qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2011-07-06 23:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:apātija, eksistenciālisms, trešdiena, vientulība

apātijtrešdiena
Piecēlos ap plkst. 13.00, ēdu, ļoti dauz lasīju visādus kvaziinteresantus un man galīgi nevajadzīgus internetus, laukā nemaz neizgāju.

Nav jēgas visādiem Getting Things Done, ja nav iekšēja prieka; ja nav prieka, tad viss ir aiz ausīm pievilkts un neizdodas.

Par laimi, es esmu primitīvs, kā divi santīmi. Ja izdoses beigt piesārņot smadzenes ar nepārtrauktu internetu lasīšanu, kā arī sākt fiziski nodarbināt ķermeni, tad jutīšos daudz labāk.

Bet pagaidām ir kā ir, jūtos apātisks un nelaimīgs.

Vienmēr jau paliek šaubas, vai tad, kad es fiziski kustos un komunicēju ar cilvēkiem un jūtos labi, "vai tas esmu es pats", bet, no otras puses, kad es sēžu visu dienu istabā un lasu internetus un jūtos nelaimīgs un man sāp galva, vai tad "es esmu es pats"?

Izvēles, līdzsvari, ...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lotele
2011-07-07 03:04 (saite)
tu tak neesi cilvēks, kam vajag nepārtrauktu sabiedrību, lai iziet no mājas. no mājas ir reizi dienā jāiziet, lai nejustos tik slikti, lai nejustos lieki novadījis savu dienu. nu un, ka karsti vai lietus līst, to visu tak var izbaudīt un papriecāties un garastāvokļa stabiņš uzkāpj augstāk. kusties un daries, tas nekas, ka bezjēdzīgi, bet kam gan citam ir jēga, ja ne tam, lai sajustos dzīvs? mīļais cilvēk, nebeidz pats sevi nost :(

(Atbildēt uz šo)


[info]mth
2011-07-07 03:06 (saite)
gan vēl kādu reizi uzzvanīšu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]mth
2011-07-07 13:57 (saite)
necēlu, jo riņķoju pa Mangaļsalu ar ātrumu ~30km/h
nezvanu, jo nav ko piedāvāt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?