rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vēl, reflektējot par to, ko citi raksta

vai es esmu saspiedusies jeb šie tomēr ir pasaulē lieliskākie roltoni? btw Killing Eve jaunās sezonas pirmajā sērijā Eve šos un vēl citus krāmēja uz letes.

https://www.amazon.com/NongShim-Ramyun-Noodle-Gourmet-Spicy/dp/B00778B90S

man ik pa laikam sakrājas abnormāla kaudze ar makaroniem, ko nākas apēst vīram; jo mani interesē tikai buļōns, iegriež šķīvī visu ko (tomātus, zaļumus, mocarellu, artišokus no burkas, you name it), uzlej un paliec ļ.laimīks.

pēc vārīšanas pusstundu vēl virtuvē acīs kož, ja vāku neuzliek.
  • Man bija vieni Hot, bet ja nepažēlo ūdeni un pieliek daaaudz krējuma, ir dievīgi. Bāc! Tagad man kārojas, bet kārotos jau arī būt neresnai :(
    • krējumu?!?
      then again, mocarella arī no sevis izdala tādu ūdeņainu krējumveidīgumu...
      • Man ļoti garšo krējums, varu uz maizes ar drusku sāli biezāku kārtu par maizi. Un krējums ar pelmeņiem garšo :D
        • Jā!!! Es neesmu tāda viena!!! Aleluja...
          • Vīrs kad tikko uzsāka kopdzīvi vienreiz pajautāja kur palika krējums un es biju šokā ka viņš šokā, jo nu es ēdu pelmeņus un tad man krējuma maizīti sakārojās un tur arī palika.. man gan garšo tikai trekns un ļoti trekns un no plastmasas trauciņa, galīgi nezaļi :(
            • Man prasību uz treknumu nav, pārsvarā lietojam 12%, bet uz bļodiņu pelmeņu pusbundža kā minimums :D :D
              • pēdējo reizi ēdu tikai ar sinepēm
                /bet ar krējumu ir ierasts, protams
            • vai pasaulē eksistē cilvēki, kas ēd pelmeņus bez krējuma? es tādus neesmu satikusi..
Powered by Sviesta Ciba