Zetinja Tresor ([info]zetinja) rakstīja,
Nu parasti ir tā, ka vai nu nepatīk konsistence, vai garša vai abi. Ja produkta gatavošanas procesā tas tiek transformēts tiktālu, ka oriģinālā garša un/vai konsistence ir izmainīta līdz nepazīšanai, neredzu neko sliktu pieāvāšanā nogaršot šo produktu atkārtoti.

Man draudziņš bija kategoriski pret ļoti daudziem dārzeņiem, termiski apstrādātiem. Ar gadiem viņš ir vairākus no tiem sācis ēst un ar tiem gatavot, jo izrādījās, ka līdz šim viņam vnk nav paticis tas, kas ar šo dārzeni ir izdarīts.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?