Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2017-01-30 20:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
serēna viljamsa tagad titulu ziņā ir dižākā tenisiste pasaulē 
kā rasistisks, fašistisks un vispār necilvēcisks heiteris, es nemīlu abas māšeles un vēl martinu navratilovu turklāt 
es mīlu mašu šarapovu par raksturu, krisu everti par dievišķu bekhendu un martinu hingisu par visu visu visu 
 un vēl nedaudz moniku selešu 
ar šo referātu par dāmu tenisu noslēdzu


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2017-01-30 22:39 (saite)
čuvag, vimbldonā nav jāprot spēlēt, vimbldonā ir jāprot servēt
tā ir zāle, nevis sarkanie laukumi
teiksim, pīts samprass tev atgādina terminatoru? man arī nē. bet viņš sita fantastiskus eisus. un viņš to darīja ceturtajā vai piektajā setā, taibrekos. lūk, kas bija svarīgi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2017-01-30 22:52 (saite)
kungiem, jā, serve sasodīti svarīga - atceros kā 90ajos agasi pret visādiem servētājiem mocījās un viņš ir viens no visu laiku labākajiem serves uzņēmējiem, bet neaizmirsīsim arī tādus vīrus kā makinrojs, edbergs, henmens, kuri nebūt nebija bumbum bekera tipa cilvēki, kuriem, protams, bija serve, bet ne jau kā samprasam, bet viņi toties bija karaļi spēlē pie tīkla. un samprass bija reāli terminators ar, iespējams, visu laiku labāko otro servi, jo pārsvarā visiem otrā bija stipri vājāka, bet viņam bija ļoti maza starpība.

ja saliekam 90o amīšu super četrinieku, tad samprass ar kurjē bija malkas cirtēji (pirmajam uzsvars uz serves), čangs bija begunoks, bet agasi smadzenes.

bet tas kungiem - dāmām, viņām nebija tik spēka, lai ar servi tik ļoti varētu izsist, tieši bija spēlēsana nestandarta apstākļos, zems, bieži neprognozējams atlēciens, un tur navratīlovai bija pret grāfu vēl izredzes tad, kad uz māla grāfa viņu vairāk nepamanīja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2017-01-31 00:11 (saite)
attiecībā uz agasi vai edbergu, tas ir tas par ko es runāju - pastāvīga spēle pie tīkla ir nepārtraukta akselerācija, gluži kā futenē sprinti
spēle uz gala līnijas ir vairāk enerģiju un koncentrāciju saglabājoša
teniss uz spēku - tā ir, tipa, vimbldona, kamēr teniss uz intelektu ir it kā viss pārējais. lai arī es teiktu, uz izturību.

čangs ar kurjē varēja spēlēt piecdesmit sitienu izspēlēs un ne uz brīdi nenogurt (un nepieļaut kļūdas dēļ noguruma), reizēm ziedojot potenciālos izgājienus pie tīkla. man šķiet, ka šādu izturības ekonomijas ideju tenisā ir pārņēmuši arī federers, nadals vai džokovičs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2017-01-31 07:31 (saite)
nu agasi pie tīkla izgāja apmēram tik pat bieži kā es, kurš tenisu vispār nespēlē :DDD agasi fiška bija spēle no gala līnijas, bet iekšā kortā - sist pa augšupejošu bumbu; bet tā nepiekritīšu - spēks vairāk vajadzīgs uz hārda un māla (lai tur varētu izsist cauri), uz māla gan ir alternatīva - atsist visu līdz pretinieks kļūdās.

nu un federers ar ar nadāla un džoko neiet kopā, fedja ir drīzāk edberga reinkarnācija, kamēr abi pārējie ir bezgalīgie atsitēji - džoko sit spēcīgāk, bet nadāls ar riebīgajām grieztajām augsti atlecošajām bumbām.

bet tā mana lielā sāpe ir vimbldonas arvien lēnākie korti - kaut kā tā arī sanācis, ka, jo vimā lēnāki korti, jo es mazāk interesējos par tenisu kopumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?