vēl, reflektējot par to, ko citi raksta
vai es esmu saspiedusies jeb šie tomēr ir pasaulē lieliskākie roltoni? btw Killing Eve jaunās sezonas pirmajā sērijā Eve šos un vēl citus krāmēja uz letes.
https://www.amazon.com/NongShim-Ram yun-Noodle-Gourmet-Spicy/dp/B00778B90S
man ik pa laikam sakrājas abnormāla kaudze ar makaroniem, ko nākas apēst vīram; jo mani interesē tikai buļōns, iegriež šķīvī visu ko (tomātus, zaļumus, mocarellu, artišokus no burkas, you name it), uzlej un paliec ļ.laimīks.
pēc vārīšanas pusstundu vēl virtuvē acīs kož, ja vāku neuzliek.
vai es esmu saspiedusies jeb šie tomēr ir pasaulē lieliskākie roltoni? btw Killing Eve jaunās sezonas pirmajā sērijā Eve šos un vēl citus krāmēja uz letes.
https://www.amazon.com/NongShim-Ram
man ik pa laikam sakrājas abnormāla kaudze ar makaroniem, ko nākas apēst vīram; jo mani interesē tikai buļōns, iegriež šķīvī visu ko (tomātus, zaļumus, mocarellu, artišokus no burkas, you name it), uzlej un paliec ļ.laimīks.
pēc vārīšanas pusstundu vēl virtuvē acīs kož, ja vāku neuzliek.
Un šovakar tās bija vakariņas. Komplektā ar m&m končām. #healthy
viņi ir tiešām asi, lai gan, nez, ja ieliek visus makaronus, varbūt nav tik traki :D
then again, mocarella arī no sevis izdala tādu ūdeņainu krējumveidīgumu...
/bet ar krējumu ir ierasts, protams
Tu paņem no roltoniem buljonu, savāri, uzgāz tomātiem ar sieru un ēd?
Makaronus nemaz?
šajā "ēdienā" vislabāk, manuprāt, ir tieši mocarella.
bet es esmu likusi arī pupiņas (no bundžas) un ko tik vēl ne; ja daudz , tad pēc buljona uzliešanas iemetu mikrenē, man nepatīk remdenas zupas. (jo tas buljons man nesanāk daudz)
Es mūždien roltoniem griezu tomātus un liku krējumu (!!!), par makaroniem neesot sajūsmā, bet NEKAD neiedomājos tos tupa nelikt...
Velns ku jocīgi tomēr :D
ik pa laikam uztaisu tos makaronus -> apvāra un iegāž pannā ar dārzeņiem un sojas mērci
mums no kopdzīves pirmsākumiem ir tradīcija ik pa laikam brīvdienās (retajās kopīgajās brokastīs) mannā putru, jo, kad pirmoreiz izvārīju, viņš bija sajūsmā, ka tik labas konsistences, haha
būsim no šī tikuši vaļā
method: man patīk vārīšanas procesā iegāzt dzintara kausēto sēņu sieru, dažreiz iemetu olu un kādus zaļumus, spinātus, lokus un kas tur vēl ledusskapim pie papēža pielipis, variāciju vesels miļōns, khh :))