sataisīju gaļu tipa ungāru gaumē (ar svaigu un divu veidu sauso papriku). mammamia! un man saimniecībā ienākusies brīnišķīga garšvielu kastīte. nu, G_V vecītis nē, bet priekšnieks atnesa. un tur ir karija lapas cita starpā. un es uz viņām skatījos un nevaru sagaidīt kad man būs iedvesma ko ar tām iesākt. jo tas, ko es ar to gaļu izdarīju. nu, tā bija labākā marināde līdz šim. ar ingveru, kanēli, kardamonu, muskatriekstu, piecu veidu smalkiem pipariem, aso papriku, kūpinātu papriku, ķimenēm, raudeni un citronu sulu. vispār esmu paēdusi, bet šo visu uzrakstot atkal sagribējās. jo tas viss ar burkāniem, sīpoliem un papriku ir sasautējies dievīgā kombinācijā
a es, a es, a es pēc tava nesenā apelsīnu ieraksta atcerējos, ka man tak ledusskapī aizstāvējusies apelsīnu marmelāde (jo pārāk rūgta), un pēdējais ķirbja gabals jārealizē, ta nu iemarinēju vistas filejas gabaliņus tajā marmelādē, sojā un medū, ievilkušos wokpannā iekšā un ar smalkos stienīšos sagrieztu ķirbi un papriku, kaut kādas vēl garšvielas, papildus sojas mērci un - šmakts! - vārītiem rīsiem virsū, pa virsu uzkaisot sezama sēkliņas
tas par apelsīniem un gaļu