rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

atvaino, norāvos. rīcības cilvēka tiešruna.

draudziņdraudziņ,
tu gribi tikai parunāt, vai kaut ko arī darīt?

ja otrais, tad atvainojos, būšu skarba, bet toties- godīga.

aizej pie laba un vērīga nervu ārsta: kombinācija neirologs un psihiatrs (nav pārrakstīšanās vai jēdzienu kļūdu) ir tas, kas varētu atrast ārstējamos apgabalus un bez xanax, kā plākstera uz strutojošām rētām, ja. laba psihoterapija- pēc tam.

dr. barbalah jau labu laiku tevi tur cibas neirotiķu listes topa augšdaļā, faktiski, cīnies pat par troni šobrīd, esi katra neirologa un laba psihiatra sapnis, to es bez mazākā uzkāsiena, cilvēk-tak-jau labo, kamdēļ šitā izdaries? kādas ir tavas dividendes? visu-apbižotā-bet-visu-varošā-upura-loma- kurš-apgavlvo-ka-necieš-cilvēkus-bet-tomēr-pieprasa-uzmanību-caur-viss-man-sāp-au-mirstu? nu jopčik, nu. kinderšpīle!

vēl varam nosūtīt pie tiešām laba adatu terapeita,
vienīgi, lai tas viss patiešām strādātu, esenciāli ir gribēt kaut ko mainīt savā dzīvē, ieradumos, domāšanā un attieksmē, nevis torčīties un ģorgāties un bēgt no saviem diskomfortiem. Aicinu pieķert sevi pašu melos sev – tur, skatos, nesekmējas. Cilvēcīgi, protams.

Vai, ja izvēlies neko nedarīt, tad "turpini ciest klusu", jo
pārējais neliekas produktīvi, konstruktīvi un pieauguša cilvēka cienīgi, jo kāda jēga "dot padomus", ja padomu saņēmējs ir pats gudrākais pašģorgātājs un vēlas tikai parunāties?

saistību atruna- es protams, tevi nepazīstu, neko nezinu, iespaids tik vien cik no ierakstiem un tas var būt mānīgs, utt. un nekādi nevēlos aizskart vietās, vien "lets make the world a better place." sākot ar sevi pašu. tagad.

Hūh.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba