Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2017-01-30 20:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
serēna viljamsa tagad titulu ziņā ir dižākā tenisiste pasaulē 
kā rasistisks, fašistisks un vispār necilvēcisks heiteris, es nemīlu abas māšeles un vēl martinu navratilovu turklāt 
es mīlu mašu šarapovu par raksturu, krisu everti par dievišķu bekhendu un martinu hingisu par visu visu visu 
 un vēl nedaudz moniku selešu 
ar šo referātu par dāmu tenisu noslēdzu


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2017-01-30 20:43 (saite)
Vienmēr esmu šaubījies, ka viņa ir ''dāma'', bet neviens jau laikam tādas lietas tur neliek pārbaudīt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2017-01-30 20:50 (saite)
skaties tenisu, lai ieraudzītu izspiedušos pimpi afrikāņu izcelsmes sportistes biksītēs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-01-31 10:34 (saite)
Nu hvz, principā jau saka, ka peža ir vienkārši invertēts pinpis vai otrādi. Viņai baigi exvertēta pēc fizioloģijas spriežot bija. Teiksim, ja salīdzina viņas un to pašu Hingisas vai Šarapavoas figūras. Tas ir kā fallout supermutants pret cilvēku-normiju.
Tiesa, to pašu varu teikt par Obamas sievu, kuru neviļus saucu ''pirmais lēdijs''. Melnā - vīrišķīga rase.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dunduks
2017-01-30 20:53 (saite)
tur var šaubīties ko un cik viņa (ne)ēd, bet par dzimumu tur šaubu nav. ok, olimpiādē zem svārkiem vairāk neskatās, bet dzimumu kontrole notiek un atšķirībā no visādām semeņām par viņu nekad nav izskanējis, ka testoterons viņai būtu pārāk daudz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dunduks
2017-01-30 20:57 (saite)
everte un hingisa, protams, ir mūsu viss, bet izskatās, ka tev patīk klausīties sieviešu tenisu, jo seleša bija tā, kura šo modi ieviesa un šarapova to pacēla nebijušā līmenī. nu un raksturs kāds tur raksturs mašai - kāda viņai bilance pret serēnu, kur ta raksturs palika, a?!

bet tā es par tevi patiešām brīnos kā tu varēji kopā ar everti un hingisu nepieminēt arī enēnu - lūk tur bija bekhendu bekhends!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2017-01-30 21:15 (saite)
ja nopietni, es nekad neesmu pievērsis uzmanību viņu vokālās uzvedības superhītiem - es vienm kaut kā koncentrējos uz to, kas notiek izpēlē. es to sākumā vispār nepamanīju, man liekas, kaut kur presē izlasīju, ka seleša laukumā vareni sten - paklausījos, toč, sten. un uzreiz par to aizmirsu.

enēna - tanks. kruts tanks. tādas ir mīļākās audzēknes jebkuram trenerim. bet es fanoju, kā vienmēr, tīri par talantu, lai arī pat tas neko neizšķir - es zinu, ka vistalantīgākā tenisiste pasaulē bija štefija, un pat nedaudz grūti noformulēt, kādēļ es neesmu forever viņas fans.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2017-01-30 21:31 (saite)
nu par enēnu nepiekritīšu - ja viņa bija tanks, tad viņa bija smalkākais tanks pasaulē. šarapova ar vājprātīgu fiziku ir viena lieta, bet enēnai ar viņas izmēriem bez talanta nekādi, un viņa nebija arī arantas sančesas vikario tipa lodes grūdēja - maratoniste.

bet, ja vajag talantu, tad jana novotna - viena no pēdējām serve&volley mohikānēm - viņas zaudējums 90o sākumā Vimbldonas finālā pret Grāfu no 4-0 trešajā setā gandrīz salauza manu sirdi.

grāfa savukārt man vienmēr ir asociējusies ar nemērīgu fiziku, kuru pēc tam salauza seleša, bet tad tas čalis ar nazi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2017-01-30 21:59 (saite)
bāc, vot tas ir jautājums, ko jūs tenisā saprotat ar fizuhu. tas, ko tu sauc par spēku - ir tikai laba, tiešām, spēka un ķermeņa svara līdzsvara pārvaldīšana. vai tu varētu paņemt kāda no vimbldonas (zāle, mežonīgs tenisa bumbas atlēciens) top četrinieka pirmajām servēm? jā. tu stabilizēsi organismu, un pretsitīsi uz reakciju. un, ja tev rokas būs labas, piļīsi diezgan spēcīgi. un, ja tev galva būs funkcionējoša, tad vispār teicami, var konkrēti iepiļīt.

taču grāfas laikos spēks - tā ir tikai un vienīgi izturība. mūsdienās var mulsināt, teiksim, nadala muskulatūra, bet, domāju, tas pats, fiziskā un psiholoģiskā izturība ir simtreiz nozīmīgāka par tupu spēku; kad tu spēlē piekto setu, nav nekā svarīgāka.

jana novotna bija teicama

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2017-01-30 22:24 (saite)
tenisā fizuha ir - 1) cik spēcīgi var sist, 2) cik ilgi var noskraidīt, pārsvarā tie gan ir diezgan pretēji rādītāji (manā pasaulē viskrutākie ir tie, kuri ir nothing special abos, bet ūberkruta spēlē un tāpēc no kungiem agassi man ir numero uno).

un grāfa tieši izcēlās, ka ienāca ar cita līmeņa spēku un navratīlovu ar everti noslaucīja no skatuves. vimbldonā, kur vēl jāmāk arī spēlēt, navratīlova vēl paspirinājās, bet uz citiem segumiem grāfa viņas noslaucīja. pēc tam nāca seleša, kas bija terminatora otrais, uzlabotais modelis. pēc tam no klasiskiem silovikiem bija kapriati ar devenporti, bet kapriati pārāk agri sāka un viss kas garšoja, savukārt devenporte bija pārāk liela un pietrūka kustīguma, toties tas kā viņa minimāli pārvietojoties spēja nosegt laukumu un ietriekt pretinieces sienā bija patiešām iespaidīgi.

grāfas tenisu bija forši skatīties, jo tā nebija sančesas grūd-mūs-velc-jūs virves stiepšana, bet nevajag iztaisīt grāfu par smalkāku kā viņa bija, jo lai arī megakruta, bet spēciniece.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2017-01-30 22:39 (saite)
čuvag, vimbldonā nav jāprot spēlēt, vimbldonā ir jāprot servēt
tā ir zāle, nevis sarkanie laukumi
teiksim, pīts samprass tev atgādina terminatoru? man arī nē. bet viņš sita fantastiskus eisus. un viņš to darīja ceturtajā vai piektajā setā, taibrekos. lūk, kas bija svarīgi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2017-01-30 22:52 (saite)
kungiem, jā, serve sasodīti svarīga - atceros kā 90ajos agasi pret visādiem servētājiem mocījās un viņš ir viens no visu laiku labākajiem serves uzņēmējiem, bet neaizmirsīsim arī tādus vīrus kā makinrojs, edbergs, henmens, kuri nebūt nebija bumbum bekera tipa cilvēki, kuriem, protams, bija serve, bet ne jau kā samprasam, bet viņi toties bija karaļi spēlē pie tīkla. un samprass bija reāli terminators ar, iespējams, visu laiku labāko otro servi, jo pārsvarā visiem otrā bija stipri vājāka, bet viņam bija ļoti maza starpība.

ja saliekam 90o amīšu super četrinieku, tad samprass ar kurjē bija malkas cirtēji (pirmajam uzsvars uz serves), čangs bija begunoks, bet agasi smadzenes.

bet tas kungiem - dāmām, viņām nebija tik spēka, lai ar servi tik ļoti varētu izsist, tieši bija spēlēsana nestandarta apstākļos, zems, bieži neprognozējams atlēciens, un tur navratīlovai bija pret grāfu vēl izredzes tad, kad uz māla grāfa viņu vairāk nepamanīja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2017-01-31 00:11 (saite)
attiecībā uz agasi vai edbergu, tas ir tas par ko es runāju - pastāvīga spēle pie tīkla ir nepārtraukta akselerācija, gluži kā futenē sprinti
spēle uz gala līnijas ir vairāk enerģiju un koncentrāciju saglabājoša
teniss uz spēku - tā ir, tipa, vimbldona, kamēr teniss uz intelektu ir it kā viss pārējais. lai arī es teiktu, uz izturību.

čangs ar kurjē varēja spēlēt piecdesmit sitienu izspēlēs un ne uz brīdi nenogurt (un nepieļaut kļūdas dēļ noguruma), reizēm ziedojot potenciālos izgājienus pie tīkla. man šķiet, ka šādu izturības ekonomijas ideju tenisā ir pārņēmuši arī federers, nadals vai džokovičs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2017-01-31 07:31 (saite)
nu agasi pie tīkla izgāja apmēram tik pat bieži kā es, kurš tenisu vispār nespēlē :DDD agasi fiška bija spēle no gala līnijas, bet iekšā kortā - sist pa augšupejošu bumbu; bet tā nepiekritīšu - spēks vairāk vajadzīgs uz hārda un māla (lai tur varētu izsist cauri), uz māla gan ir alternatīva - atsist visu līdz pretinieks kļūdās.

nu un federers ar ar nadāla un džoko neiet kopā, fedja ir drīzāk edberga reinkarnācija, kamēr abi pārējie ir bezgalīgie atsitēji - džoko sit spēcīgāk, bet nadāls ar riebīgajām grieztajām augsti atlecošajām bumbām.

bet tā mana lielā sāpe ir vimbldonas arvien lēnākie korti - kaut kā tā arī sanācis, ka, jo vimā lēnāki korti, jo es mazāk interesējos par tenisu kopumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]perkons
2017-01-30 21:19 (saite)
A Petko deju?))

(Atbildēt uz šo)


[info]vedjmah
2017-01-30 22:01 (saite)
Kas tad vainas Štefai bija, ko?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2017-01-30 22:06 (saite)
ļoti diža tenisiste, kas man nezkāpēc nepatīk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-01-31 10:38 (saite)
Es vispār sievu tenisu maz skatījos (kad vēl vispār tenisu skatījos), bet man tieši otrādi - jamā bija pati to. Pie tam tieši viņa ir bekhendu karaliene. Atceros kā viņa izmocīja Hingisu kādā no Frenčopenpeniem tiktāl, ka tā sāka psihot. Nu prosta tik nekļūdīgi slaisoja visu laiku atpakaļ tos power draivus un top spinus, ka nācās taisīt anforsētos erorus agri vai vēlu un bļaut aiz frustrācijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?