Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2021-05-05 11:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lauksaimniecības tehnikas reklāma
šeit es pastāstīšu par to, kādus aparātus es izmantoju videospēles farming simulator 19 sākotnējā fāzē.

1. "Stara" mazais traktoriņš. Ar ko laba ir "Stara"? Ar saviem sasodītajiem 180 zirgspēkiem! Viņš nesas pa kalniem un lejām kā stirna, rāpjas Everestā un nolaižas Marianas dziļvagā. Ideāla izvēle darbojoties nelīdzenumos. Kaut arī līdzenumos viņam ir viena būtiska priekšrocība - ar saviem parametriem viņš var vilkt labu sīderi. Mīnusi - ātrums (naher traktoram ir vajadzīgs ātrums) un nespēja pievienot frontloudera ķepas. Ja pareizi saprotu, tad frontlouderus var izmantot tikai vidējie un lielie traktori. Ja būtu vēl frontlouders, man uz "Staru" stāvētu 24 stundas diennaktī - a tā, labs un mazliet ģeniāls traktors.

2. "Massey Ferguson" kombains ar "Massey Ferguson" free flow galvu. Es saprotu, ka spēle ir galvenokārt veltīta amerikāņu auditorijai, kurai agronomi uzreiz krīt ceļos, ieraugot kaut ko no "John Deere", tas ir lauksaimniecības "Ferrari". Taču kā eiropietis es saku - jebal es jūsu Dīru. Tie, kas ir braukājuši ar MF, vairs vispār negrib ne ar ko citu braukt, kā tikai ar MF. Sekta. Bez variantiem.

3. "Agroliner" kaste. Par cieto sakabi +2000, droši.

4. Arkls vs Sabsoilers. Godīgi sakot, spēle ne visai labprātīgi vēsta, kas ir sabsoilers, un arī internetos aktīvisti īsti pat ar rokām nespēj parādīt, ko tas nozīmē. Tādēļ stāstīšu no sava skatu punkta.
"Lemken" ražotais arkls, protams, ir viena no visskaistākajām lietām pasaulē, uz kuru var skatīties stundām, lejot sevī vermutu. To var pavilkt tikai 500 zirgspēku jaudīgs traktors, tāpēc uzreiz iesaku aizmirst gan par kompāniju "Lemken", gan par 500 zirgspēku traktoriem. Arkls vispār ir zināms atavisms. Lūk, kā tas izskatās pēc metriskajām sistēmām: arkls irdina zemi ļoti lielā dziļumā. Kultivators irdina zemi ļoti seklā dziļumā. Sabsoilers dara to visu kaut kur pa vidu starp šiem abiem.
Ja ar to ir par maz, tad pastāstīšu - bez minētās "Lemken" produkcijas un augstāk jūs variet sev tikai piekabināt izīrētu 3-metrīgu arklu, ar kuru var droši doties pretī neprātam stacionārā, no pieredzes saku. Man pat palīgstrādnieks viņu ieraugot pacēla cepuri un aizgāja zapojā. Toties 4-metrīgais "Kuhn" sabsoilers par kapeikām - pavisam cits stāsts.

5. "Bredal" poļivalka. Jūs jautāsiet, kapēc vajag vispār poļivalku, ja reiz mums ir multifunkcionāli sīderi, kuros ir iebūvēta fertilizācija? Laimam, otrreizējai fertilizācijai, herbicīdam. Čuvakam spārni ir uz 12 metriem, par 8k var piepirkt vēl 6 (un ļoti iesaku to uzreiz izdarīt). Ja nemaldos, tad viņam vēl šaurās riepas ir pieejamas, kas principā ir vajadzīgas minētajā nodarbēm. Attīstīts Bredals lido kā ērglis.

6. "Agromaš" sīderis. Te, vienīgais, jāpiebilst, ka tāpēc mums ir vajadzīgs "Stara" traktors - pārējie mazie viņu vienkārši nepavilks.

Uz to arī aiziet pusmiljons dolāru.
Pārējo tehniku izīrēju.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2021-05-05 14:05 (saite)
Khhh, mana nemode lasīt tekstus no beigām uz sākumu.

Lasīju un brīnojos līdz sirds dibenam, kā autors ir nemanot pārvērties par lielformāta agrārieti, līdz atdūros pret "videospēle".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2021-05-05 14:08 (saite)
pusmiljons dolāru tevi nesamulsināja?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kemune
2021-05-05 16:09 (saite)
Ieraksts ar šiem diviem komentāriem - vmemorīz

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]perkons
2021-05-05 19:23 (saite)
Es, goddievvārds, tašos no taviem spēļu aprakstiem. Zinu, ka šo elektrisko spēli atstātu putēt turpat, kur kazas simulatõru, bet nu uzrakstīts tik iekārojami, ka... Nē, nelikšu, bet kruta! Paldies!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starro
2021-05-06 10:53 (saite)
Sāku jau apsvērt 100 ha nomu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2021-05-06 12:09 (saite)
lūk, lūk, tur par nomas ekonomiku ir arī viss stāsts
mani reāli šajā sakarā interesē, ja iznomātu pinīgi visu, zemi, tehniku, pašam ņifiga nedarīt, algot strādniekus, vai mēs reāli būtu profitā?
man liekas - nelielā, bet būtu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2021-05-06 13:01 (saite)
Zemi - zemniekiem, rūpnīcas - strādniekiem, mājās - tiem kam nav kur dzīvot, palestīnu - palestīniešiem!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2021-05-06 14:16 (saite)
Hujeju no cilvēku spējas geimot simulatorus. Es arī vēlētos šādu spēju. Tā vietā spēlēju gay World of Warships (patiesībā diezgan normāls gaymiņš).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]slepkava
2021-05-06 23:51 (saite)
te man jāpabrīnās kā var kaut ko tādu zipāt, un uz cik stundām ir aizrāvis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2021-05-07 11:30 (saite)
Pārāk daudz stundas. Gan jau kādas 200 esmu ieguldījis. Mehāniski spēle ir vienkārša, bet diezgan ģeniāla. Taču DEVI sūkā, tāpēc tur tagad viss iet pa burbuli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?