas.
Katram, pat smirdošam netīrelim, kuram patiesībā vajadzētu ar kasteti izsist aci, vajag nedaudz cilvēcīga siltuma, mīlestības. Diktatori, kuri apspieda ļaužus un likās ir asinskāres iemiesojumi turēja mazus sunīšus, papagailīšus un makakus, jo viņiem arī vajadzēja ko mīlēt, pat tad ja tas ir sūda makaks un justies mīlētiem, pat ja mīlestība nāk no debili smaidoša pekiniešu sunīša.
Parunāties. Patiesību sakot, liekas ka mēs nemākam vairs, nemākam parunāties. Var jau būt ka tādi vārdi nav ne graša vērti, tie atskan sienās un lēnām izbalo atmiņās.

-začem ti vsjo vremje gavariš odno i tože
-a ja avtoatvečik...

Uzraksti vēstuli. Omītei. Pat tad, ja Tu viņu satiec katru vakaru un Tev šķiet ka veco raganu vajadzētu iznīdēt. Uzraksti. Kā sacerējumu piektajā klasē. Ar roku.
“Sveika omīt. Kā Tev iet? Man iet labi. Aizvakar bijām pirkt flīzes, izbraucām tik daudz veikalus, Tu jau zini, ka tagad tik daudz to veikalu, ka nevar vien izvēlēties......”
Uzraksti viņai kā Tev iet, par sadzīviskām ķibelēm, par da jebko. Vienkārši uzraksti. Aizlīmē aploksni, nolaizi marku un iemet pastkastītē.
Un tu būsi izdarījis labu cilvēkam, priekš kura tu, tev pat nezinot, esi dārgākais cilvēks pasaulē.

Jo ne jau Tava omīte ir ragana, bet gan Tu esi pretīgs un nepateicīgs bastards.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sin
2005-11-21 16:45 (saite)

malacis! parunājies...?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2005-11-21 16:46 (saite)
uzrakstīju vēstuli

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]straume
2005-11-21 16:49 (saite)
No vienas puses - taisnība. No otras - tāda liekulība vien sanāk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2005-11-21 16:56 (saite)
Liekulība sanāk ja regulāri interesējies par sava ševa garastāvokli un vai vīkendā viņam bijis labs loms, beigās paprasot algas pielikumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]straume
2005-11-21 17:13 (saite)
Nez, man šķiet, liekulība ir jebkurš jautājums "kā tev iet?", ja patiesībā atbilde ir pie pakaļas.
Tomēr tomēr, omītes aizmirst nevajag, kaut vai atceroties prātulu par sev netīkamā nedarīšanu citiem. Varētu arī negribēties vecumā būt aizmirstam, tas jāatzīst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nfoworm
2005-11-21 16:50 (saite)
Vaards vietaa! Zhetons jenotam!

(Atbildēt uz šo)


[info]shi
2005-11-21 16:52 (saite)
vot par šito es daudz domāju wīkendā, ka nejau viņos ir tā problēma, bet gan manī mazajā raganā, kurai dzīve jau piegriezusies un tāpēc jau lieka, ka tieši viņi ir apkārt staigājoši veci sātani.....
paldies par šo poustu, kas ir kā kulaks uz acs - šovakar pie vīna glāzes ņemšu un uzrakstīšu, tas jau nekas ka dzīvojam blakus istabās

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sin
2005-11-21 16:55 (saite)

varbūt iedzerat vīnu ar vecmāmiņu... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shi
2005-11-21 16:58 (saite)
o idjeeejaaa!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antuanete
2005-11-21 16:58 (saite)
Man vairs nav nevienas vecmāmiņas, kam uzrakstīt :(
Bet to, ka viņas ir ļoti, ļoti foršas, un ka ar viņām vajag parunāties, es, par laimi, sapratu tad, kad vēl nebija par vēlu. Protams, daudz kas ir palicis neizrunāts, piemēram, tā arī neuzzīmēju dzimtas koku, taču man ir ļoti daudz palicis no viņām atmiņā. Un tikai tīņa gados, kad vispār visa pasaule liekas stulba, attiecības bija ne šādas, ne tādas, pēcāk jau ņēmos prātā un sapratu, ka pati dumja biju.
Žetons Jenotam par tēmu, izpildījumu un atgādinājumu.

(Atbildēt uz šo)


[info]ns
2005-11-21 17:38 (saite)
tik zināmaas atziņas, kas tomēr tik ātri tiek aizmirstas, ka šādi izlasot tādu skaidru un precīzu atgādinājumu, pat kaut kas iekšā apraujas. gribās tiešām pēkšņi iet, laboties, apjautāties, izdarīt visas tās 198 lietas, kuras vajadzēja izdarīt kaut kad pagājušo gad ap šo laiku. bet takš ielingos kaut kas, kas atkal liks aizmirst to visu. līdz nākamajai reizei.

(Atbildēt uz šo)


[info]badlaks
2005-11-21 21:35 (saite)
kādas narkotikas tu īsti lieto?

(Atbildēt uz šo)


[info]pink_dust
2005-11-21 21:39 (saite)
Sauciet mani par jocīgu, bet es savu omīti satieku (vismaz) katru otro vīkendu, zinu visu par to kā viņai iet, kādas kaites kaiš, kādi jaunākie prieki, etc.
Un visu ap*irstos valsts svētkus svinējām kopā ar ģimeni un citiem zvēriem, visi bija sabraukuši ciemos - visas omītes tai skaitā no laukiem tika atvizinātas un mums bija reāls bujānis līdz 4 rītā ar muzonu uz pilnu klapi, etc.

(Atbildēt uz šo)

pēc šī weekenda es kādu laiku neko negribēšu dzirdēt par dragiem
[info]dzeina
2005-11-22 00:07 (saite)
bet, jā, piekrītu & pamanu

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?