Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-06-22 11:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par brexitu
palasījos [info]sara un [info]ulvs diskusiju
nu, bļa
atkal viss tas pats, it kā jau, kad dibināja, nebija skaidrs, ka tiek organizēta nevis vroclavas ziņģētāju biedrība, bet gan gigantisks prodžekts ar nulles iespējamo pieredzi tamlīdzīgos prodžektos - jau tad bija skaidrs, ka tas būs birokrātijas perēklis uz gadies desmit vai divdesmit, un tikpat daudz reizu viņš arī feilos, krīzēs un vēlzinko darīs. bērni, kad mācās staigāt, arī diezgan daudz gāžas vēkšpēdus.

bet nē, vajag visu uzreiz un tagad, gribētos pamosties tēvoča skrudža naudas baseinā vēl in my lifetime
nekādas ticības ideāliem
kam būs taisnība? mums vai viņiem?
kā ļoti pareizi izsakās vokālists morisejs, times tide will swallow you. and me too.
un times tide ir vienota pasaule.

gribi to vai nē. vari iet spārdīt upes tecējumam pretī ar kājām. vari mitoloģiski viņai mēģināt ar tām pašām kājām palīdzēt plūst straujāk. viņai pofig. it flows to the sea.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sara
2016-06-22 12:45 (saite)
Dear Martcore,

Pret straumi iet ir grūti, un potenciāli jau Eiropai citas iespējas nav. Taču man strādājottur iekšpusē, liekas, ka tas puvums un sasmakums paliek ar katru gadu lielāks, un protams, liels ieguldïjums ir arī no juano dalībvalstu puses, kur dala ir pilnīgi idioti gan savu pozīciju pārstāvēšana, gan muldēšana. UK Un skandināvi + nīderlande ir vienīgie normâlie I would say...ja UK vēl var pacelt savu balstiñu. Un Naidžels Faridžs (Nigel Farage) var demogogizēt ar stilu, es teiktu. Tad LV šajā spēlē ir zerro potenciāls vispār ko tādu celt un diskutēt

(Atbildēt uz šo)


[info]extranjero
2016-06-22 13:07 (saite)
Es brexit diskusijās daudz nepiedalos, jo kāda jēga, ja balsot nevaru.

Redzu plusus un mīnusus abiem variantiem. Piekrītu, ka ES šobrīd ir nopietnā krīzē – Lielā Recesija, bēgļu krīze, Grieķija utml. Tai pašā laikā nav īpaši daudz diskusiju par to. Ļoti atgādina PSRS laikus vēl pirms Gorbačova – jā ir problēma ekonomikā un vēl citur, bet cilvēki īpaši runāt par to negrib, gan jau partija visu sakārtos.

Bet vai Brexit kaut ko mainītu? Un otrādi, vai Remain kaut ko dos? Tas ir liels nezināmais, tāpēc kā būs tā būs. Pēc divām dienām šīs neauglīgās diskusijas būs beigušās, un būs miers un jauni izaicinājumi. :)

(Atbildēt uz šo)


[info]dooora
2016-06-22 14:11 (saite)
vottā, bļin. te nu bija jūsu izdaudzinātais demokrātiskais centrālisms – vairs pat nedrīkstēs gribēt visu un uzreiz.
salīdzināt Briseli ar bērna pirmajiem soļiem, tas vispār ir bortā

(Atbildēt uz šo)


[info]krishjaanis
2016-06-22 16:17 (saite)
"pirmie bērna soļi", tas ir no sērijas "mēs jaunu pasauli sev celsim", līdzīgi vari visu šajā ierakstā minēto teikt par PSRS

(Atbildēt uz šo)


[info]mikii
2016-06-23 22:40 (saite)
+

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?