sataisīju gaļu tipa ungāru gaumē (ar svaigu un divu veidu sauso papriku). mammamia! un man saimniecībā ienākusies brīnišķīga garšvielu kastīte. nu, G_V vecītis nē, bet priekšnieks atnesa. un tur ir karija lapas cita starpā. un es uz viņām skatījos un nevaru sagaidīt kad man būs iedvesma ko ar tām iesākt. jo tas, ko es ar to gaļu izdarīju. nu, tā bija labākā marināde līdz šim. ar ingveru, kanēli, kardamonu, muskatriekstu, piecu veidu smalkiem pipariem, aso papriku, kūpinātu papriku, ķimenēm, raudeni un citronu sulu. vispār esmu paēdusi, bet šo visu uzrakstot atkal sagribējās. jo tas viss ar burkāniem, sīpoliem un papriku ir sasautējies dievīgā kombinācijā
/ar patiesu interesi/
Hipsteru kulināri mani pārsteidz arvien vairāk un vairāk. Nepietiek jau ar karija piesaukšanu priekšā un pakaļā ar tik svētsvinīgu seju, ka varētu domāt, karijs ir kaut kas tāds ļoti konkrēts, nevis vārds "mērce" tamilu valodā, nē, ar to par maz, karija lapas tagad atraduši. Vari uzrādīt, sasodīts, karija lapas? No kāda auga tās ir, no karija auga? A rupmaizes koka augļi vai makaronu krūms kaut kur pagalmā nav ienācies?