rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vēl, reflektējot par to, ko citi raksta

vai es esmu saspiedusies jeb šie tomēr ir pasaulē lieliskākie roltoni? btw Killing Eve jaunās sezonas pirmajā sērijā Eve šos un vēl citus krāmēja uz letes.

https://www.amazon.com/NongShim-Ramyun-Noodle-Gourmet-Spicy/dp/B00778B90S

man ik pa laikam sakrājas abnormāla kaudze ar makaroniem, ko nākas apēst vīram; jo mani interesē tikai buļōns, iegriež šķīvī visu ko (tomātus, zaļumus, mocarellu, artišokus no burkas, you name it), uzlej un paliec ļ.laimīks.

pēc vārīšanas pusstundu vēl virtuvē acīs kož, ja vāku neuzliek.
  • varbūt reizēm kādu 1/6 daļu nolaužu un iemetu, bet man neprasās maizi / makaronus, siers un tomāti ir mans viss :D
    šajā "ēdienā" vislabāk, manuprāt, ir tieši mocarella.
    bet es esmu likusi arī pupiņas (no bundžas) un ko tik vēl ne; ja daudz , tad pēc buljona uzliešanas iemetu mikrenē, man nepatīk remdenas zupas. (jo tas buljons man nesanāk daudz)
    • Šis reāli lauž smadzeni, lai gan īsti nezinu, kāpēc...
      Es mūždien roltoniem griezu tomātus un liku krējumu (!!!), par makaroniem neesot sajūsmā, bet NEKAD neiedomājos tos tupa nelikt...
      • Ar tiem makaroniem sanāk kruti ēm salāti, sadrupina ne ļoti smalki+tomāts, gurķis, majonēze. Var kkā ar olām, majonēzi un sieru, bet pati neesmu taisījusi
        • Krējumu jā, majonēzi tur īsti “neredzu”... lai gan...
          Velns ku jocīgi tomēr :D
        • man nesimpatizē salāti ar krējumiem vai majonēzēm, izņemot rosolu; tomāti ar krējumu man vispār rauj uz augšu, lai gan tomāts ir mans "nemšu uz neapdzīvotu salu"

          ik pa laikam uztaisu tos makaronus -> apvāra un iegāž pannā ar dārzeņiem un sojas mērci
      • es sestdien vīram salauzu smadzeni, pasakot, ka mannā putrā jau nu nekā veselīga nav, pliki baltie milti.
        mums no kopdzīves pirmsākumiem ir tradīcija ik pa laikam brīvdienās (retajās kopīgajās brokastīs) mannā putru, jo, kad pirmoreiz izvārīju, viņš bija sajūsmā, ka tik labas konsistences, haha
        būsim no šī tikuši vaļā
Powered by Sviesta Ciba