Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-05-03 11:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
«Ir konkrēta, pilnvarota persona, kura darbojas tavā vietā. Tu viņu pilnvaro principā, ja tu gribi to bankas kontu, tu viņu pilnvaro, un viņš tur darbojas,» raidījumam atklājis kāds taksists, kas darbu Baltic Taxi pametis nesen un kuram arī bijis savs mikrouzņēmums. «Jā, visus maksājumus, visu viņš pārskaita. Licences viņš tai mašīnai pērk, kas ir tā pilnvarotā persona. Viņš visu dara. Viņam (šoferim) nekas nav jādara, viņam ir tikai jāaizbrauc un jāparaksta dokumenti.»
xxx

un?
tas taču vairs nav "tavs" konts, tas ir "mikrouzņēmuma" konts, kāpēc lai tu nevarētu pilnvarot grāmatvedi rīkoties ar mikrouzņēmuma kontu?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2016-05-03 15:12 (saite)
Nu paga, tu taču strādā tikai tad, ja tev tas ir izdevīgi, vai ne?

Tieši tāpat uzņēmumam, kurā tu strādā, arī tas ir izdevīgi.

Visbeidzot valstij jeb sabiedrībai arī no tā atlec kāds labums.

Jautājums ir tikai par optimālu šo labumu sadalījumu. :) Nav jau spiesta lieta domāt, bet nu ja reiz radās šis jautājums...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2016-05-03 15:20 (saite)
jāpiezīmē, ka es nestrādāju savu klientu uzņēmumos, es sniedzu viņiem pakalpojumus tad, kad tie ir vajadzīgi un tikai tādā apmērā, kādā tie ir vajadzīgi. es varu sniegt pakalpojums arī tikai vienam klientam, un tas būs tieši tikpat legit kā sniegt tos pašus pakalpojumus daudziem klientiem. bet vot nē, viens klients redz ir noziegšanās.

runājot par labumu sadalījumu – protams, valsts vienmēr nodokļos saņemt gribēs vairāk, un es nodokļos maksāt gribēšu mazāk, bet stāsts jau nav par to. davai, nokomentē šitādu situāciju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?