rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vēl, reflektējot par to, ko citi raksta

vai es esmu saspiedusies jeb šie tomēr ir pasaulē lieliskākie roltoni? btw Killing Eve jaunās sezonas pirmajā sērijā Eve šos un vēl citus krāmēja uz letes.

https://www.amazon.com/NongShim-Ramyun-Noodle-Gourmet-Spicy/dp/B00778B90S

man ik pa laikam sakrājas abnormāla kaudze ar makaroniem, ko nākas apēst vīram; jo mani interesē tikai buļōns, iegriež šķīvī visu ko (tomātus, zaļumus, mocarellu, artišokus no burkas, you name it), uzlej un paliec ļ.laimīks.

pēc vārīšanas pusstundu vēl virtuvē acīs kož, ja vāku neuzliek.
  • Šie ir lieliski. Katru reizi Santā un Barbarā kādu paķeru.

    Un šovakar tās bija vakariņas. Komplektā ar m&m končām. #healthy
  • O, būs jāpamēģina. Man garšo Rolton :D Rimi ir tādi pagalam nelāgi. kaut kādus eksotiskos sen mēģināju, bija labi, bet neatceros paciņu
    • es parasti tādus nepērku, pat nezinu, kāpēc šos Reatonā paņēmu pamēģināt, un uzkāros.
      viņi ir tiešām asi, lai gan, nez, ja ieliek visus makaronus, varbūt nav tik traki :D
      • Man bija vieni Hot, bet ja nepažēlo ūdeni un pieliek daaaudz krējuma, ir dievīgi. Bāc! Tagad man kārojas, bet kārotos jau arī būt neresnai :(
        • krējumu?!?
          then again, mocarella arī no sevis izdala tādu ūdeņainu krējumveidīgumu...
          • Man ļoti garšo krējums, varu uz maizes ar drusku sāli biezāku kārtu par maizi. Un krējums ar pelmeņiem garšo :D
            • Jā!!! Es neesmu tāda viena!!! Aleluja...
              • Vīrs kad tikko uzsāka kopdzīvi vienreiz pajautāja kur palika krējums un es biju šokā ka viņš šokā, jo nu es ēdu pelmeņus un tad man krējuma maizīti sakārojās un tur arī palika.. man gan garšo tikai trekns un ļoti trekns un no plastmasas trauciņa, galīgi nezaļi :(
                • Man prasību uz treknumu nav, pārsvarā lietojam 12%, bet uz bļodiņu pelmeņu pusbundža kā minimums :D :D
                  • pēdējo reizi ēdu tikai ar sinepēm
                    /bet ar krējumu ir ierasts, protams
                • vai pasaulē eksistē cilvēki, kas ēd pelmeņus bez krējuma? es tādus neesmu satikusi..
  • Tiem, kas tankā.
    Tu paņem no roltoniem buljonu, savāri, uzgāz tomātiem ar sieru un ēd?
    Makaronus nemaz?
    • varbūt reizēm kādu 1/6 daļu nolaužu un iemetu, bet man neprasās maizi / makaronus, siers un tomāti ir mans viss :D
      šajā "ēdienā" vislabāk, manuprāt, ir tieši mocarella.
      bet es esmu likusi arī pupiņas (no bundžas) un ko tik vēl ne; ja daudz , tad pēc buljona uzliešanas iemetu mikrenē, man nepatīk remdenas zupas. (jo tas buljons man nesanāk daudz)
      • Šis reāli lauž smadzeni, lai gan īsti nezinu, kāpēc...
        Es mūždien roltoniem griezu tomātus un liku krējumu (!!!), par makaroniem neesot sajūsmā, bet NEKAD neiedomājos tos tupa nelikt...
        • Ar tiem makaroniem sanāk kruti ēm salāti, sadrupina ne ļoti smalki+tomāts, gurķis, majonēze. Var kkā ar olām, majonēzi un sieru, bet pati neesmu taisījusi
          • Krējumu jā, majonēzi tur īsti “neredzu”... lai gan...
            Velns ku jocīgi tomēr :D
          • man nesimpatizē salāti ar krējumiem vai majonēzēm, izņemot rosolu; tomāti ar krējumu man vispār rauj uz augšu, lai gan tomāts ir mans "nemšu uz neapdzīvotu salu"

            ik pa laikam uztaisu tos makaronus -> apvāra un iegāž pannā ar dārzeņiem un sojas mērci
        • es sestdien vīram salauzu smadzeni, pasakot, ka mannā putrā jau nu nekā veselīga nav, pliki baltie milti.
          mums no kopdzīves pirmsākumiem ir tradīcija ik pa laikam brīvdienās (retajās kopīgajās brokastīs) mannā putru, jo, kad pirmoreiz izvārīju, viņš bija sajūsmā, ka tik labas konsistences, haha
          būsim no šī tikuši vaļā
  • mūsmājās šitos pasūta kastēm, tieši ņirdzām, ka eve izreklamējusi un būs fokin' izpirkti.
    method: man patīk vārīšanas procesā iegāzt dzintara kausēto sēņu sieru, dažreiz iemetu olu un kādus zaļumus, spinātus, lokus un kas tur vēl ledusskapim pie papēža pielipis, variāciju vesels miļōns, khh :))
Powered by Sviesta Ciba