Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2016-08-15 11:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tātad, dienās Lēdija izcepināja kūku. Pēc skata tādu, kā šokolādes vai, un aicināja nogaršot.
Es, protams, šitos viņas stiķus visus zinu, un garšoju tā piesardzīgi, pēc kā teicu, ka kūka nesatur nekādu šokolādi, visā visumā ir ēdama, bet man persõnīgi dūšu nesien.
Guvu apstiprinājumu, ka šokolādes patiešām kūkā neesot, bet tas, ka dūšu nesien – nekas, jo redz ciemos būšot tēvs, un tas gan uz saldumiem neesot jāskubina.
Nu neko, tā tā kūka tika izsniegta Lēdijas tēvam, kurš viņu atzina par labi labo.

Stāsts būtu beidzies, ja vien šorīt, pat vairs nezinu kādā sakarā, Lēdija neatzītos, ka kūka bija cepta no kabačiem.
Arõniski ir tas, ka kabačus nemīlu ne tikai es, bet arī Lēdijas tēvs, kurš tik gardu muti notiesāja kūku.

Tā vot man visādas burkānmaizes un sēņu pīrāgus mēģina iesmērēt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2016-08-15 11:10 (saite)
Šito niķi nekad neesmu sapratis, kad obligāti kādam jāiemāna kaut kas tāds, kas šim negaršo. Ir tādas aizdomas, ka šādos gadījumos pie vainas ir kaut kādi indētāju gēni.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zetinja
2016-08-15 11:48 (saite)
Nu parasti ir tā, ka vai nu nepatīk konsistence, vai garša vai abi. Ja produkta gatavošanas procesā tas tiek transformēts tiktālu, ka oriģinālā garša un/vai konsistence ir izmainīta līdz nepazīšanai, neredzu neko sliktu pieāvāšanā nogaršot šo produktu atkārtoti.

Man draudziņš bija kategoriski pret ļoti daudziem dārzeņiem, termiski apstrādātiem. Ar gadiem viņš ir vairākus no tiem sācis ēst un ar tiem gatavot, jo izrādījās, ka līdz šim viņam vnk nav paticis tas, kas ar šo dārzeni ir izdarīts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2016-08-15 11:52 (saite)
Un, ja nu nesanāk trasformēt tiktāl? Pie tam, te jau stāsts par to, ka mēģina iemānīt. Stabils indētāju gēns, ka es saku, nekāda cita iemesla mēģināt iemānīt lietas, ko cilvēks nelieto, neredzu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2016-08-15 11:56 (saite)
indes parasti pievieno tieši tiem ēdieniem, ko ēd

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2016-08-15 12:01 (saite)
Te jau ar kabacis kūkai tika pievienots. Šodien kabacis, rīt - zaļās mušmires ar strihnīnu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]termostats
2016-08-15 12:00 (saite)
Cik nu indētāju gēni, cik nu vienkārši vēlēšanās kādu apjāt. Pie tam, šis te fakts ir ierakstīts arī mūsu Kultūras Nikonā Kanonā, jo arī Mirtai Saknītei iebaroja to foreli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2016-08-15 12:06 (saite)
Visā, kas saistīts ar ēdienu, tas pats vien ir, tikai drusku pamainījusies humora paradigma, gan jau, ka agrīnajos viduslaikos kāds jokdaris patvaldnieks arī spurdza no sajūsmas, ja viesus izdevās tiktāl apjāt, ka šie viens pēc otra sāka gārgdami un krampjos raustīdamies pamazām slīgt zem galda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]perkons
2016-08-15 12:21 (saite)
Aha, man viņa ragana trešajā paaudzē.))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2016-08-15 12:23 (saite)
Tb, cik saprotu, ir sanācis satikt ne tikai sievasmāti, bet arī sievas vecmātes?:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2016-08-15 12:27 (saite)
Nav gan, bet, ja jau pati tā saka, man nav pamats neticēt. )))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tvarj
2016-08-15 11:13 (saite)
šitais ir riktīgi ļauni :)

(Atbildēt uz šo)


[info]str
2016-08-15 11:28 (saite)
tā jau domāju gan:)

(Atbildēt uz šo)


[info]ernuerna
2016-08-15 11:32 (saite)
Bet taču ēdāt un garšoja?!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2016-08-15 12:09 (saite)
Man ar vienu gabaliņu pietika. Ne tā, ka negaršoja, vienkārši nē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bozena
2016-08-15 16:15 (saite)
Kabacis nav nekas tāds kā sēne vai zivs, vai rieksti, vai kas tāds cits, no kā alerģija. Tos var droši iebarot. Pie tam kūkā kabaču noteikti ija tik pat daudz, cik cirvja kāta zupā cirvja. :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?