porcelāna lellīte [userpic]

15. Februāris 2016 (15:23)
Tags:

sataisīju gaļu tipa ungāru gaumē (ar svaigu un divu veidu sauso papriku). mammamia! un man saimniecībā ienākusies brīnišķīga garšvielu kastīte. nu, G_V vecītis nē, bet priekšnieks atnesa. un tur ir karija lapas cita starpā. un es uz viņām skatījos un nevaru sagaidīt kad man būs iedvesma ko ar tām iesākt. jo tas, ko es ar to gaļu izdarīju. nu, tā bija labākā marināde līdz šim. ar ingveru, kanēli, kardamonu, muskatriekstu, piecu veidu smalkiem pipariem, aso papriku, kūpinātu papriku, ķimenēm, raudeni un citronu sulu. vispār esmu paēdusi, bet šo visu uzrakstot atkal sagribējās. jo tas viss ar burkāniem, sīpoliem un papriku ir sasautējies dievīgā kombinācijā

Comments

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: 15. Februāris 2016, 16:13
augšup

unpijam es jau iemetu pie viņa paša ieraksta, bet baidos, ka viņš pārāk lepojas ar savām zināšanām par to, ka karija pulveris ir garšvielu maisījums, lai būtu atvērts jaunām zināšanām par karija lapām, kurām ar karija pulveri nav saistības :)
katrā ziņā linkā ir pavisam skaidri teikts, ka helichrysum italicum nebūs īstais. murraya koenigii gan būs. domā, tev uz trauciņa būs rakstīts latīniskais nosaukums?

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 15. Februāris 2016, 16:15

paskatījos, nav gan. bio curry leaves. Sri Lanka. 3g. un viss

tev ir ieteikumi receptēm?

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: 15. Februāris 2016, 16:20

ieteikumu nav, jāprasa internetiem

Posted by: scope ([info]scope)
Posted at: 15. Februāris 2016, 17:17
vvz

Tad pie fasētāja jāiet :)
Paldies par linku, doma bija, ka vismaz vizuāli pēc atmiņas vairāk uz pirmajām vilka, nevis unpija piemēru, tāpēc jāielūr trauciņā.

14 Lasīt komentārus piebilst