porcelāna lellīte [userpic]

pa smuko. sejas krems

22. Marts 2019 (10:43)

džeki aizgriežas, ja. var jau arī komentēt, ja ir kas labs sakāms

tātad esmu nonākusi līdz tam, ka ģenētikai un dzīvesveidam vajag palīdzēt, nu vairs nepietiek tikai gana padzerties ūdentiņu. papētīju sejas krēmus un sapratu, ka neko nesaprotu. ir kādi vsipārīgi sakarīgi ieteikumi, kas no tā visa (hialuronskābe, kolagēns, E vitamīns, q10, liftings, filleri, serumi u.t.t. u.t.j.pr) ir jēdzīgs un vajadzīgs. un kas, pie velna ir bēbē krems? man šobrīd nav vairāk spēka, laika un vēlēšanās iedziļināties kā pašķirstīt Avon katalogu (starp citu viņiem ir brīnišķīga šķidrā matētā lūpene. labākais zieķis kas uz manējām jebkad bijis) un nezinu cik nobriedusi esmu eksperimentēt, man atkal ir pumpas (neteikšu cik, ciba man metīs ar olām un puvušiem tomātiem) un stresa ekzēma jo vienvakar (iedomājieties!) drusku paraudāju
un uzreiz ķerties pie pretgrumbu vai 30+ arī kaut kā negribas.

Comments

Posted by: south ([info]south)
Posted at: 22. Marts 2019, 11:12

Dermatologs. Tev palīdzēs dermatologs. Ja viņš nepalīz, tad meklē labāku. Tāda "pašārstēšanās" tikai paildzinās sāpīgo un nesmuko procesu vēl un vēl

Posted by: katzenjammer ([info]katzenjammer)
Posted at: 22. Marts 2019, 11:48

Dermatologiem vairs neticu. Apstaigāju labākos, un viss, ko viņi spēja piedāvāt, bija mūžīgā Bioderma un hormonu krēmi. Un tad izraku internetus un ņēmu un "pašizārstējos" ar vara peptīdu serumu un vitamīniem. :)

Posted by: south ([info]south)
Posted at: 22. Marts 2019, 12:04

labākos dermatalogos arī cibā meklēji? piekrītu, ka daļa no "labākajiem" ir lašaras, bet ir arī tiešām labi, kas iedziļinās un palīdz.

Posted by: lavendera ([info]lavendera)
Posted at: 22. Marts 2019, 11:26

BB krēmu es lietoju vasarās ziemas grima vietā - krēms ar tonīti un UV aizsargfiltru.

Posted by: Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist)
Posted at: 22. Marts 2019, 12:49

BB ir tonēts krēms, kas pats par sevi nemaz baigi nemitrina. Tāds šķidrs tonālais :D

Posted by: Santa ([info]santa_be)
Posted at: 22. Marts 2019, 13:03

Ja tu neliec uz sejas neko, tad iesaku sākt ar vienkāršu budžetīgu mitrinošu sejas krēmu un saudzīgu sejas tīrīšanas līdzekli.



Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 22. Marts 2019, 13:27

apsveru domu par micerālo ūdeni. lai kas arī tas nebūtu, jo līdz manīm tāda reklāma nonākusi :D

man ar tīrīšanu neiet, ja ir daudz pumpu vai vasarā seja baigi svīst, es ar bērnu ziepēm un ūdeni, no visa cita reāli āda iet nost, bet nu tā kā dekoratīvo kosmētiku nelietoju, tad arī baiga speciālā tīrīšana nav vajadzīga
jo nu tiem tīrāmajiem gandrīz visiem ir klāt kaut kas kas manai super jutīgajai ādai vienkārši nepatīk. nu jau pat vairs tādus nepērku, palūdzu atļauju pamēģināt, kad esmu ciemos un tālāk par mēģināšanu un pēc tam atkopšanos neesmu tikusi
:(

bet nu ok, es arī dušas želejas šāda iemesla dēļ nelietoju, mazgājos ar bērnu ziepēm, viss cits rada ciešanas. un es pagaidām neesmu morāli nobriedusi atsākt eksperimentus

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 22. Marts 2019, 13:34
blondie

Man ir micelārais ūdens - manuprāt, ir pietiekami maigs, ir vērts pamēģināt (vislabāk gan tikt pie kāda testera Drogās vai tamlīdzīgi, varbūt Stockmann var).

Ar nerafinētu kokosriekstu eļļu esi mēģinājusi ziesties? Jutīgai ādai varētu būt piemērota, bet nu ne visiem der. Atšķirībā no citām eļļām, viņa labi uzsūcas un nekas nepaliek taukains.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 22. Marts 2019, 14:09

manai ādai nepatīk. citur vēl tā, no vienas reizes nekas, bet seja momentā plēkšņojas :( kad jūtu, ka vajag pabarot, esmu likusi parastu eļļu. vīnogu kauliņu kaut kas līdz galam nepatīk, bet rapsim, saulespuķu un olīveļļai īsti nepatīk smarža :D

Posted by: putns ([info]dumshputns)
Posted at: 22. Marts 2019, 13:47

Kas nu kuram palīdz, bet manā pieredzē Madaras krēmi ir tiešām labi. Paziņa, kas ir uzturvielu speciāliste ar ievirzi uz sieviešhormonu balansu, viņa kaut kad atklāja, ka taukainai un pumpainai ādai vislabākais ir aspirīns. Ūdenī izšķīdināts aspirīns tonizēšanai. No krēmiem viņa lieto tikai mitrināšanai un saules aizsardzībai, tur Mario Badescu oil free ir lietots un atzīts par labu. Bet ir arī tādi, kas lieto borage oil rītā vakarā pēc sejas kontrastpeldes un priecājas.

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 22. Marts 2019, 14:16

La Roche Posay. Diemžēl testēts uz lopiem, bet neko labāku par viņu Toleriaine Ultra fluīdu neesmu atradusi - pietiekami mitrina, bet neaizspeķo poras un ir bez smaržām un visādām huiņām. Ķipa anti alerģisks.

Posted by: f ([info]f)
Posted at: 22. Marts 2019, 16:43

sekondēju šo. izmantoju pārmaiņus ij dienas krēmu, ij fluīdu, a pa ziemu arī nakts krēmu.
pirms krēma seju apstrādāju ar micel\aro ūdeni no eveline jutīgai ādai, works like a charm.
ja gribas serumus, rekomendēju the ordinary - buffet. bet nu vispār jāskatās, ko tu īsti gribi no serumiem, ja vispār kaut ko gribi :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 22. Marts 2019, 17:44

nu, es gribu lai āda nav tik sausa un protams ir mirdzoša un svaiga un skaista un lai ir pēc iespējas mazāks čakars :D

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 22. Marts 2019, 14:34

Es ar par pēc iespējas vienkāršāku darīšanos.

Man pamatā ir rožūdens + mandeļu eļļa (reāli smidzeklī uzjaukts aptuveni 10:1 - sakratu, uzsmidzinu uz vates un tīru seju), maigāk nekā micelārais. Bieži vien neko vairāk uz sejas nevajag, vai uzlieku drusciņ eļļas. Tad vēl man ir Dzintara mitrinošās sērijas Organic Hydrocomfort (vai tamlīdzīgi) krēmi & serums, bet nelietoju visu laiku, dažkārt vienkārši to pašu mandeļeļļu lieku uz sejas, bieži ar to papildinu arī krēmu, jo prasās papildu barjerslāni.
Mandeļeļļa vispār rullē - tā ir "plāna", seja nepaliek taukaina bet drīzāk starojoša, mazāk redz sīkās nepilnības. Ar tīru rožūdeni mana pusaudze seju kopj - notīra 2x dienā, un pumpiņas mazāk parādās :)

Katrā ziņā no tiem mitrinošajiem man dažu dienu laikā ir efekts, nesen pārbaudīju, kad atsāku pēc dzemdībām ādu aktīvāk kopt, jo citādi bail spogulī skatīties. Bet, ja Tev ir ādas problēmas, tad ar krēmiem jābūt uzmanīgai un citu pieredze kaķim zem astes.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 22. Marts 2019, 15:26

nu jā, bet tad vismaz ir skaidrs uz kuru pusi skatīties, jo mērkaķings šajā jomā ir baiss. mandeļu eļļa man neder. kur tu pērc to rožūdeni?

serums ir tipa šķidrs kaut kas?
man šis viss tik ļoti besī, ka es pirms eksperimentiem gribu ievākt variantus, iekšējais skopulis mani nožmiegs ja krems par tricāru nederēs :D

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 22. Marts 2019, 15:31

Es rožūdeni ņemu šite šitādu https://sekoeko.lv/lv/produkti/rozudens

Serums ir, kā kurai firmai laikam. Ir eļļas veida serumi ampuliņās, Dzintaram ir tādi kā vieglākas konsistences krēms. Ideja ir, ka uz tīras sejas liek serumu - tajā ir koncentrētāks uzlabojošo vielu daudzums. Serums viegli iesūcas un "pazūd", pēc tam pa virsu krēms, kas papildus kopj un teorētiski nodrošina vēl arī barjerfunkciju.

Posted by: karmena ([info]karmena)
Posted at: 22. Marts 2019, 14:58

Kā dienas krēms šis ir ļoti labs https://www.kiehls.com/skincare/moisturizers/ultra-facial-cream/622.html

17 Lasīt komentārus piebilst