Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2016-01-19 00:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bankas, bēgļi, džordžs soross, latvija, nauda, vara, verdzība

sīka replika
[info]brookings puksts mudina atgādināt, ka nekas šajā matricā nav nejaušība. Arī vēsturisko "migrantu krīzi" kruķī tas pats vīriņš&co, kas dibināja jauno Latvijas Republiku (visp., Postpadomiju).

Ja galīgi interesē "priekš kam?", tad atbilde būtībā joprojām tā pati:

"Adequate financing is critical. The EU should provide 15,000 euros ($16,800) per asylum-seeker for each of the first two years to help cover housing, health-care and education costs — and to make accepting refugees more appealing to member states. It can raise these funds by issuing long-term bonds using its largely untapped AAA borrowing capacity, which will have the added benefit of providing a justified fiscal stimulus to the European economy. "


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: biš offtopiks
[info]khosmos
2016-01-19 10:18 (saite)
Man šķiet, ka tieši pirms feminisma meitenes audzināja vājas un stulbas, bet džekus - par bravūrīgiem lohiem. Diez vai es vai tu ierakstītos tādā tradicionālo dzimumlomu sabiedrībā. Turklāt, ja vērtēju pēc savas bērnības laukos, postpadomju sievietei reizē gan jāspēj aizpildīt robus ģimenes budžetā un vismaz pārīti bērnu uzaudzināt, gan jāatbilst tradicionālajiem priekšstatiem par sievieti kā vājo un neaizsargāto vīrieša aksesuāru. Vismaz no pretrunām atbrīvoties vajadzētu, un es ar to nedomāju atgriešanos pie uzstādījuma, kur sieviete ar grāmatu vai vīrietis ar adatu un diegu rokās ir bezmaz vai pazors visai dižcilšu dzimtai vēl 5 paaudzes uz priekšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: biš offtopiks
[info]po
2016-01-19 14:40 (saite)
Vairākas paaudzes dzīvojam haosā, pārmaiņu laikā. Pirms tam harmonija bija ārēja, kolektīva, sociāli tradicionāla. Tas posms ir noiets. Tagad tai pirmkārt jābūt iekšējai, individuālai, pārlaicīgi universālai. Un šo ceļu mēs vēl mācāmies iet. Tikmēr "haosa pavēlnieki" izmanto cilvēku iekšējo UN ārējo konfliktu masveida bezspēcības nocietināšanai.
Varbūt izsakos tendenciozi, bet tikai šķietami ārēju konfliktu cilvēki sadzird - iekšējais katram savs par smagu. Tad nu, kad pirmais izbīlis garām, varam paskatīties, uz kādas ass tas dzīvības rats turas īstenībā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?