rūsganais sprakšķis

što ir trebovalosj dokazatj

rūsganais sprakšķis

što ir trebovalosj dokazatj

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nodevu šorītiņ analīzītes.
tiko pienāca atbildīte.
pilnīgi viss ir normiņā, pat mani mīļie leikocītiņi,kas parasti ir čut pa zemu.

jāiet meklēt Laimes Lāci šrinku...
  • gan jau tev smagi zem normas ir D vitamīns, kā arī čupa citu rādītāju, ar kurām parastās analīzes nenodarbojas :)
    • nu. man jāpārkāpj pāri sev dikti,lai rakstītu ģā un prasītu, uz ko sūtīties, jo nu, tiešām, atkal teikt - čāu, man te atkal nelabumiņi, pameklēsim to,kas visdrīzāk nav pazudis?

      tad labāk lai ciba man pasaka, ko vēl pārbaudīt, jo man tiešām no ģā kauns.
      • aha. tā vietā, lai aizietu pie ārsta, izstāstītu visādas lietas (tostarp, piemēram, vecāku slimības vēsturi), pēc kurām tad tev nozīmētu analīzes.
        • stāstu vēlreiz.
          mēs ar ģā esam jau 3 reizes pa nopietnam šitā izklaidējušās meklējot man vainas, beigās secinot,ka visa vaina galvā

          un mans ģā viņa ir pēdējos 30 gadus, arīdzan vecākiem
          mož viņa nav baigais Hauss, bet vienmēr ir atbalstoši sūtījusi izmeklēties. un tāpēc man kauns bez kāda objektīva iemesla (lasīt - novirzēm analīzēs) viņai atkal zvanīt
          • nu bet tad jau tieši jāiet prasīt padziļinātāka analīze, ja atbalstoši sūta! viņa tak zinās, ko tev tur jānomēra.
      • Dzelzs un D vitamīns. Man ir burvīgs mūžīgi skrejošu sieviešu bariņš, kuras tiešī šajā laikā ienesas Gulbī, paprasa tur, kādas analīzes jānodod, lai saprastu, kādi vitamīni trūkst, tad aiznesas ar rezultātiem uz aptieku pie gudra farmaceita pēc padoma un ripām.
        tas ir ātrs ceļš, ja tiešām apakšā nav nekāda nopietna fona
        • hm, mans problēmuzstadījums ir nelaba dūša beztēmā. neticas,ka tas varētu būt saistīts ar vitamīnu trūkumu
          • dzelzs trūkums tev uzrādītos parastajā asinsainā ar pazeminātu hemoglobīnu kaut vai.

            vitamīna d trūkuma dēļ nevienam nelabas dūšas utml nesākas.
    • D vitamīns šajā sezonā un gadalaikā trūkst pilnīgi defolti, nu apmēram tāpat kā tagad vajadzīgas siltas drēbes. var paprasīt recepti vienkārši tāpat, neliegs. bet tas var nebūt tavu problēmu cēlonis. es nezinu, kas varētu būt par vainu.
      • vēl jau var palasīt medicīnas enciklopēdiju :D :D
        • oi,jā, ta man dikit mīļa gramata
          bērnībā visvairāk uzrunāja bildes ar difteriju, kuras skatījos katru reizi,kad bija strutains kakls :D (nesaprotu,kāpēč man neviens nepateica,ka esmu potēta :D)
  • es tev izstāstītu, kas tev jādara, bet man slinkums rakstīt. vot ja tu uzzvanītu, es tev nolasītu lekciju kā viens psihs hipohondriķis otram, kādas es analīzes nododu reizi 3-4 mēnešos
    • Tu TIEŠĀM introvertam piedāvā piezvanīt? gribi,lai man paliek vēļ nelabāka dūša? :(
      • es zināju, ka Tev nepatiks šis piedāvājums, tapēc arī nezvanīju pati, jo tu atkal necelsi :D
        • (no subject) - [info]up
          • Lielu daļu no tā visa man martā un maijā taisīja.
            vitamīnus nē. bet es visādi citādi nudien esmu vesela kā zirgs (nu,ja neskaita to temperatūru,bet tā toč ir no darba), nu tak nevar no vitamīnu trūkuma būt šītādas nelabās dūšas. kobru vienreiz jau riju, nekā tur nebija, atmiņas pretīgas.

            mož pāries pats no sevis...
            • atmet pīpēšanu un dzer vitamīnus
              • nuu, es cīgu neesmu aiztikusi pusotru mēnesi, tik to elektrisko sūdu, bet krietni mazāk, jo nav kaifa.
            • neredzēju ko viņa tev ieteica, bet ir vērts pie ārstes aiziet lai izčamda. vitamīnus un hormonus vari pārbaudīt, moš aizkuņģa dziedzeris vai v.dz. sasparojies.

              man te fonā saka, ka mums jādibina anonīmo hipohondriķu biedrība
  • a pie kāda gudra gastrodaktera esi gājusi iepriekš vai tagad? /es gan pati neesmu, ar visu savu pašdiagnosticēto kz sindromu :D bet nu tas toč no nerviem.. /
  • Klasiskā homeopātija.
  • nu ja tiešām viss galvā, tad ieguglē emocionālā brīvības tehnika. latviski ir manuālis. ja slinkums lasīt, varu iemācīt :)
  • atvaino, norāvos. rīcības cilvēka tiešruna.

    draudziņdraudziņ,
    tu gribi tikai parunāt, vai kaut ko arī darīt?

    ja otrais, tad atvainojos, būšu skarba, bet toties- godīga.

    aizej pie laba un vērīga nervu ārsta: kombinācija neirologs un psihiatrs (nav pārrakstīšanās vai jēdzienu kļūdu) ir tas, kas varētu atrast ārstējamos apgabalus un bez xanax, kā plākstera uz strutojošām rētām, ja. laba psihoterapija- pēc tam.

    dr. barbalah jau labu laiku tevi tur cibas neirotiķu listes topa augšdaļā, faktiski, cīnies pat par troni šobrīd, esi katra neirologa un laba psihiatra sapnis, to es bez mazākā uzkāsiena, cilvēk-tak-jau labo, kamdēļ šitā izdaries? kādas ir tavas dividendes? visu-apbižotā-bet-visu-varošā-upura-loma- kurš-apgavlvo-ka-necieš-cilvēkus-bet-tomēr-pieprasa-uzmanību-caur-viss-man-sāp-au-mirstu? nu jopčik, nu. kinderšpīle!

    vēl varam nosūtīt pie tiešām laba adatu terapeita,
    vienīgi, lai tas viss patiešām strādātu, esenciāli ir gribēt kaut ko mainīt savā dzīvē, ieradumos, domāšanā un attieksmē, nevis torčīties un ģorgāties un bēgt no saviem diskomfortiem. Aicinu pieķert sevi pašu melos sev – tur, skatos, nesekmējas. Cilvēcīgi, protams.

    Vai, ja izvēlies neko nedarīt, tad "turpini ciest klusu", jo
    pārējais neliekas produktīvi, konstruktīvi un pieauguša cilvēka cienīgi, jo kāda jēga "dot padomus", ja padomu saņēmējs ir pats gudrākais pašģorgātājs un vēlas tikai parunāties?

    saistību atruna- es protams, tevi nepazīstu, neko nezinu, iespaids tik vien cik no ierakstiem un tas var būt mānīgs, utt. un nekādi nevēlos aizskart vietās, vien "lets make the world a better place." sākot ar sevi pašu. tagad.

    Hūh.
    • Re: atvaino, norāvos. rīcības cilvēka tiešruna.

      hmm. nezinu, tiešām, kā tieši esmu to troni izpelnījusies, gan jāatzīst, ka nemēdzu diži piedomāt,ko rakstu cibā un ko kāds par to padomās/izsecinās.

      bet pilnīgi iespējams,ka esmu akla, ja reiz nespēju savilkt matemātiku, kura brīdī esmu visu apbižota, kur upuris un kur ellē es pieprasu uzmanību,jo, ee, taču nejau ar ierakstu cibā? un,kas pats interesantākais - ko es tādu sev meloju?

      es tiešām apsēdos ar vaļā muti un neveras ciet, bet, nenoliedzami, nekad neesmu apgalvojusi,ka esmu attapīgakā persona zemes virsū.
      • Re: atvaino, norāvos. rīcības cilvēka tiešruna.

        labi. esmu priecīga kļūdīties pieņēmumos un ja vajag - varu atvainoties.

        reizēm ielasos tavas cibiņas un tas arī veido vērojumu bāzi, taču šeit varbūt mani pieviļ vecā kļūda, ka es pārāk noticu tām jūsu cibām kā dzīves spoguļiem kādas tās ir un aizmirstu, ka citiem tās var būt vien mistkastes tvaika nolaišanai.


        • Re: atvaino, norāvos. rīcības cilvēka tiešruna.

          man nevajag atvainošanos, man tiešām interesanti,kas ir tas,kas licis tā domāt (un,kā jau teicu,neizslēdzu iespējamību,ka tikpat labi Tev kautkur ir taisnība, tikai es nekādi nesaredzu,par ko Tu runā)
          • Re: atvaino, norāvos. rīcības cilvēka tiešruna.

            tagad nebūs vaļas. varam šito kaut kādā, es nez, kādā formātā citā?
Powered by Sviesta Ciba