Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-08-18 20:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
to: zhora

jūs visu laiku aizmirstat par to, ka mēs cīnāmies par savām tiesībām, nevis "jūsu" tiesībām, kas gan tas ir par idiotisku sadalījumu mēs un jūs
progresīvie heteroseksuāļi ir par to, lai viņu bērnus, ja gadījumā viņi izrādīsies ne superdzimtas ultraturpinātāji, nečmorītu skolās un neliktu viņiem iet to pašu elli, kuru jums nākas iziet. tici man, cilvēki ļoti mīl savus bērnus.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zhora
2016-08-18 23:08 (saite)
Un vēl kas starp citu - vislielākās vēnu griezējas tepat cibā ir tieši progresa vālodzes, cik var spriest pēc naksnīgajiem emociju uzlējumiem. Paradoksāli, bet fakts. Patiesībai un mīlestībai it kā vajadzētu radīt mieru, bet nē - kā iestājas tumsa, tā nazis sev pie rīkles.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-08-18 23:38 (saite)
Jā, dīvaini kā cilvēki, kuri mūždien ''progress-spleino'' vienmēr atplaukst kā neirotiski depresivņaki ārpus sava dienišķā varavīkšņu un poniju burbuļa. Var alegorizēt ar PSRS, kur oficiāli viss godam un ar ķirsīti pa virsu, bet iekša puve.
Iemesls repostēt šito, tikai melno vietā jāiedomājas homo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bljanna
2016-08-19 07:14 (saite)
Jo ir ļoti viegli nolīst savā aliņā un nelikties ne zinis par to, kas notiek pasaulē. Dzīvot tādu rāmu un ar aizsargžogu apjoztu dzīvi un neraizēties ne nieka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis
2016-08-19 11:03 (saite)
Nevajag genuīnu rūpes turēšanu aizstāt ar ņemtni, rosīšanos un ņudzēšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zhora
2016-08-19 11:36 (saite)
Nevar ielīst aliņā dziļāk par savas aliņas dziļumu. Un aliņa sev ir katrs pats. Nekādās ārējās aliņas nelīdzēs, visas aliņas vienreiz aizbirs. Un tad tad paliksi viens uz ceļa bez nevienas aliņas, tikai ar to tur aliņu sevī. Bet ja tevī nebūs šīs iekšējās aliņas, vai tā nebūs pietiekoši dziļa, lai būtu silta, vot, tad sāksies sūdi, un atkal būs jābrēc pa visu pasauli, ka diskriminē, baigi salst dodiet mums aliņas (kuras vienalga atkal kaut kad sabruks)

It kā ielīšana tādā iekšējā aliņā baigi norobežotu no pasaules. No sabiedriskās panikas varbūt arī norobežo, bet pasaulei pietuvina. Jo dziļāk tu ielien savā aliņā, jo tuvāk esi tam pamatam no kura visa pasaule dzīvo un uz kā balstās, un tādējādi iepazīsti šo pasauli daudz vairāk un esi saprotošāks pret jebkuru dzīvu radību nekā tie, kuri visu dzīvi skraida visiem nejēgā palīdzēdami un beigās arī ne sūda nepalīdz, jo nemaz nezin kas patiesībā ir cilvēks un kā viņš uzbūvēts. Tāda nejēdzīga palīdzēšana sataisa tikai vēl lielākus sūdus.

Pēc tam kad labajiem centieniem pienāk sūdīgās beigas, vienalga neatzīst savas kļūdas, atkal visa pasaule vainīga, jo neatbilst labdara utopiskajām ekspektācijām, un atkal var ņuņņāt un visas savas kļūdas attaisnot ar - bet es taču pēc tīrākās sirdsapziņas gribēju tikai labu, it kā tā būtu kaut kāda panaceja attaisnot savus sliktos darbus ar labu, bet stulbu motīvu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?